O sa gandesc ca o fata si o sa fiu putin rautacioasa si egoista. Dar nu asa suntem cu totii? Dar! Daca vrei sa o cuceresti cumva, eu as gandi in felul urmator. Ok, ii e foarte bine ca suntem doar prieteni, dar pun pariu ca i-ar parea foarte rau daca toata atentia mea as indrepta-o catre o iubita, iar ei i-as acorda foarte putina atentie caci, deh, nu mai am timp de ea. Si precis ar regreta ca macar nu a incercat. Deci, in rautatea mea de femeie, iti sugerez sa iti gasesti o iubita (precis ai simtit tu pe careva care te place, si pe care sa o placi cat de cat) si sa-ti indrepti atentia asupra ei, sa mergeti la film impreuna, sa o conduci acasa tinandu-va de mana etc. si sa faci in asa fel incat prietena care nu a vrut sa-ti fie iubita sa afle (de preferat de la altii, nu de la tine). Peste o vreme, cand va fi clar ca nu te mai intereseaza ea ca eventuala iubita (chiar daca tu tot asta vrei in continuare, din moment ce ai o iubita "oficiala" in ochii ei e clar ca nu te mai intereseaza), poti sa-i ceri, "inocent", sfatul privind o surpriza cu care vrei sa o surprinzi pe iubita ta (ca doar sunteti prieteni, nu?).
1. Posibil sa obtii ce iti doresti acum
2. Posibil sa te indragostesti de iubita si sa nu mai vrei personajul de acum.
In ambele cazuri ai de castigat.
PS. Daca nu ai pe nimeni in minte care ti-ar putea deveni iubita, poti sa te gandesti la o fata care iti place si peste ceva vrem (2-3 saptamani sa zicem) sa ii ceri prietenei-amice sfatul despre cum sa faci sa iti devina respectiva iubita, caci ti-ai dat seama cat de mult iti place ca fata si crezi ca esti pe punctul de a te indragosti...
I know, women are mean!