10 Octombrie, 2025, 04:15:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: A fura..  (Citit de 5651 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Iulie, 2009, 08:12:02 p.m.
Citit de 5651 ori

Escu

Global Moderator
Toata lumea fura. Intr-un fel sau altul, toata lumea fura. Plecand de la invidie si de la dorinta de a face ceva, furam de la cel caruia “ii merge bine”. Vedem despre ce-i vorba, punem 2-3 intrebari si daca ne iese figura, furam pana la capat. De ce sa nu ne mearga si noua bine? La treaba asta ne pricepem cel mai bine.

Asta am facut de mai bine de 2000 de ani. Citeam acum cativa ani o stire pe net cum ca: la cluj s-au descoperit x matrite de bani romani. Se pare ca dacii nostrii ii cam furau pe romani. Asa cum ziceam, avem furatul in sange. Poate ca pentru unii e bine, dar eu unul nu m-as multumi cu chestia asta. Pai cum bai nene sa nu-ti pui creierul la lucru? Nu-i de mirare ca ne folosim doar 2-3% din creier. Bravo lu’ Einstein.

Adevarul e ca unora le iese toata viata si mai sunt si mandri de ei. Altii se opresc undeva si raman in pana…si mai trce ceva timp pana mai gasesc ceva de furat. Mie mi-e mila de oamenii fara imaginatie…

Voi ce "furati" ?
Let's put a smile on that face!

12 Iulie, 2009, 10:03:49 p.m.
Răspuns #1

Ezo

Sa nu crezi ce-ti spun acum...

12 Iulie, 2009, 10:34:11 p.m.
Răspuns #2

charlie

Mai conteaza... ?
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Iulie, 2009, 10:33:44 p.m.
Răspuns #3

Semiramis

Global Moderator
aia cu "dacii îi furau pe romani" mi se pare genială.  :woot:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

24 Iulie, 2009, 01:12:55 a.m.
Răspuns #4

Angy

"Un pui de somn" si liniste ,muuuulta liniste.
There is no finish line. Never in life !!!

04 August, 2009, 03:52:54 p.m.
Răspuns #5

digitty

Furam chiar si inconstient... gesturi, vorbe, ticuri de la persoanele apropiate. In literatura, furatul a avut scopul lui pe care si l-a atins... parca in perioada interbelica, in contextul unei crize culturale, s-a acceptat ideea formei fara fond...furam de la occidentali, insa, cum e si normal, substratul operelor elaborate era inexistent intrucat se baza pe imitatie. Cu toate acestea, a fost primul pas spre progres in acest domeniu.

Furatul sta la baza a tot ce exista. Ne nastem si incepem sa furam..vorbe, cuvinte, actiuni de la parinti.  Vedem o imagine, suntem martori ai unei situatii care ne induce o anumita stare si ne punem sentimentele pe hartie...uite-asa am mai furat o idee si am transpus-o in cuvinte.
Imaginatia...are si ea un punct de plecare, o baza, o senzatie...care este inspirata de ceva...deci furata de undeva.

Tot ce conteaza e sa trecem prin filtru personal ceea ce receptam apoi sa adaptam propriilor principii.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

05 August, 2009, 07:12:57 p.m.
Răspuns #6

charlie

Tara de hoti domne, tara de hoti...  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

05 August, 2009, 11:25:12 p.m.
Răspuns #7

ARIDANA

Vizitator
"Tradare,tradare....da' sa stim si noi!"

06 August, 2009, 12:55:05 a.m.
Răspuns #8

Ezo

"Unde esti tu, Tepes Doamne?!"  :whip:
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

08 August, 2009, 08:48:35 p.m.
Răspuns #9

amelie

zambete...clipe de iubire...ganduri bune.... :D
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...