10 Octombrie, 2025, 09:32:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nu stiu ce sa fac. help!  (Citit de 8224 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2009, 01:56:46 p.m.
Citit de 8224 ori

angel_s

Vizitator
 toata povestea, pe scurt, e asa: am prieten de un an si ceva, tin la el(A), dar nu il mai iubesc. cam acum un an a aparut altcineva si am inceput sa tin la acel "altcineva"(B). B este foarte sigur de el, si a incercat mereu sa se apropie de mine, insa nu l-am lasat prea mult, pt k stiam k nu e bine. cam jumatate de an nu l-am bagat in seama. tineam foarte mult la el si nu vroiam sa ma implic, si in final sa fiu doar ceva trecator pentru el. dupa aceea jumatate de an l-am sunat chiar eu si ne-am intalnit.eu tin la A, insa nu il mai iubesc si mi-e greu sa ii spun ca s-a terminat, mai ales dupa un an si jumatate, m-am obisnuit cu el, se poarta extraordinar cu mine,ne intelegem foarte bine si nu vreau sa il fac sa sufere, mai ales ca pentru el sunt o persoana foarte speciala. de cand suntem impreuna, toata lumea zice ca suntem cuplul ideal. nu certuri, nu discutii. dar eu nu mai pot sa ma prefac si sa il mint si pe el. o sa sufere foarte mult daca ii spun ca s-a terminat. B..pe B l-am sunat inainte de revelion si ne-am vazut. am vorbit destul de multe si s-au intamplat destul de multe,printre care si faptul ca am fost cu el. si de mult aveam banuiala ca el chiar tine la mine, si asa a si fost. mi-a zis ca nu vrea sa isi bata joc de mine. citez:"as fi idiot sa refuz o fata ca tine". a zis ca ar vrea sa fie cu mine, dar nu vrea sa se implice intr-o relatie. prea multe responsabilitati.si el e la facultate in alt oras si a spus ca exista posibilitatea sa ma insele, si nu vrea sa imi faca asta. si eu nu stiu ce sa fac..toate prietenele mi-au zis ca sa raman cu A, sa nu il las pentru B. dar nu e vorba neaparat de B, e vorba ca eu nu mai tin la el si nu cred ca e corect nici pt mine nici pt el;nu vreau sa il fac sa sufere. e un baiat minunat. dar nu pot sa ii zic ca s-a terminat intre noi. ce sa fac? sa ii spun sau nu? sa ma risc apoi cu B sau nu?  :(

14 Ianuarie, 2009, 03:34:43 p.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

14 Ianuarie, 2009, 08:50:37 p.m.
Răspuns #2

viulian

Administrator
Eu as alege simplu... cum nu mi-e teama de singuratate, as renunta si la A, dar si la B. B are un gen de discurs care impresioneaza tinerele :) insa orice tipa de >25 de ani i-ar da flit imediat cu discursu infantil despre "vaaai ce macho sunt eu si o sa te tradez sigur".

Fata de A nu e corect sa mai stai.. adica na, oi fi io mai rational de felul meu, dar daca nu ti-e teama de singuratate, si iti poti gasi pe cineva cu care sa petreci ceva timp de calitate, sa ramani acolo e mai mult furat caciula..

Parerea mea!

Sa mai zica si fetele ceva :) de sfaturi..

14 Ianuarie, 2009, 09:20:34 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
Dupa parerea mea...

1. Nu-l mai iubesti pe A pentru ca a aparut B in viata ta. Mi se pare doar mie sau nu-l mai iubesti pe A  de cand a aparut B in viata ta?
sfat: Incerca sa-ti notezi pe o foaie ce-ti place cu A si ce-ti place cu B. Analizeaza bine..si vezi cine are mai multe plus-uri.
2. Pe scurt, B e un idiot. Iarta-ma ca sunt dur sau direct, dar un baiat care spune "exista posibilitatea sa te insel" nu te merita din start. Nu mai zic nimic de reponsabilitati, caci o relatie mai inseamna si responsabilitate...nu doar "lapte, miere si sex"
sfat: uita-l
3.  Nici nu se pune problema sa incerci cu B.
sfat: reciteste punctul 2.

Eu zic sa analizezi foarte bine ce ai cu A. Nu da porumbelul din mana cu cioara de pe gard. Daca chiar nu se poate nici cu A, atunci ramai singura.
Let's put a smile on that face!

14 Ianuarie, 2009, 09:32:53 p.m.
Răspuns #4

angel_s

Vizitator
Sweeney Todd, ms mult. in final, o sa trebuiasca sa imi fac curaj sa ii spun lui A ca vreau sa ma despart de el. o sa fie urat si pentru mine, ca totusi tin la el. nu il iubesc, dar nu inseamna ca nu tin la el.makr ar merita sa mai incerc o data. nu crezi?
 iar pentru charlie, am 19 ani. in privinta problemei de fata nu am gandit ca la 19 ani, probabil ca asta o sa zici.
   o sa revin peste cateva zile sa va zic dak a meritat sa mai incerc o data cu A. si apropo, in weekend vine B in oras. si sigur o sa ma sune. :confused:

14 Ianuarie, 2009, 09:40:10 p.m.
Răspuns #5

angel_s

Vizitator
si viulian...ai zis sa mai zica si fetele ceva; prietenele mele, unele spun ca ar fi foarte fain sa incerc chestii noi. si sa nu fiu cu B, dar sa ma distrez cu el. iar altele, imi spun sa stau in banca mea, ca stau bine.  :) singura ar fi ok, pentru ca de fapt nu as fi singura. sunt cativa care de la inceputul facultatii ma tot suna si ma intreaba daca pot sa: intai au inceput cu daca ies in oras, apoi daca ii ajut pt la examene si teste, ca nu se prea descurca, si altele  ;D le-am zis ca nu pot si prin asta am incercat sa le zic frumos ca nu. :)

14 Ianuarie, 2009, 09:59:56 p.m.
Răspuns #6

Escu

Global Moderator
Sweeney Todd, ms mult. in final, o sa trebuiasca sa imi fac curaj sa ii spun lui A ca vreau sa ma despart de el. o sa fie urat si pentru mine, ca totusi tin la el. nu il iubesc, dar nu inseamna ca nu tin la el.makr ar merita sa mai incerc o data. nu crezi?
 iar pentru charlie, am 19 ani. in privinta problemei de fata nu am gandit ca la 19 ani, probabil ca asta o sa zici.
   o sa revin peste cateva zile sa va zic dak a meritat sa mai incerc o data cu A. si apropo, in weekend vine B in oras. si sigur o sa ma sune. :confused:

uita-l pe B, si mai incearca odata cu A. Fii sincera cu tine in primul rand si cauta in tine raspunsul. E acolo, doar ca mai dureaza pana-l gasesti.

PS: acum...tu esti majora, vaccinata..pana la urma dezicia iti apartine.
Let's put a smile on that face!

15 Ianuarie, 2009, 01:15:38 p.m.
Răspuns #7

charlie

[...] si apropo, in weekend vine B in oras. si sigur o sa ma sune. :confused:

Inchizi telefonul in week-end.
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Ianuarie, 2009, 09:31:41 a.m.
Răspuns #8

ONLY DESIRE

renunta si la A si la B. oricat ti-ai dori,pe A nu vei reusi niciodata sa il iubesti cu adevarat( daca l-ai fi iubit putea sa intre tot alfabetul in viata ta,sa te sune si sa te ridice in slavi, caci nu ai fi observa). B cu siguranta nu-si doreste o relatie reala cu tine...ii convine foarte mult situatia din prezent.orice barbat are sentimente pentru o femeie nu suporta efectiv sa o stiu alaturi de altul si daca nu se poate abtine sa insele,nu merita nimic din partea ta.mai bine asteptam un C....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 Ianuarie, 2009, 01:49:40 p.m.
Răspuns #9

Just

Personal cred ca ar trebui sa-ti acorzi o perioada de timp tie. Un timp al tau in care sa-ti pui in ordine gandurile si sentimentele, sa-ti dai seama de ceea ce simti cu adevarat si catre cine este indreptata afectiunea, prietenia, respectiv iubirea ta. Nimic nu iti poate fi mai de folos ca un moment de respiro, departe de ei.

Mi se pare buna ideea lui Sweeny pe care as completa-o. Pastreaza-ti un jurnal in care sa consemnezi clipele petrecute cu iubitul tau, ce ai simtit atunci si ce sentimente iti trezeste amintirea lor in suflet. Scrie despre ce inseamna fiecare dintre ei pentru tine, ce loc au in sufletul tau si intr-un final reciteste punand fiecare pagina in cumpana. Iti vei da seama cine este mai depret pentru tine si ce este cazul sa faci.

