10 Octombrie, 2025, 01:27:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: bine v-am regasit  (Citit de 10425 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 August, 2009, 10:46:17 p.m.
Citit de 10425 ori

suflet

dupa vreo 2 ani jumate de inactivitate p'aici revin cu 20 de kilograme in plus si fara "fata din poveste" care m-a lasat cam de vreo o luna, o sa va povestesc mai tarziu ca am timp suficient la dispozitie ...
nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu vreau sa ma refugiez in forum si sa ma inchid in mine ca data trecuta, pur si simplu am fost foarte ocupat cu facultatea care cica "am terminat-o", familie, munca, si desigur prietena care mi-a furat cam 90% din timp si desigur mi-a furat si 4 ani 3 luni si 16 zile din 22 de ani de viata(nu am stat sa calculez stati linistiti, suntem din 1 ...)
oricum ma bucur sa fiu iar printre prieteni
ma primiti?  ::) :P
« Ultima Modificare: 11 August, 2009, 10:48:25 p.m. de suflet pierdut »
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

11 August, 2009, 11:08:51 p.m.
Răspuns #1

Ezo

Bun revenit!

Eu nu eram aici pe... vremuri, insa sunt sigura ca multa lume astepta vesti proaspete de la tine :) Iar eu sa ajung sa cunosc pe cat mai multi de prin zona :P Sa ne citim cu bine si numai bucurii! Toate trec... chiar si lucrurile rele, ca si cum nici nu ar fi fost vreodata ;)

PS: Felicitari pt terminarea facultatii!  :cheers:
Sa nu crezi ce-ti spun acum...

11 August, 2009, 11:14:20 p.m.
Răspuns #2

Emma

Bine ai revenit! nici eu nu eram p-atunci...dar e timp suficient sa interactionam! felicitari pentru terminarea facultatii...

pe curand!  :)

Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

12 August, 2009, 12:18:58 a.m.
Răspuns #3

Angy

Ai cam lipsit dar vezi, revii la ce a fost odata.Eu sunt noua, nu te stiu,oricum e minunat ca ai gasit drumul de intoarcere.Bine ai (re)venit!
There is no finish line. Never in life !!!

12 August, 2009, 07:56:42 a.m.
Răspuns #4

charlie

5 lei taxa de reinmatriculare.  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

12 August, 2009, 09:55:44 a.m.
Răspuns #5

Ezo

5 lei taxa de reinmatriculare.  :D

de cand pui mataluta taxe?  ??? btw, scump dom'le, scump :P

12 August, 2009, 10:16:30 a.m.
Răspuns #6

Paul

Bine ai revenit vechi prieten. ;)
Iubesc, deci exist.

12 August, 2009, 08:52:40 p.m.
Răspuns #7

Semiramis

Global Moderator
eh, normal căte primim :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

12 August, 2009, 10:08:12 p.m.
Răspuns #8

suflet

merci, merci
daca imi mai gasesc povestea mea undeva p'aici o sa o continui cu noutatile din ultimii 2 ani jumate, da' pe scurt ;)
cat despre taxa de inmatriculare nu e mare, ca nu e de "prima inmatriculare", sper sa nu poluez p'aici cu posturile mele sa fie nevoie si de taxa de poluare  :police: ::).
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

01 Decembrie, 2009, 01:13:45 a.m.
Răspuns #9

tsunami_soul

...salut tuturor...
am o inregistrare de multa vreme...dar si o inactivitate tot ata de veche...
   sper ca nu o sa "platesc"...daca o sa mai scriu cate ceva.
de fapt nu prea scriu,doar citesc,si ma bucur de ce postati voi...minunat!
dar astazi...chiar astazi...am gandit ca sunt cam singur...dar chiar sunt,asta ma cam scoate din minti...
...sa te smti singur,este...trist!...si mai trist este ca sunt inconjurat de oameni...chiar multi...dar asta nu ma face sa nu aud "tiuitul" ala strident in urechi,atunci cand nu vorbeste nimeni...

cam asta se intampla acum...

si coincidenta...astazi ESTE ZIUA MEA...
...uneori,pentru a spune ceva interesant,trebuie sa minti?

01 Decembrie, 2009, 02:09:58 a.m.
Răspuns #10

Ezo

Nu e numai ziua ta... este ziua noastră a tuturor  ;) Dar pentru că pentru tine trebuie să fie ceva mai mult decât o zi publică de aniversare, îți urez în particular și cu mare drag un sincer LA MULȚI ANI!  :-*

Fiecare dintre noi ne simțim singuri din când în cand, și poate în ultimul timp mai mult decât de obicei... Și nu neapărat pentru că am fi singuri, ci pentru că nu mai știm să ne apropiem unii de alții așa cum o făceam odinioară. Chiar am avea nevoie de o "redeșteptare", cum bine spune imnul nostru...

Deci... nu te mai simți singur!  :hug: Suntem aici, strigă-ne și vom veni!  :peck:

01 Decembrie, 2009, 11:14:46 a.m.
Răspuns #11

sunshine

LA MULTI ANIIII! Sa fii fericit si lasa tristetile ca viata e frumoasa!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Decembrie, 2009, 12:26:45 p.m.
Răspuns #12

Alecsandra

La multi ani si din partea mea! Bine ai venit. Personal nu te cunosc, pentru ca si eu sunt cat de cat noua pe aici, dar faptul ca tu ai revenit pe site imi intareste ideea ca site-ul asta e cel mai frumos din cate exista. :) Multumesc!
Make me your radio and turn me up when you feel low. :)

01 Decembrie, 2009, 01:19:10 p.m.
Răspuns #13

departedevoi

tsunami_soul ...
Acel sunet e o alarma ... iesi ... fugi ... dispari ... iar daca cineva v-a tipa dupa tine nu te intoarce ... nu merita pt ca te-a facut sa te simti singur ... cunosc sunetul propriei mele suflari ... si doar mai tare cand incepi sa il uiti ... a fin singur nu doare ...doare sa nu vrei sa fii singur ...

si mai stii ceva ... eu mereu am considerat ca cineva ma pedepseste cand raman singur insa nu e asa ...abia acum realizez ca e un dar ... ca singuratatea te intareste ... ia un om care nu stie ce inseamna sa fie singur si lasa-l intre 1000 de oameni ! s-ar descurca ? nu cred ! pe cand noi !!!
Nu exista miracole pentru cei care nu cred in ele !!!

01 Decembrie, 2009, 02:49:40 p.m.
Răspuns #14

Ezo