11 Octombrie, 2025, 01:42:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declaratie  (Citit de 12392 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Octombrie, 2008, 12:27:06 a.m.
Răspuns #15

Miss M.

Pe undeva se pare ca te contrazici de unul singur in afirmatii , de la un post la altul ... de la ridicatul mainii sus ai trecut la pampersi si victimizati desi nu ti s-a raspuns nimeni dur la comentarii . Am intervenit pentru ca mi s-a parut aiurea din exterior sa vad cum au sarit criticii Lovetime-ului la gatul omului care incearca sa traduca ce simte , asa cum se pricepe el , nu toti suntem maestrii ai condeiului . Din punctul meu de vedere nu asa incurajam lumea sa scrie . Pe de alta parte n-am sustinut nicaieri ca te-as cunoaste si eu , una , nu-mi stric seara dintr-atat .   8)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

30 Octombrie, 2008, 01:55:30 p.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Mihai, inainte de toate este dreptul fiecaruia sa posteze ceea ce simte la un moment dat. Nu toti avem pretentia de a fi catalogati poeti sau maestri (care oricum stim ca e doar unul  :P), dar toti simtim nevoia sa fim tratati macar cu respect si bun simt cand scriem si cand ni se raspunde.
Ceea ce a scris Sweeney aici poate ca nu este o poezie, dar cati nu am scris texte care sa nu se incadreze nicaieri? Eu una pot sa afirm cu tarie ca nu tot ce am scris este ceea ce se categoriseste a fi: poezie, proza, etc si uneori (nu de putine) am aberat la greu ca sa ma descarc sufleteste!
Unii doar asta facem cand scriem - dam pe afara ceea ce a mocnit in noi poate prea mult - si e bine!

Parerea mea sincera este ca atunci cand vrem sa criticam sa o facem la subiect ajutand pe cel care scrie.
Pareri de genul: asta nu e poezie, asta nu e buna, asta e aberatie, asta nu imi place, asta imi place - nu sunt critici si nici nu ajuta cu ceva sau pe cineva sa persevereze sau sa isi dea seama ca poezia nu e ceea ce il reprezinta!

Cu astea fiind zise, maestre...unde a gresit Sweeney? In rima? In ritm? In ansamblul propozitiei? Unde mai exact? Asta ca sa ma ajuti si pe mine - ca nici eu nu mi-s "poeata".
Mihai, in loc sa iti arunci energia pe afirmatii care nu te pun intr-o lumina de om matur mai bine ne-ai explica si tu ceea ce vezi sau nu vezi la aceasta poezie.

Eu nu am de criticat - ca am altceva mult mai bun de facut -  :laugh: , dar poate o sa fac si eu ca si Iulian...ma destind, pentru ca de stres, de critici si de atmosfera incarcata m-am saturat si mi-e plin carul pana in pod!

Deci...hai Escule aprinde becul cela odata sa vedem si noi mai bine ca ne-ai facut curiosi  :D!

30 Octombrie, 2008, 06:32:03 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
şi voi voiaţi cenaclu..  :laugh:
cert e că nici escu şi nici iulian nu au talent la poezii. dar pot încerca. în secţiune specială.  :)
baftă!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Octombrie, 2008, 07:58:57 p.m.
Răspuns #18

inda

Nu-mi permit sa  fac nici un comentariu asupra textului postat de Escu pentru ca nu ma pricep la partea tehnica. Imi permit totusi sa-i sugerez lui Iulica sa ia o licenta de la OTV pentru partea de comentarii  :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

30 Octombrie, 2008, 10:51:33 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
N-am inteles chestia cu OTV-ul fiindca nu prea ma uit la TV in general, si-mi scapa deci, analogia!

Escu, scuze  :angel: da' lasand lipsa ritmului la o parte, mă, macar finalul sa fi fost mai intens! Aproape ca m-a enervat finalul  ;D
De aceea m-a mancat sa bag un final si mai dintr-o bucata!
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2008, 10:56:13 p.m. de viulian »

30 Octombrie, 2008, 10:54:56 p.m.
Răspuns #20

Escu

Global Moderator
N-am inteles chestia cu OTV-ul fiindca nu prea ma uit la TV in general, si-mi scapa deci, analogia!

Escu, scuze  :angel: da' lasand lipsa ritmului la o parte, mă, macar finalul sa fi fost mai intens! Aproape ca m-a enervat finalul  ;D
De aceea m-a mancat sa bag un final si mai dintr-o bucata!

Iti explic eu cu OTV-ul...acolo e circ...deci...tu ai dat tonul si aici...fara licenta...de la OTV :D
Cat despre ce te-a mancat pe tine....eu zic ca altceva te-a mancat...dar asta e alta discutie  :laugh:  :laugh:
Anyway..nu ma supar, nu am de ce. fiecare a comentat ce a vrut.
Let's put a smile on that face!

10 Iulie, 2009, 03:09:29 a.m.
Răspuns #21

Paul

Imi pare usor cunoscut scenariul,
Iubitelor uitate-n patul,
Altor juncani, poate mai lacomi,
Poate mai macho, sau mai altfel...

Intreb acum ce-o fi in capul tau,
Ca nu-i nici bun si nu-i nici rau,
Alergi in cerc pierdut prin garduri,
Uitand din ce in ce mai des de salturi....

Si drept iti zic, de-ti pare viata o arena,
Dar fara scaune si fara scena,
Un cerc inchis, obscur, murdar,
Nu crezi ca-ti trebuie mustar?

Iubesc, deci exist.

26 Iulie, 2009, 01:28:52 p.m.
Răspuns #22

valentina

Atata caz pentru o poezie.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume