OOkkk...
In primul rand: Baiat perfect?

)...greu de crezut.
In al 2-lea rand: Daca e perfect,e monoton...cred ca asta e motivul pentru care nu`l poti iubi.

In viata de zi cu zi,am observat ca relatiile cu cele mai multe certuri si defecte supravietuiesc cel mai mult timp.Cand esti fericit,cand totul e perfect,cand nu`ti mai doresti nimic de la viata,totul devine monoton...nu mai exista culoare,nu mai exista dinamica.Ceea ce orice am are nevoie e un strop de durere intr`o mare de fericire...

...asta ne face oameni,si de cele mai multe ori,de`asta iubim.
Am iubit odata.Am ocolit subiectul Povestea Mea,pentru ca nu`mi sta`n fire sa ma jeluiesc altora.Sunt extrem de mandru.Dar cred ca acum merita sa vorbesc despre asta...
Am iubit o fata,de 16 ani.E cu 10 luni mai mare ca mine...in martie implineste 17 ani.

...Am avut o relatie de 5 luni,timp in care eu m`am indragostit lulea de ea,si,din cate am observat,si ea de mine.
Dar acum apar problemele: amandoi firi mandre...amandoi firi rebele...ne cam ciocneam.

)
Acum,la aproape un an de la despartire,ma gandesc serios ca poate nu imi este dor de sarutul ei de catifea,cat imi este dor de certurile cu ea.

...era un argumentator strasnic,te facea sa urlii doar din cuvinte.

...sau cel putin pe mine.
Ideea e ca atunci cand totul e roz,totul e monocolor.Nu vrei putina culoare in viata?:>...ca femeie,ar trebui sa iubesti diversitatea.;

Asteapta...vremea cand vei iubi din nou,ca in povesti,nu este departe.

...totul tine de partener.