11 Octombrie, 2025, 11:14:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declaratie  (Citit de 12411 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2008, 09:04:52 p.m.
Citit de 12411 ori

Escu

Global Moderator

Ne tinem de mana pe’o straduta veche
Te uiti la mine si zambesti
Iti ascult inima cum bate
Zambesc, iti spun te iubesc

Ne-am asezat la o masa, intr-un bar
Te uiti la mine si zambesti
Ma aplec spre tine, la ureche
Te doresc, te doresc, usor iti soptesc.

Ne pierdem in noapte sub luna
Alunecam spre dormitor
Tu ai stins repede lumina
Te-am luat in brate
Noapte buna iubita mea, somn usor
Let's put a smile on that face!

29 Octombrie, 2008, 09:20:15 p.m.
Răspuns #1

RUDY

Toate sunt bune si frumoase, ca intr-o telenovela, ,prietene japonez,dar,ai omis un amanunt esential:n-ai talent la poezici nici macar cat un pusti de clase primare!Sorry, adevarul doare, insa, uneori, te poate ajuta sa-ti gasesti alte hobby-uri! :)

Cu prietenie,
Rudy

29 Octombrie, 2008, 09:23:16 p.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
Toate sunt bune si frumoase, ca intr-o telenovela, ,prietene japonez,dar,ai omis un amanunt esential:n-ai talent la poezici nici macar cat un pusti de clase primare!Sorry, adevarul doare, insa, uneori, te poate ajuta sa-ti gasesti alte hobby-uri! :)

Cu prietenie,
Rudy

Da stiu si recunosc. Nu-i nici o suparare. Mi s-a mai spus...si o sa mi se mai spuna. Povestea e alta ...si nu-i pentru toata lumea :)

29 Octombrie, 2008, 11:00:13 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Alunecam spre dormitor
Te-am luat in brate
Noapte buna iubita mea, somn usor

Alunecam spre dormitor
Te-am luat sub cuvertura
Ce ceas misto iubita mea, cat fosfor!

:-[

Nu m-am putut abtine - iertare..

29 Octombrie, 2008, 11:03:19 p.m.
Răspuns #4

Mihai Dor

ORICE OM ARE DREPTUL DE A SCRIE POEZIE!
Poate că domnul numit  Rudy, are dreptate, dar fiecare dintre  noi trebuie ajutat, textele lui ar trebui să intre într-un atelier şi sugestiile fiecăruia îl vor ajuta.Textul nu se poate numi liric, dar poate autorul a vrut să transmită acea stare inefabilă a clipei, a momentului de dragoste curată..(că nu e om să nu fi scris o poezie....) către acea persoană care ne face ...chiar să zburăm, câteodată.
  Chiar daca te superi pe mine, postarea poeziei tale este un act de curaj, dar, după cum am spus mai sus, te înţeleg.Eu sper că vei reuşi să ne încânţi.Nu este suficient să recunoşti că nu ai talent ci să lupţi să scrii aşa cum inima ta...pictează!

Cu prietenie, Mihai.

29 Octombrie, 2008, 11:05:36 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Bai...eu cred ca voi vreti cenaclu. Hai ca va sterg pe toti si va bag la cos!  :police:

29 Octombrie, 2008, 11:07:47 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Prea tarziu dl. Escu, acum am vazut cu totii ca prietena dvs din poezie nu prea e multumita de corpul ei, nevoita fiind sa stinga lumina!

29 Octombrie, 2008, 11:13:27 p.m.
Răspuns #7

Miss M.

Daca tot suntem offtopic in frunte cu Sefu' ...
Iuliane , ce ai bre ? nu te recunosc , te-ai apucat de scris poezii , dai peste nas la lume , what's up ?  :laugh:
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

29 Octombrie, 2008, 11:17:14 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Neah, sunt jucaus :D ma amuzam si eu  :angel:

29 Octombrie, 2008, 11:21:40 p.m.
Răspuns #9

Mihai Dor

citat
Hai ca va sterg pe toti si va bag la cos!

Domnule ,,Sweeney, evitaţi să mai folosiţi verbul "a şterge" deoarece replica pe care o veţi primi este-Dar domule, eu nu mai am probleme de la vârsta de 1 an iar în plus, au apărut "PEMPERSHYY"...UNUI BĂRBAT ADEVĂRAT NU-I STĂ BINE CU ACEASTĂ TREABĂ MURDARĂ(SĂ NU TRADUC ÎN ENGLEZĂ...)

APROPOS, ştiaţi că în anul 1884 , ESCU  reprezenta conjugarea verbului "a fi" la persoana I sg ?

Sper să ţi la glumă şi să nu ne execuţi pe toţi, că doar te-am iertat pentru toate....jupâne!!!

Cel mai bun prieten.
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2008, 11:26:06 p.m. de Mihai Dor »

29 Octombrie, 2008, 11:23:02 p.m.
Răspuns #10

Escu

Global Moderator
Prea tarziu dl. Escu, acum am vazut cu totii ca prietena dvs din poezie nu prea e multumita de corpul ei, nevoita fiind sa stinga lumina!

Ba eu cred ca tu ai niste frustrari legate de lumina..

@Mihai Dor - Cred ca eu trebuie sa va iert pe voi...Nu de alta..dar nu poate omul sa posteze ceva fara sa ii sariti la gat.

Anyway...sunt cu ochii pe voi.  :police:
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2008, 11:25:44 p.m. de Sweeney Todd »

29 Octombrie, 2008, 11:32:47 p.m.
Răspuns #11

viulian

Administrator
Nu fii asa relaxat, NOI suntem cu ochii pe tine cand bagi o poezea  :P

29 Octombrie, 2008, 11:38:04 p.m.
Răspuns #12

Escu

Global Moderator
  Chiar aşa de victimizat te simţi ? Dar vai,  nu ştiam că doare...mi-a plăcut atunci când ai adresat o vorbă bună la o poezie aparţinând lui Lumicris iar ea, te-a făcut Gâde, călăul care apreciază ce gât frumos are victima!!!
     ştiam şi eu una în frangleză sau romgleză

TACI.......  (TOUCH) IN ZĂ NAIT   (IN THE NIGHT) !!!

ASTA  CĂ MI-A PLĂCUT RIMA DE LA ANYWAY...

Radem..glumim..dar nu parasim incinta. Tonul tau nu mi se pare ok, te rog sa iti revizuiesti postarile.

29 Octombrie, 2008, 11:52:52 p.m.
Răspuns #13

Miss M.

Mihai Dor crezi ca daca nimeni de pe aici nu-ti comenteaza poeziile asta inseamna ca le place tuturor ? Nu cred , mie una nu-mi plac toate , unele sunt prea siropoase pentru gustul meu dar asta nu-mi da mie dreptul sa vin sa dau bata in balta unde tu ai muncit sa pui niste cuvinte la un loc , cuvinte care exprima poate ceea ce simti intr-un moment sau altul . Stie toata lumea ca Escu n-are stofa de poet insa e libertatea fiecaruia de a exprima ce simte si nu cred ca-i normal si nici civilizat sa venim sa dam bolovani in cuvintele omului . Hai sa nu ne isterizam nebagati in seama !
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2008, 12:00:26 a.m. de Miss M. »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

30 Octombrie, 2008, 12:05:23 a.m.
Răspuns #14

Mihai Dor

Am ridicat măinile sus!
Eu am fost primul care am postat în acest sens şi chiar am făcut apel la  înţelegere.Dar nu stiu de ce trebuie să te bagi matale si sa mai ma faci si ...vorbeai de bata in baltă si de autobagat in seamă.Nu cred că mă cunosti...îmi cer iertare dacă am stricat cuiva seara.

si când mă gândesc că totul a început de la o poezie......... treceti voi ce vreti!

Am remarcat mai demult că nu poţi să-mi înţelegi gumele. Sweeney.Nu mai fac ...!