04 Noiembrie, 2025, 03:43:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Calitatea subiectelor pe forum.  (Citit de 57985 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Iulie, 2008, 08:38:57 p.m.
Răspuns #15

sic

Vizitator
As adauga la intrebarile Indei: cum se face ca discutiile cu iz de scandal sunt citite de cate 14-15 guests odata? hm?  :D

Eu nu cred ca timpul (sau lipsa lui) e responsabil de calitatea posturilor noastre. Sau nu ar trebui sa fie! Aici venim cand avem acest timp liber si nu scriem contra cronometru. O idee poate fi conturata, finisata si ras-finisata pana sa o expunem citirii de catre ceilalti.
Ca idei, in mare masura, tot cei batrani dau tonul si adevarul e ca ne-am cam saturat de fluturasi si puf de papadii. Am crescut. Ne-am mai asezat la casele noastre. Au aparut si copiii. Suntem mai tentati sa discutam de retete de mancare, de albitul rufelor, de filozofii cu anumita relevanta in vietile noastre, de probleme de servici. Poate ar fi binevenit un aer nou, tineresc, dar nu stiu daca l-am tolera...
« Ultima Modificare: 15 Iulie, 2008, 08:52:00 p.m. de sic »

15 Iulie, 2008, 09:33:47 p.m.
Răspuns #16

Semiramis

Global Moderator
blogurile şi forumurile sunt două lucruri total diferite după a mea părere. din câte ştiu eu, doar câţiva care activăm pe lovetime avem şi bloguri. printre care şi escu, personaj care în ciuda faptului că are blog, stă pe lovetime toată ziua şi mai şi scrie. deci nu cred că a scrie pe blog te face să îţi ţii scrierile doar pentru acolo.
eu scriu pe lovetime de aproape 4 ani. au fost 4 ani lungi, în care eu am mai trăit o viaţă. mi-e drag acest forum şi nu voi intra în detalii pentru a motiva şederea mea aici. e adevărat, pentru mine cea mai frumoasă perioadă a fost cea amintită de minerva, cea în care erau diana, robert (friend), muzafer, gordius, lorelei, viulian, d3b3d3u, alexia, geophilos, bllue, chiar şi antipaticul rudy şi mulţi alţii pe care în clipa asta nu mi-i amintesc. din păcate, mulţi dintre ei au plecat. unii s-au întors. au apărut şi alţi oameni. alţii şi-au schimbat numele. aşa e în viaţă, există un timp pentru toate.
m-am revoltat de multe ori, am chemat de multe ori...nu pot spune acum că bine sau e rău, decât din punct de vedere subiectiv. dar asta nu ar ajuta cu nimic.
forumul lovetime îşi duce viaţa mai departe, aşa cum poate el, aşa cum îl ducem noi. el trăieşte prin ceea ce îi dăm noi ca hrană. este ca un animal de companie pe care-l împărţim. unii îl vaccinează, alţii îi dau apă, alţii îi dau pe ascuns ciocolată, iar alţii îl ignoră...
fiecare are o motivaţie pentru care scrie. numai eu ştiu câte nopţi am pierdut pe "saitu' enemelor frânte" împreună cu lorelei...
noi să fim sănătoşi. şi să scriem, atunci când putem şi atunci când simţim...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Iulie, 2008, 09:47:36 p.m.
Răspuns #17

Just

Salutari si de la mine!

Am vrut sa spun despre bloguri ca sunt subiective si ne permit sa vorbim mai deschis despre noi ,amintirile sau problemele noastre (cel putin in cazul meu asa este) .Blogurile sunt intr-un colt mai retras al forumului si nu atat de "la vedere" asta dand posibilitatea multora de a le evita pur si simplu. Nu-mi pare adecvat sa plang in randuri moartea unui prieten sau sa descriu trairile noastre in urma ultimului cutremur aici pe forum ,pe cand blogul imi ofera un spatiu mai intim pentru toate gandurile mele ,oricare ar fi ele .

