05 Noiembrie, 2025, 10:21:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La multi ani, Just!  (Citit de 16143 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Martie, 2009, 03:55:33 a.m.
Citit de 16143 ori

Lorelei

Fata frumoasa, sa fii fericita prin lumile prin care umbli si sa cresti frumos, sa te pandeasca dragostea la fiecare colt si sa nu uiti niciodata candoarea si frumusetea unui copil martian.

Te imbratisez. Lorelei  :hug:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Martie, 2009, 09:08:26 a.m.
Răspuns #1

sunshine

La multi ani, scumpico! Iti doresc sa nu te ocoleasca fericirea si iubirea nicio zi din viata.  :-* :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Martie, 2009, 10:10:45 a.m.
Răspuns #2

Escu

Global Moderator
la multi ani. la cat mai multi ani si multa fericire.
Let's put a smile on that face!

10 Martie, 2009, 12:31:13 p.m.
Răspuns #3

ARIDANA

Vizitator
La Multi Ani ! Sa ramai asa mereu si sa ai parte de iubire si fericire.

10 Martie, 2009, 12:46:55 p.m.
Răspuns #4

Just

Va multumesc ca nu m-ati uitat si sunteti cu gandul astazi alaturi de mine.

Lorelei, Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc datorita Lovetime-ului si ca am petrecut impreuna atatea momente frumoase la Han, la Castel si in frumoasa categorie a citatelor. Sa fii fericita iti doresc, multa inspiratie si lumea sa-ti fie pictata-n culorile calde ale iubirii, prieteniei si bucuriei.
Sunshine, sa ramai mereu fericita si indragostita, asa cum esti in aceasta perioada din urma.
Sweeney, sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti tu mai mult si mai mult. Merci pentru urari.
Aridana, o sa-mi amintesc de ceea ce mi-ai spus. Multumesc, sa fii iubita!

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

10 Martie, 2009, 04:33:39 p.m.
Răspuns #5

Eve

La multi ani, Domnita draga! Sa-ti fie viata luminoasa si plina de bucurie, sa te insoteasca mereu oameni frumosi si apropiati sufletului tau, sa fii sanatoasa si plina de energie :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

10 Martie, 2009, 04:50:06 p.m.
Răspuns #6

valentina

"La multi ani !",fericire,sanatate si implinirea tuturor dorintelor sa devina realitate. :)
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

10 Martie, 2009, 06:38:35 p.m.
Răspuns #7

Diana Nistor

La multi ani, Andreiuta!  :-*
"Decat urat, prost si sarac, mai bine frumos, destept si bogat."

10 Martie, 2009, 09:05:35 p.m.
Răspuns #8

Emma

La multă iubire, justulez! sa iubeşti şi să fii iubită pentru că eşti un suflet special!

Emma :-*
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Martie, 2009, 09:53:48 p.m.
Răspuns #9

Semiramis

Global Moderator
la mulţi ani!!!! să fii fericita!  :-*
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

10 Martie, 2009, 11:10:18 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

La Mulţi Ani, fată cu suflet frumos!
Să îţi fie viaţa fericită şi plină de frumuseţe, iar iubirea să-ţi stea la braţ de suflet mereu!

11 Martie, 2009, 01:17:21 p.m.
Răspuns #11

Elena.

La multi ani! Sa fii fericita si iubita.
      Elena
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

12 Martie, 2009, 02:05:01 p.m.
Răspuns #12

Just

Multumesc tuturor si fiecaruia in parte pentru urari.

Eve, energie imi trebuie mai ales daca ne intalnim la Hora-n Hanul viilor. Hehe! Te pup cu drag.
Valyusck, multumesc. Sa-ti fie fetitele sanatoase, bucuroase si tu alaturi de ele!
Diana, merci ca nu m-ai uitat in 10 martie. Multa fericire iti doresc, micuta sanatoasa, iubirea alaturi si de aici inainte.
Emma, ma bucur sa te vad prin preajma. Multumesc pentru ganduri frumoase si apreciere. Sa fii fericita!
Semiramis, iti doresc, fericire si iubirea sa-ti ramana aproape de suflet. Ah! si multa inspiratie pentru noul proiect.
Lady, tie iti doresc sa ramai la fel de fericita si sa te simti meru implinita alaturi de frumoasa ta familie. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de "gargarita mamii".
Elenusa, multumesc pentru mesaj, la fel numai de bine iti doresc. Sa ne citim in continuare!
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

12 Martie, 2009, 06:34:03 p.m.
Răspuns #13

alexia

Nu pot sa cred ca am ratat asa o aniversare!  :-[Oricum cred ca niciodata nu e prea tarziu pentru:

Toate urarile de bine, toate gandurile frumoase si toate florile din lume ...

La multi ani!  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

12 Martie, 2009, 07:31:31 p.m.
Răspuns #14

Just

Gandurile bune sunt intotdeauna bine-venite. Multumesc, Alexia, ma bucur sa te revad. :-*