Good Luck!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Ianuarie, 2009, 03:33:14 p.m.
Răspuns #10

angel_s

Vizitator
de obicei cand B venea in oras, era vinerea. azi e sambata si nu m-a sunat deloc. si ma gandesc sa il las deoparte de tot, pentru ca oricat as tine la el, nu mai accept sa aiba putin timp timp si pentru mine atunci cand are el chef. cu A e ok pana acum, dar nu mai simt nimic pentru el.am batut un apropo, si a zis ca dak ar fi sa ne despartim, asta e. nu totul e vesnic. si are dreptate. o sa incerc sa vb cu el, si sa imi iau acel moment de respiro, departe de amandoi. dak totusi suna B azi, o sa ii raspund si o sa ii zic sa ma lase in pace si sa nu ma mai caute. ar fi ceva neasteptat pt el, fiindca mereu cand vroia sa ne vedem eu eram acolo. in niciun moment nu s-ar gandi ca eu sa ii zic asta. sau as putea sa nu ii raspund :) poate ar fi cel mai bine...

21 Ianuarie, 2009, 05:15:56 p.m.
Răspuns #11

Elena.

draga mea, parerea mea e ca cel mai bine e sa stai sa te gandesti foarte bine la ceea ce vei face! eu daca as fi in locul tau as fi renuntat la amandoi. A iti oferea garantia ca vrea o relatie serioasa cu tine, dar daca nu il mai iubesti nu are rost! B vroia doar distractie,dupa parerea mea, acum depinde de tine. daca vrei sa stai alaturi de o persoana care nu o iubesti dar iti ofera stabilitate; daca vrei o persoana doar pt distractie; sau daca vrei sa lasi totul in urma si sa-ti continui viata alaturi de o alta persoana.
oricare ar fi alegerea ta, gandeste-te bine si nu iti complica viata!
« Ultima Modificare: 21 Ianuarie, 2009, 05:18:13 p.m. de elenusa »
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

18 Octombrie, 2009, 07:51:47 p.m.
Răspuns #12

loveyou

Citat
Dupa parerea mea...

1. Nu-l mai iubesti pe A pentru ca a aparut B in viata ta. Mi se pare doar mie sau nu-l mai iubesti pe A  de cand a aparut B in viata ta?
sfat: Incerca sa-ti notezi pe o foaie ce-ti place cu A si ce-ti place cu B. Analizeaza bine..si vezi cine are mai multe plus-uri.
2. Pe scurt, B e un idiot. Iarta-ma ca sunt dur sau direct, dar un baiat care spune "exista posibilitatea sa te insel" nu te merita din start. Nu mai zic nimic de reponsabilitati, caci o relatie mai inseamna si responsabilitate...nu doar "lapte, miere si sex"
sfat: uita-l
3.  Nici nu se pune problema sa incerci cu B.
sfat: reciteste punctul 2.

Eu zic sa analizezi foarte bine ce ai cu A. Nu da porumbelul din mana cu cioara de pe gard. Daca chiar nu se poate nici cu A, atunci ramai singura.

A spus cel mai bn...
Parerea mea:
Dak nu iti mai place de A inceark sa te desparti el, nu are rost sa stai cu o persoana pe care nu o iubesti. Dar nu cred ca ar trebui sa te duci la B , citeste 2 de la colegu...

01 Decembrie, 2009, 09:22:29 a.m.
Răspuns #13

seularts

Sincer, cel mai simplu si mai ideal, ar fi sa ii zici ca vrei sa luati o pauza in relatia voastra, sa iti clarifici gandurile fata de el. Si incet, incet, sa nu il mai cauti, sa nu ii mai raspunzi si, apoi, ca totul sa fie super ok, sa incerci sa ii gasesti o fata care sa il merite si sa iti ia locul in relatie. Asa ii va fi si lui mai usor sa treaca de tine, iar tu poti apoi sa fi cu cine vrei in viata :)
P.S.: Nu incercati sa ramaneti amici, o sa fie mult mai dureros. Eventual poti sa ai grija de el din spatele cortinei.
« Ultima Modificare: 01 Decembrie, 2009, 09:38:28 a.m. de seularts »
Cu respect, Seul Arts