10 Octombrie, 2025, 12:07:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Piept de pui cu busuioc - pt shaorma  (Citit de 5966 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iunie, 2008, 11:37:02 p.m.
Citit de 5966 ori

Emma

Ingrediente: 2 piepţi de pui
                  busuioc uscat
                  1 lingură de ulei
                  vegeta cu legume (cam o linguriţă)

Se taie pieptul în fâşii potrivite (de mărimea unui pix...sau chiar mai mici..), potrivit de subţiri, se pun într-un castron, se adaugă uleiul, busuiocul şi vegeta. Se amestecă aşa încât fiecare bucată de carne să aibă sare (vegeta), busuioc si ulei. (atenţie, fâşiile de carne trebuie sa aibă ulei cât să fie unse..nu trebuie să rămână ulei în castron, rolul lui e de a ţine condimentele pe carne). Apoi se pregăteşte tigaia de teflon (fără ulei...uscată), care se lasă puţin la încins după care se aşează cu grijă fiecare fâşie. Ele sunt gata după ce se rumenesc puţin...nu durează mult, se întorc pe ambele părţi.

E o chestiune de juma de h (maxim)...mie îmi place foarte mult. Când mi-e foame le mănânc aşa..cu o salată de roşii alături.
Când am timp şi ingrediente necesare, bucăţelele astea le bag într-o pâine arăbească, cu castraveţi muraţi, varză, ardei roşu, roşie tăiată rondele şi ceapă...plus ketchup si Remoulade...şi a ieşit o shaorma preparată acasa  :P...e foarte gustoasă...vă recomad cu drag, doar că trebuie să aveţi grijă cum le aşezaţi în pâine..că e cam fragilă..

Ps: o să vă afumaţi puţin..

Poftă bună!

« Ultima Modificare: 22 Iunie, 2008, 11:43:01 p.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)