[...]"sau sa vorbim despre lipsa subiectelor de calitate   pe forum" .Niciodata nu am avut impresia ca forumului ii lipsesc subiectele de calitate. Avem zeci de ele in categoria "Psihologie" sau "Citate celebre" s.a.  .Trebuie doar sa ai acea stare speciala in care ti-e drag sa scrii ,sa-ti spui opinea si sa aduci contributia ta unui anumit tip de subiect. Nu intotdeauna simtim nevoia de a scrie ,iar cand nu o simtim e mai bine sa nu ne chinuim ca orice am face nu potrivim bine cuvintele .Deci subiecte sunt o groaza ,cere doar putina rabdara sa le cauti ,de exemplu cele uitate (si multe dintre ele sunt foarte bune) le gasesti pe la paginile 8 ,9 (a se intelege la sfarsit) ale unei categorii.

Oamenii sunt din ce in ce mai ocupati ,mai grabiti si tot mai mult absorbiti de grijile cotidiene .Multi dintre noi aleg sa taca atunci cand trec printr-o perioada mai dificila ca altfel am umple forumul cu lacrimile si greutati noastre ,or nici unul din noi ,cei prezenti aici ,nu au nevoie de o povara in plus de carat pe umar .

Uneori cu glasuri vesele ,uneori tacuti ... asa e ordinea firii .Se aplica si Lovetime-ului ,care tot frumos ramane cu ce a fost ,cu ce este si cu ce va fi .
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

15 Iulie, 2008, 10:36:05 p.m.
Răspuns #18

viulian

Administrator
Eu ce pot sa mai zic :)

Blogul este o noua modalitate (de cativa ani) ca lumea sa poata sa se exprime... Si pana la urma mai toata lumea este putin egoista si vrea sa arate ce poate, si decat sa te exprimi in categorii predefinite, sa cauti nu cumva tema sa se mai fi discutat, etc, e mai usor sa-ti faci categoriile tale, cu subiectele tale, etc.. si decat sa dai prietenilor un url mare catre post, poti pune direct url-ul blogului unde citesc fix ideea ta si eventualele comentarii.

Si blogul si forumul au categoriile lor de folosinta.. si daca oamenii aleg sa posteze pe blog, e alegerea lor :) se pot posta comentarii si acolo.

15 Iulie, 2008, 10:52:25 p.m.
Răspuns #19

Semiramis

Global Moderator
just iuliene...tot timpul vor fi momente ca acesta. toţi ne dorim ca unele chestii care ne-au plăcut să nu aibă sfârşit. dar cu toate astea, mergem mai departe. :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

15 Iulie, 2008, 11:26:03 p.m.
Răspuns #20

Lady Allia

:) da!
oarecum, cred ca fiecare avem dreptatea noastra si mai cred..., cu toata sinceritatea ca toti tinem cu adevarat la acest forum. de asta nu ma indoiesc si nici nu m-am indoit vreo clipa.

escule nu duc lipsa nici de cititori, nici de activitate pe subiectele mele, nici de aprecieri, nici de critici. toate sunt ok crede-ma, iar eu sunt bine, copila mi-e sanatoasa - multumesc de intrebari si de grija constanta pe care o manifesti fata de scrierile sau mesajele la scrierile mele. toate cele bune.

sic...si eu sunt de acord cu Minerva. sunt de acord si cu escu si cu geo si cu iuli...cu lore (cu ea sunt si subiectiva in proportie de 99%  :-[), dar mai ramane acolo o marja de cateva procente care sunt ale mele si in care cred - e dreptul meu la opinie sic si de regula imi apar convingerile. bune, rele sunt ale mele si ele ma descriu in mare parte!
 despre minus...eu chiar ti-am multumit cu sinceritate. nu am fost ironica!
 nu stiu ce intelegi tu prin a iesi din banalitate, dar pentru mine a iesi din banalitate este la fel cu a iesi dintr-o rutina, dintr-o amorteala.
 daca e sa vorbesti despre stilul meu care tie ti se pare banal...asta e - nu-mi schimb stilul si felul de a simti numai ca sa dau bine unora si altora. scrisul imi este un fel de "exorcizare" a sufletului si ma elibereaza de ceea ce simt la un moment dat. vorba ceea...nu iti plac demonii mei...exorcizeaza-i pe ai tai sau citeste-i pe ai altora  :P ;) - eu nu oblig pe nimeni sa ma citeasca si e dreptul tau sa alegi! (nu te supara te rog...e doar o precizare nu o intentie de a te certa sau de a te jigni!)

just...a cauta intr-un morman de subiecte dupa subiecte de calitate nu e solutia cea mai buna. cei care le-au deschis au spus tot ce era de spus, iar cei care au raspuns au raspuns tot ce era de raspuns. cateva raspunsuri in plus sau in minus nu fac diferenta...
 eu cred ca ar trebui un suflu nou si nu neaparat de la oameni noi. atata timp cat ne pasa si inca putem oferi macar putin timp acestui forum si noi putem!
 si nu cred ca nici a merge cu valul e o solutie. nu tot ce e nou e si bun, iar in plus de asta...fiecare lucru, fiinta, sentiment are nevoie de o forma de unicitate...si Love Time...la fel!

nu ma deranjeaza blogurile in sine - as fi mult mai mult decat o ipocrita  :). si eu am avut site personal cu mult timp inainte de a fi pe LoveTime si am si acum nu un blog ci mai multe  ;D. singurul care imi da bataie de cap e cel de pe Love  :laugh:, dar cred si imi sustin ideea ca blogurile fac sa se scrie mai putin pe forum si mai mult acolo... atat!
 or fi si blogurile ale forumului si intr-un fel si ele reprezinta LoveTime, dar... 8) ... asta e, ma opresc aici, pentru ca fiecare am spus ce avem de spus si e bine sa ramana asa. daca am jignit pe cineva sau am suparat...sau ...imi pare rau - nu asta am vrut si nici nu am vrut sa scot in evidenta lipsa de calitate a forumului...DIN CONTRA... - am vrut sa spun doar ca LoveTime pentru mine e...special si unic, doar ca am spus-o in felul meu  :).

va doresc o seara frumoasa!

15 Iulie, 2008, 11:29:21 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
Ma bucur ca esti bine, si tu si fetita ta. Sa va traiasca. Btw..un lucru a iesit din tot postul asta...Ne-ai facut sa scriem   :P
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2008, 11:53:22 p.m.
Răspuns #22

Lady Allia

da, nu-i asa  ::)?
pe langa asta am stiut ca unele persoane foarte dragi mie (si de care ma ia cate un dorrr... :'( ) nu se vor putea abtine sa nu scrie  :angel:- na, asta e..., dar nu ma "celtati  ;D"!

16 Iulie, 2008, 01:49:48 a.m.
Răspuns #23

Minerva

Zambesc pe sub mustati. Ii spuneam astazi cuiva ;): sa vezi ca la asa topic apare Sic, Lorelei, Semira poate si Just. Ba am pariat si pe Iulian ca doar el este Capo del Tempo di Amore (nu stiu italiana asa ca nu dati cu pietre) 
Surpriza a fost Alexia. Bun regasit, Domnita! De dorul tau am cautat o poveste si am scos-o la lumina acum ceva zile ;) Ehee... vremuri

Inainte de plecare sa nu uit... urecheala.
Domnisor Geo,   grădina şi hanul, chiar şi hangiţa, cu fulgi cu tot, au fost cumpărate de... de cine credeţi? ...de Dinu Patriciu, ori de Ion Ţiriac, dacă nu cumva de Miron Mitrea, cu toate că şi Adrian Năstase s-a arătat interesat. Ăştia vor să facă club politic în hanul şi-n grădina noastră, spui talica.
Aiureala curata! Asculti asa zvon murdar si il si dai la lume ca aproape sigur. Pe hangita nu o fura nimeni si nici nu-i de mezat. Iar hanul l-oi darui unui sarac si cu inima buna dar de vandut niciodata. Si sa mai stie domnia ta si alti clevetitori ca hangita si hanul au paza serioasa 24/24. Orice om fara inima e mirosit de la mare distanta.

Astea fiind zise ma retrag. Lady, felicitari! Asa cum am zis acest topic i-a adunat pe mosnegi laolalta la o mica "cearta" (macar).

Ps: ma bucur sa stiu ca sunteti in preajma, ca atunci cand timpul ne permite avem loc de popas. M-am bucurat sa va revad semnaturile chiar daca am ajuns tarziu si stiti... m-am bucurat ca am scris numai noi :laugh: (nostalgia saraca)

A fost odata... o hangita.
Sa ne vedem sanatosi!
« Ultima Modificare: 16 Iulie, 2008, 01:58:28 a.m. de Minerva »

07 August, 2008, 02:18:29 p.m.
Răspuns #24

lumycriss

Vizitator
Desi am implinit abia vreo trei saptamani pe acest forum (de fapt mai am cateva zile pana la aniversare, nu va grabiti sa imi urati "La multi ani!"  :D ), am observat apatia care domneste pe aci... Si eu care ma simteam atat de entuziasmata la inceput, "uite un loc cu multi oameni, cu multi oameni adevarati, cu oameni care te asculta si care poate te pot ajuta, oameni cu care sa te distrezi..."
inca mai sunt entuziasmata, probabil pentru ca "sunt tanara" mladita, cum imi argumenta un prieten elanul...  :angel: Numai ca ma posomorasc un pic cand va vad asa de tacuti, ba inca incercand sa-mi luati si mie din avant: am primit un avertisment ca lansarea de noi topicuri asemanatoare cu unele mai vechi (http://www.lovetime.ro/community/zona-vesela/amintiri-din-copilarie-t6618/)va aduce neplaceri si discutii, ca cei care au in administrare site-ul platesc pentru el si ca ii necajesc ocupand spatiu aiurea - aici ma opresc un pic pentru a le spune Indei si lui viulian si cui mai lucreaza impreuna cu ei ca ii apreciez si le sunt recunoscatoare pentru ceea ce fac  :) -, ca "cine o sa-mi raspunda la topic" - si chiar nu pot sa-mi inchipui ca toata lumea si-a epuizat amintirile...  :confused:
Si chiar nu m-ar deranja daca nu mi-ar raspunde nimeni, desi probabil ca dupa un lung monolog m-as plictisi si m-as intoarce si eu pe "blogul meu, unde e liniste si pace"...  :(

07 August, 2008, 02:52:08 p.m.
Răspuns #25

Escu

Global Moderator
Mi-e o lene...incat e un efort sa-ti dau un raspuns. O sa fiu scurt si la obiect.

Apatia de care vorbesti, se cheama concediu. Stii tu...noi muncim ca sa ne putem bucura de niste amarate de zile libere. Suntem un cerc restrans si nu acceptam pe toata lumea asa de repede cum lasam impresia. Pana la urma, tu esti cea nou venita, tu trebuie sa te supui "regulilor nescrise". Ei bine...e liniste, dar nu-i un capata de tara. Puteai sa apari toamna si observai ca nu-i la fel ca vara. Daca ti-ai facut cont aici si ai unele pretentii, atunci citeste semnele cu "Liniste intre orele" si ai sa observi ca totul are un rost. Nu fi copilul are plange in ditamai biblioteca. Fii mai atenta, vezi unde se scrie, nu cere prea mult, caci n-ai sa primesti raspunsuri. Spor la scris si nu mai fii suparata, nu suntem atat de rai precum parem. Ai grija de tine  ;)

PS: intotdeauna cand mergem in vizita...ne descaltam mai intai...asa-i?
Let's put a smile on that face!

