blogurile şi forumurile sunt două lucruri total diferite după a mea părere. din câte ştiu eu, doar câţiva care activăm pe lovetime avem şi bloguri. printre care şi escu, personaj care în ciuda faptului că are blog, stă pe lovetime toată ziua şi mai şi scrie. deci nu cred că a scrie pe blog te face să îţi ţii scrierile doar pentru acolo.
eu scriu pe lovetime de aproape 4 ani. au fost 4 ani lungi, în care eu am mai trăit o viaţă. mi-e drag acest forum şi nu voi intra în detalii pentru a motiva şederea mea aici. e adevărat, pentru mine cea mai frumoasă perioadă a fost cea amintită de minerva, cea în care erau diana, robert (friend), muzafer, gordius, lorelei, viulian, d3b3d3u, alexia, geophilos, bllue, chiar şi antipaticul rudy şi mulţi alţii pe care în clipa asta nu mi-i amintesc. din păcate, mulţi dintre ei au plecat. unii s-au întors. au apărut şi alţi oameni. alţii şi-au schimbat numele. aşa e în viaţă, există un timp pentru toate. 
m-am revoltat de multe ori, am chemat de multe ori...nu pot spune acum că bine sau e rău, decât din punct de vedere subiectiv. dar asta nu ar ajuta cu nimic.
forumul lovetime îşi duce viaţa mai departe, aşa cum poate el, aşa cum îl ducem noi. el trăieşte prin ceea ce îi dăm noi ca hrană. este ca un animal de companie pe care-l împărţim. unii îl vaccinează, alţii îi dau apă, alţii îi dau pe ascuns ciocolată, iar alţii îl ignoră...
fiecare are o motivaţie pentru care scrie. numai eu ştiu câte nopţi am pierdut pe "saitu' enemelor frânte" împreună cu lorelei...
noi să fim sănătoşi. şi să scriem, atunci când putem şi atunci când simţim...