16 Septembrie, 2025, 07:25:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Puterea Mintii - Experiment ptr Loto 6/49  (Citit de 5729 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Ianuarie, 2009, 06:36:27 p.m.
Citit de 5729 ori

starname

nu stiu cati dintre voi au auzit de fizica cuantica, de puterea mintii, de modificarea realitatii, dar stiu ca toti v-ati dorit ceva atat de mult incat s-a realizat. trebuie sa se fii intamplat macar 1 in viata. si asta, nu pentru ca v-ati rugat la dumnezeu sau alte prostii, ci doar datorita puterii mintii, si a subconstientului. Exista f multe documentare care vorbesc despre fizica cuantica , de recomandat "What the bleep do we know : down the rabbit whole" , asa..revenind, ca sa vedeti puterea mintii, propun un experiment, un numar f mare d oameni sa joace aceeasi varianta la loto, si bineinteles sa se concentreze mereu pe aceste numere,si sa fie siguri ca o sa castige,sa vizioneze numerele cand se extrag.Este foarte important ca toti sa ne gandim la aceleasi numere , de aceea propun numere alese la intamplare, si fara vreo importanta.

1-5-7-11-13-19

dat fiind ca este sambata seara, propun rejucarea numerelor duminica de duminica pana cand numarul nostru de oameni este atat de mare incat concentrarea noastra va influenta atat de mult universul pana cand ideile si dorintele noastre se vor materializa, in acest caz acest experiment.
Premiul si valoarea castigului este fara infim pe langa succesul acestui experiment.
Repet , cu cat o sa fim un numar mai mare care va juca aceste numere, si ne vom concentra asupra lor cu atat vom avea o confirmare ca mintea este cea care creeaza universul si nu invers.

Ne nastem intr-o lume plina materialism si nefericire, crestem si suntem invatati ca exteriorul ne influenteaza interiorul desi ar trebui sa fie total invers, interiorul nostrul,mintea, sentimentele , ar trebui sa poata crea lumea in care traim. Repet este un experiment, si trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate. Recomand  vizionarea documentarului precizat mai sus.

Multumesc.

11 Ianuarie, 2009, 03:13:29 a.m.
Răspuns #1

Diana Nistor

Propun pentru aceasta actiune constituirea unui organism  viu numit:
                                ASOCIATIA CULTIVATORILOR DE ILUZII
Cu motto-ul: "Un gand lumineaza ca un fulger vaste spatii si timpuri" (ca-n "Divina Comedie" )  :laugh:
Caderea aceasta in timp cere o incordare prin reflexii in asa fel incat sa ne atragem direct proportional catre NUMARUL si invers proportional cu patratul distantei dintre noi si el - TĂCÂND, ca niste sori uscati cazand in hău. Încătrău? Încătrău?  :D

Sugerez schimbarea numerelor. Cred ca ne-ar fi mai usor sa ne încrâncenăm la 1 2 3 4 5 6, ca e mai usor de tinut minte.  Altfel... daca le incurcam... fereasca zeii!  sa nu declansam si anume intoarcerea pamantului cu dosul inspre față sau cine stie ce alte rasturnari de energie... sau fizica cuantica.  ;) :D
Pozitia trebuie sa fie una bine crăcănată, deasupra unei lampi (sau lanterne; lumanarea nu este recomandata!).
Apoi trebuie sa ne gandim ca Zâna facatoare de minuni s-a înnamorat de un magar (ca-n "Visul unei nopti de Vara") ale carui ragete sunt muzicale si trebuie sa ne aminteasca de ratiunea cosmica a stoicilor, ca terapie a nevrozelor, psihozelor si oricaror dereglari psihice, pana cand ne vedem dezgoliti de misterele existentei noastre. (vezi: Wundt; Dilthey, Renouvier, Kant, starname. Acesta din urma, transcendent in esenta, l-am lasat la sfarsitul listei doar pentru ratacirea rationala - psihosomatica  ;D).

pentru viziunea lui starname - ca sa am o pozitie, sa-i spun "ratională" - in incheierea acestui raspuns improvizat spun: "Da'... naiba stie nemțește?..."   :-\
« Ultima Modificare: 11 Ianuarie, 2009, 03:19:06 a.m. de Diana Nistor »
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."