07 August, 2008, 03:16:35 p.m.
Răspuns #26

lumycriss

Vizitator
citeste semnele cu "Liniste intre orele" si ai sa observi ca totul are un rost.
Ar trebui sa le puneti mai la vedere, sa vada tot omul!  :-[ (Nu le observasem pana nu ai facut tu remarca despre "concediu")

PS: intotdeauna cand mergem in vizita...ne descaltam mai intai...asa-i?
Depinde la cine mergem in vizita, eu cand am mers in vizita in Casa Poporului nu m-am descaltat la usa!  :laugh:
Dar stai linistit, am inteles ce ai vrut sa spui...

nu suntem atat de rai precum parem.  ;)
Pai... n-oti fi voi rai, dar nu m-ai convins pe deplin de ce afirmi mai sus...  :D

Mi-e o lene...incat e un efort sa-ti dau un raspuns.
Deci pana la urma te contrazici pe tine insuti!  :laugh: Pai ori muncesti ori ti-e lene?! Eu cred ca e o mare diferenta intre aceste doua notiuni, dar promit sa am rabdare, si sa nu mai fiu posomorata, chiar daca o sa ma trezesc ca vorbesc de una singura pe forum...  ::)

Va pup pe toti  :-* si... Vacanta placuta! AMR 8 zile si iau si eu vacanta! Abia astept!!!!!  :angel:

07 August, 2008, 03:21:26 p.m.
Răspuns #27

catty

Lumicris... esta nu e motiv sa fi posomorata... forumul mereu a trecut prin diverse etape... daca ai suficienta rabdare vei observa pe parcurs schimbarile...
Fiind vorba de oameni nu trebuie sa iti formezi asteptari ci sa primesti cu sufletul deschis ceea ce ti se ofera... iar aici se ofera destul de mult zic eu... uneori poate mai mult decat in "viata reala".

P.S.: Sweeney nu este rau...este doar rautacios :-* dar si cu asta te vei obisnui cu timpul  :P

07 August, 2008, 03:25:59 p.m.
Răspuns #28

Just

Cred ca fiecare din noi incearca sa gaseasca un echilibru in viata lui .Nu se poate sa petrecem 24/7 online uitand de slujba noastra ,de familie ,de casa ,de prieteni etc. Asa ca incercam sa ne impartim timpul liber (care e si asa prea putin) intre placerea de a impartasi ganduri cu cei din cercul pe care ni l-am format in timp aici si activitatile noastre din viata reala.

Noi si acum suntem entuziasmati dupa 2 ,3 ,4 ani atunci cand ne intalnim la o hora in han sau la discutii in cafenea. La fel de entuziasmati suntem si cand ne prindem in discutii interminabile la vreun subiect vechi sau nou ,dar bun .

Asa cum spuneam,e imposibil sa fim non-stop online pe Messenger ,Lovetime sau Blog .Viata reala ne solicita cateodata intru totul timpul pe care-l avem la dispozitie.

Sa ne auzim cu bine!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 August, 2008, 04:25:19 p.m.
Răspuns #29

inda

Lumycriss, nu fi posomorata, pastreaza-ti elanul ca-ti va fi de folos in timp! Ma bucur ca esti aici si ca ai deja vechime de  trei saptamani. Cu toate ca vad, mereu te plangi ca te plictisesti si nu ai cu cine vorbi, persisti in ideea de a ramane. Asta inseamna ca nu suntem chiar atat de plictisitori si de morocanosi precum ne dai de inteles  :D .
Hai sa-ti spun cum sta treaba cu apatia. Aici majoritatea intra atunci cand au ceva de spus, asa cum zicea si Just si Escu, mai avem si noi probleme, sntem ocupati cu alte lucruri, nu venim aici din obligatie ci pentru ca ne face placere. De scris scrie fiecare in felul lui, unii mai mult, altii mai putin. Raspunsurile vin si ele uneori cu intarziere pentru ca nu e lumea mereu prezenta aici sau pentru ca nu este interesata de un anumit subiect. Nimeni nu raspunde la toate subiectele ci doar la acelea cu care rezoneaza, la care are de spus ceva in completare, pro sau contra, cum o fi.
Asa ca nu fi suparata pentru ca nu e activitate atat de sustinuta sau pentru ca nu primesti replici la unele subiecte inghetate de mult.
Fii si tu rabdatoare cu noi batranii  ;)
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul