09 Octombrie, 2025, 12:38:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Emo test  (Citit de 19945 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Iulie, 2008, 03:56:55 p.m.
Citit de 19945 ori

charlie

http://www.testemo.com/

Si rezultatul meu  :D

You believe but what you see
You receive but what you give

27 Ianuarie, 2009, 09:50:21 p.m.
Răspuns #1

Emma

deci...mi-am facut şi eu testul...pentru că mă cam îngrijorează trendul ăsta...să fii emo...prima reacţie a mamei în momentul în care i-am explicat ce înseamnă să fii emo a fost să îmi spună că îi pare rău că abia acum si-a dat seama că ea e emo.... ::) bineînţeles că era doar o glumă din partea ei..dar...oricum ciudat fenomenul... :-\

si..rezultatul mă îngrijorează... :o 22%...emo  :o

felicitări charlie...te invidiez... :'( (deci, nu mă dezmint....chiar sunt emo  :'(  :'(:laugh:
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

28 Ianuarie, 2009, 09:42:53 a.m.
Răspuns #2

sunshine

Emo Test Results:

You are 16% EMO

Adica sunt 16% emo doar pt ca imi place sa scriu despre iubire? ???URRRRAAAAAAAAAA!!!! :laugh: Si acusica fac 40 de ani...COOL! :happydance: :P

Bre oameni buni, sunt femeie, bre...cum sa nu imi placa sa scriu despre iubire? Dar exista  mai multi barbati care scriu despre iubire , asta inseamna ca progeniturile noastre devin emo din cauza poemelor de amor scrise de Eminescu? :o
  Relax, Emma, 22% inseamna ca e pe trecute :D
« Ultima Modificare: 28 Ianuarie, 2009, 09:46:26 a.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Ianuarie, 2009, 03:29:03 p.m.
Răspuns #3

Emma

Înseamnă că eu am luat punctajul ăsta pentru că port ochelari...cu rame negre....  :'(, că imi port părul vopsit negru-albăstrui (acum e natural) :-\ şi că îmi plac ojele mov închis...roşu închis....deci totul închis....deci într-un cuvânt înseamnă că sunt truuuu  :'( (true)  :laugh:

sunshine, "you don't understand me, Tokio Hotel!" (replică Mondenii)  :laugh:
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

07 Septembrie, 2009, 10:31:31 p.m.
Răspuns #4

dark_princes

eu sunt 18% emo :)) :laugh: :laugh:
"Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent
linistit ingrijorandu-te despre viitor.":D

08 Septembrie, 2009, 10:22:15 p.m.
Răspuns #5

Semiramis

Global Moderator
:))))))))))
16% Emo
ce tare!!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Septembrie, 2009, 10:23:05 p.m.
Răspuns #6

charlie

Da, deci ... nimeni nu-i ca mine.  8)

08 Septembrie, 2009, 10:23:42 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
cred că ai minţit :P
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Septembrie, 2009, 10:26:49 p.m.
Răspuns #8

charlie

Nu am mintit. Vrei sa fac testul iar? Accept si un test cu un instrument de inregistrare a reactiilor psihofiziologice care, analizind constiinta subiectului, cauta sa evidentieze daca acesta reda cu fidelitate si sinceritate informatiile si derularea faptelor.

Ma doare capul ....

26 Martie, 2010, 01:29:27 p.m.
Răspuns #9

kittynutza99

sunt 84% emo....:D desi am doar 14 ani...am freza emo si nu spun k vreau sa ma sinucid dar......viata mea este destul de urata....nu am prieteni.....pt k toti ma striga emo si emonica....am doar 1 prietena adevarata care ma intelege...:)

26 Martie, 2010, 01:36:32 p.m.
Răspuns #10

kittynutza99

mie mia iesit 84% EMO....am freza emo mam taiat (nu numa cu lama :laugh: ) de vreo 50-60 de ori....si nu spun k vreau sa ma sinucid...dar...viata pe care o am e destul de urata...si ma tai doar cand sunt suparata si deprimata...pt k....ma relaxeaza....si nu prea am prieteni....defapt am doar o prietena adevarata care ma intelege pt k ceilalti oameni ma striga emo si emonica... :(

26 Martie, 2010, 08:00:16 p.m.
Răspuns #11

kittynutza99

Am 14 any    :P

27 Martie, 2010, 07:18:16 p.m.
Răspuns #12

alexia

:rofl: :rofl: :rofl:  Super tare! La varsta mea, sa fiu 22% emo, e chiar un compliment.  :rofl:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

04 Ianuarie, 2012, 05:32:52 p.m.
Răspuns #13

beliveinlove

Emo Test Results:

You are 6% EMO
Totul face parte din farmec !

05 Ianuarie, 2012, 12:02:41 a.m.
Răspuns #14

Dexter16

36% emooooo :))....poate ar fi trebuit sa fie mai mult ,dar intrebarile testului si mai ales raspunsurile ,sunt destul de stupide....zic si eu :-??
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....