Mi s-a parut ca m-a strigat cineva

Am sosit, una dintre "batranele" taramului iubirii.
Mai Ezo,copilas drag,mai copii... a fost odata o familie numeroasa , inteleapta si atat de indragita incat toti membrii ei faceau din noapte zi .S-au infiripat iubiri, s-au rupt prietenii ...Cu timpul au aparut invidii , orgolii care au alungat talente. Cativa dintre cei mediocri( printre care si eu) am inceput sa ezitam a ne implica asa cum o faceam la inceput din simplul motiv ca eram aratati cu degetul chiar de cei care venisera aici sa ceara sfaturi si care au facut din tema acestui forum un subiect de glume . Cu toate acestea, sunt convinsa ca absolut toti "veteranii" trec periodic pe aici, raman insa nelogati pentru ca nu-si mai regasesc amintirile.
Incercati sa cautati topicurile din 2004-2005 .Ce vremuri, ce oameni, cata veselie , ce talente (unii genii

...offf mai Iago! Unde esti Furiosule? Joe, Iulian,Lordule, pe unde va poarta valurile?Lady, e trist fara inorogii tai! Lorelei ,mi-e dor de sufletul tau jucaus!Charlie, parca nu mai esti ascuns ca altadata

, serenity ...viata aici duce lipsa agitatiei si veseliei tale molipsitoare

Si voi ,toti ceilalti :amelie, Paul, Androgi, Crocantel

,George,Des, George,Eve, Bebe, Rebe,alexia,curtezane

,copilu'

,Maria, Diana., Gradinarule...stiu ca nu i-am amintit pe toti ,va rog sa nu va suparati pe mine, e doar un post scris in fuga.
Am incercat sa induplec pe cativa dintre ei dar ...MI-E ATAT DE DOR!
Au trecut ani, unii au invatat sa ofere, altii sa primeasca dar cei mai multi sa uite si sa accepte viata.Da, s-o accepte pt ca uitasera sa traiasca .
Eu am trait doua vieti aici, una pe care o uram si aceasta, viata pe care am primit-o in dar , viata ce o iubesc si imi doresc sa dureze o vesnicie.
Chiar daca sunt ochi din afara forumului care arunca fulgere , noi ramanem aceeasi , suntem doar coplesiti de absenta celor care ne-au adus frumosul in suflete si nu numai.
Timpul sigur nu ne va indeparta , anii insa lasa riduri nu numai pe chipuri ci si pe sentimente.