10 Octombrie, 2025, 11:59:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Vorbe de duh  (Citit de 10467 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Septembrie, 2008, 06:30:29 p.m.
Citit de 10467 ori

lumycriss

Vizitator
"Cel care are un milion de dolari este la fel de înstărit ca un om bogat."(Cleveland Amory)

"Sunt atât de ghinionist încât dacă aş cumpăra un cimitir n-ar mai muri nimeni."(Ed Furgol)

"Întârzii întotdeauna la serviciu dar am grijă să recuperez plecând mai devreme."(Charles Lamb)

04 Octombrie, 2008, 02:57:59 p.m.
Răspuns #1

lumycriss

Vizitator
"Un contract verbal nu valorează nici măcar cât hârtia pe care a fost scris."(Samuel Goldwyn)

"Banii nu-ţi pot cumpăra fericirea, dar îţi aduc o formă mai plăcută de supărare."(Spike Miligan)

"Ce bine ar fi dacă mi-ar da Dumnezeu un semn. De pildă, dacă ar depune o sumă mare pe numele meu într-o bancă elveţiană."(Woody Allen)

"Nu răspunde niciodată la o scrisoare înainte să primeşti o a doua pe aceeaşi temă şi de la aceeaşi persoană."(Michael O'Hagan)

"Spune-i şefului ce crezi cu adevărat despre el şi adevărul te va elibera. Din funcţie."(Patrick Murray)

"Nu vă bucuraţi de reducerea impozitelor. E ca şi cum cineva v-ar jefui şi pe urmă v-ar da bani de taxi până acasă."(Arnold Glasgow)

"Există 2 motive pt care bei. Unul când îţi e sete, ca s-o astâmperi; celălalt când nu-ţi e sete, ca s-o împiedici."(Thomas love Peacock)
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2008, 03:01:15 p.m. de lumycriss »

05 Octombrie, 2008, 10:13:44 p.m.
Răspuns #2

lumycriss

Vizitator
 "Stilul e acea situaţie în care cineva te alungă din oraş, iar tu pleci dând impresia că eşti în fruntea unei parade."(William Blake)

"Oricine poate munci oricât, cu condiţia să nu fie munca pe care ar trebui s-o presteze în acel moment."(Robert Benchley)

"Pesimistul este omul care, dacă simte miros de flori, caută din priviri coşciugul."(H.L. Mencken)

"Când oamenii mărunţi aruncă umbre lungi, soarele e pe cale să apună."(Michael Seymour)

"Nimic nu se compară cu imaginea unui vechi duşman pe care l-a părăsit norocul."(Euripide)

"Îmi pare rău că nu pot să vin la recepţie. E seara când bebeluşul iese în oraş, iar eu trebuie să rămân acasă cu bona."(Ring Lardner)

"Rezist la orice, în afara tentaţiilor."(Oscar Wilde)

"Dacă poţi să-ţi păstrezi capul când toţi cei din jur şi-l pierd, e posibil să nu fi sesizat gravitatea situaţiei."(Jean Kerr)

05 Octombrie, 2008, 10:38:44 p.m.
Răspuns #3

ARIDANA

Vizitator
"Atatea mici victorii impotriva ignorantei,a cetii,a tacerii ostile a lumii."Nancy Houston

"Pentru fiecare dintre noi,
Fiecare cale de cautare personala
Dispune de un loc in spatiul-timp din Univers.

Fiecare existenta are de jucat un rol
In marea coregrafie cosmica a istoriei omenirii.

Fiecare drum al vietii,intins intre cer si pamant,
Traseaza volute si arabescuri,
Tornade sau circumvolutiuni miscatoare,
Supus fiind aspiratiilor contradictorii
Intre ancorare sau inradacinare,elan sau zbor.

Ratacirile noastre oscileaza intre inaintare catre ceilalti,
Si retragere,intoarcere sau concentrare asupra sinelui.

Ne cautam prin salturi succesive,
Trei pasi inainte si uneori doi inapoi
Atunci cand nu trebuie sa facem un salt lateral.

Cautarea nesfarsita a ce e mai bun in sine se invarte
In enclava libertatii oferite fiecaruia
Intre datorie si credit,usurare si autonomie,
La limita dintre definit si nedefinit,
Dintre trecut si viitor,
Intre rasaritul si apusul fiecarei fiinte."-Jacques Salome

"Daca a primi este in centru,a da este sus,a refuza este jos.
Mai raman,de o parte si de cealalta,
renuntarea care inalta,
toleranta care imbogateste."-Jacques Salome

"Oare nu trebuie sa fim mai intai respinsi pentru a deveni noi insine?"-Henri Bauchau

"Sufletele noastre seamana cu locuri de pelerinaj:desi suntem in pericol de a fi distrusi,nu vrem totusi sa ne exilam!"-Assia Djebar

"Singurul merit al filozofilor este ca s-au rusinat uneori ca sunt oameni.Platon si Nietzsche fac exceptie:ei s-au rusinat totdeauna.Primul a vrut sa ne scoata din lume,al doilea din noi insine.Pana si sfintii ar avea ceva de invatat de la ei.Astfel s-a salvat onoarea filosofiei."-Emil Cioran

05 Octombrie, 2008, 10:48:02 p.m.
Răspuns #4

lumycriss

Vizitator
Foarte frumoase citatele găsite de tine, Aridana :-* dar ţin să te atenţionez că ai cam greşit, sau poate nu ai observat: topicul ăsta se vrea a fi al... Vorbelor de duh ce-ţi aduc zâmbete, sau poate chiar te fac să râzi de-adevăratelea :laugh: că de-aia le-am şi postat în zona veselă. ei, cine mai cunoaşte aşa citate... poznaşe? :D
« Ultima Modificare: 05 Octombrie, 2008, 10:53:41 p.m. de lumycriss »

05 Octombrie, 2008, 10:53:08 p.m.
Răspuns #5

ARIDANA

Vizitator
Multumesc de apreciere Lumycriss,si mie mi-s tare dragi. :-*
N-am observat si am gresit prin asta... :-[ am fost cam trista azi,din cauza de vreme,cred. ;)
Urmeaza conform topicului :D :laugh:

05 Octombrie, 2008, 11:04:38 p.m.
Răspuns #6

lumycriss

Vizitator
Să înţeleg că ţi-a trecut supărarea - mă bucur pt tine. Însă pt cazul în care mai revine: un citat special pt tine: "Nu te duce niciodată la culcare supărat - rămâi treaz şi bate-te."(Phyllis Diller) :D

05 Octombrie, 2008, 11:09:29 p.m.
Răspuns #7

ARIDANA

Vizitator
Asta am si incercat sa fac,desi nu stiam citatul,iar la culcare nu pot merge ca sunt la serviciu. :o
Mi-a trecut supararea insa...datorita voua. :-*

06 Octombrie, 2008, 10:54:56 a.m.
Răspuns #8

ARIDANA

Vizitator
"Paradox: Pentru a dezbraca o femeie tanara,trebuie sa o imbraci bine in prealabil."

"Am mult curaj,dar mi-e frica sa-l folosesc."

"Prostia e mai putin densa decat inteligenta.De aceea e tot timpul deasupra."

"E mai usor sa faci copii decat oameni."

"Unii merg la biserica in speranta ca Dumnezeu face prezenta."

"A deceda inseamna a muri in mod oficial."

"Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim."

"Inainte de a negocia cu lupul, pune-i botnita."

"M-au calcat in picioare.Acum stiu cat cantareste fiecare."

"Ma calca in picioare.Sunt omul lor de baza."

"Deosebim doua tipuri de pedepse:cu moartea si cu viata."

"Incearca sa definesti nimicul.Vei avea nevoie de multe cuvinte."

"Nu-i cereti unei femei imposibilul.E capabila sa vi-l dea." :-*

06 Octombrie, 2008, 11:14:38 a.m.
Răspuns #9

lumycriss

Vizitator
 :laugh: astea da vorbe de duh ;)

"Şoferul prudent este cel care se uită în ambele sensuri înainte de a trece pe roşu."(Ralph Marterie)

"Dacă nu te duci la înmormântările altora, nici ei n-or să vină la a ta."(Clarence S. Day)

"Nu uita să le spui tuturor că e secret."(Gerard F. Lieberman)

"Fericit cel ce nu aşteaptă recunoştinţă, căci nu va fi dezamăgit."(W.C. Bennett)

"Am fost nelegiuit dintotdeauna; am încălcat legea chiar şi când m-am născut, fiindcă părinţii mei nu erau căsătoriţi."(Asta aş fi putut s-o spun şi eu, dar mi-a luat-o înainte George Bernard Shaw :P )

"Ca să ai succes în viaţă nu ajunge să fii prost. Trebuie să fii şi manierat."(Bonar Thompson)

"Era o zi atât de frumoasă, încât mi-am zis că e păcat să mă dat jos din pat."(Somerset Manghan)

"Începe fiecare zi cu un zâmbet şi treci repede peste el."(W.C. Fields)

06 Octombrie, 2008, 11:33:11 a.m.
Răspuns #10

charlie

Chiar daca altii considera ca nu ai nici o valoare, pentru cainele tau tu esti centrul universului.

Binecuvantati fie tinerii, caci ei vor mosteni datoria publica.
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Octombrie, 2008, 04:50:17 p.m.
Răspuns #11

lumycriss

Vizitator
 "Nimeni nu ascultă pe nimeni, iar dacă o să faci şi tu la fel n-o să treacă mult şi o să-ţi dai seama de ce."(Mignon McLaughlin)

"Omul politicos este cel care, dacă îl întrebi ce mai face, se apucă şi-ţi spune."(B.L. Taylor)

"Divorţul este oficializarea adulterului."(Jean Guichard)

"A te căsători înseamnă a-ţi vârî mâna într-un coş cu şerpi, în speranţa c-o să scoţi un ţipar."(Leonardo da Vinci)

"Nu o sărutam pe fiica dvs, domnule - doar îi şopteam ceva în gură."(Chico Marx)

"O fată are nevoie de multă experienţă ca să sărute ca o începătoare."(Joan Rivers)

"Cea mai lungă propoziţie pe care poţi s-o formez dintr-un cuvânt este DA."(H.L. Mencken)

"Dacă un om e prost, nu poţi să-l deprostifici trimiţându-l la universitate. Pur şi simplu faci din el un prost şcolit, de zece ori mai periculos."(Desmond Bagley)

"Ştiu că crezi că înţelegi că-ţi imaginezi ce-am spus. Dar nu sunt sigur că-ţi dai seama că ceea ce ai auzit nu-i totuna cu ce-am vrut să zic."(Patrick Murray)
« Ultima Modificare: 08 Octombrie, 2008, 04:53:41 p.m. de lumycriss »

08 Octombrie, 2008, 06:41:14 p.m.
Răspuns #12

ARIDANA

Vizitator
"Cand inima unui barbat este deprimata de atatea preocupari,ceata este imediat imprastiata cand apare o femeie"(John Gay)

"Sigur ca exista si dragoste la prima vedere ,dar este bine sa mai aruncam si o a doua  privire"(Anonim)

"Totul sta in voia inimii,pe care nici oamenii,nici cerul,nici chiar propriile noastre interese nu o pot schimba vreodata."(U.Fusculo)

"Omul are nevoie de dragoste.Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat,scartaitor si sfasietor."(V.Hugo)

"Inima are taine pe care nici o ratiune nu le patrunde."(Guy de Maupasant)

"Dragostea e asemenea febrei ;nu le putem stapani pe nici una si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor."(La Rochefocauld)

"Dragostea consta din dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta."(Emanuel Swdenborg)

...si,despre curaj :D

"Nu intotdeauna trebuie sa intoarcem pagina,uneori trebuie sa o rupem!"(Achille Chavee)

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare.Nu poti trece o prapastie din doi pasi mici."(David Lloyd George)

"Cred ca unul dintre cele mai mari riscuri in viata este sa nu ai niciodata curajul sa risti."(Oprah Winfrey)

"Intelept este acela care traieste in fiecare zi ca si cum in fiecare zi si in fiecare ceas ar putea sa moara."(Quevedo)

"Oamenii se impart in doua categorii:cei care cauta sensul vietii fara sa-l gasesca si cei care l-au gasit fara sa-l caute."(E.Cioran)

"Sa ai curajul sa risti pentru adevarul din inima ta,dar sa nu te minti cand il ascunzi!"(Anonim)

"Cine nu se teme de moarte nu se teme de amenintari."(Pierre Corneille)

13 Octombrie, 2008, 09:37:39 p.m.
Răspuns #13

lumycriss

Vizitator
"La intrarea în şcoala noastră erai căutat de pistoale şi cuţite, iar dacă n-aveai, ţi se dădeau."(Emo Philips)

"E un distins om de litere. Lucrează la un atelier de pictat firme."(Max Kaufmann)

"«Bătrânul marinar» n-ar fi avut atâta succes dacă s-ar fi numit «Moşul de pe vas»."(Alan Coren)

"Când te laudă criticii, te simţi ca un condamnat căruia călăul îi spune că are un gât frumos."(Eli Wallach)

"Am trăit zile în şir doar cu mâncare şi apă."

"Mâncaţi la acest restaurant şi n-o să mai mâncaţi niciodată altundeva!"(Bob Phillips)

"Se pare că prima lege a nutriţionismului este: dacă are gust bun, înseamnă că-ţi face rău."(Isaac Asimov)

"Am trecut la regim, am jurat să nu mai beau şi să renunţ la mâncărurie grele, iar în 14 zile am pierdut două săptămâni."(Joe E.Lewis)

"Ori omul ăsta a murit, ori mie mi-a stat ceasul."(Groncho Marx)

"Operaţia a fost un succes deplin, dar pacientul a murit din altă cauză."(John Chiene)

14 Octombrie, 2008, 10:27:28 p.m.
Răspuns #14

lumycriss

Vizitator
"Doctorul mi-a dat şase luni de trăit, dar când a văzut că nu pot să-i plătesc onorariul mi-a mai dat şase."(Walter Matthau)

"Fiecare om ar trebui să aibă câteva obiceiuri nesănătoase, ca să aibă la ce să renunţe când încep problemele de sănătate."(Franklin P. Jones)

"E medic de un an de zile şi a avut doi pacienţi; ba nu, parcă au fost trei - da, aşa e, am fost la trei înmormântări."(Mark Twain)

"Cu toţii ne naştem nebuni. Atâta doar că unii rămân aşa."(Samuel Beckett)

"Arată-mi un om sănătos şi ţi-l vindec imediat."(Carl Jung)

"M-am născut prin cezariană, dar nu prea ai cum să-ţi dai seama. Atâta doar că ori de câte ori plec de-acasă ies pe geam."(Stephen Wright)

"Nu sunt nebun, dar cred că toţi ceilalţi sunt."(Peter O'Toole)

"Am dormit bine o singură dată în viaţă, dar chiar şi atunci am visat că eram treaz."(Irving Berlin)

"Lebedele cântă înainte de-a muri. N-ar fi deloc rau dacă unii oameni ar muri înainte de-a cânta."(Samuel Taylor Coleridge)
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2008, 11:29:09 p.m. de viulian »