05 Noiembrie, 2025, 10:18:01 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Drogul meu.  (Citit de 29353 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Februarie, 2011, 09:40:37 p.m.
Citit de 29353 ori

JUST.do.IT

1 februarie...a trecut mult timp,nu crezi?
Acum un an stiu ca am venit la tine pentru prima data suparata si iti faceai cruce,de obicei razand mereu indiferent de situatie.M-ai luat in brate,la pieptul tau,razand de mine spunandu-mi ca ma vei consola tu.
E atat de ciudat,mi-ai fost drag de la inceput,dar imi erai antipatic pentru ca puteai sa faci ceea ce eu nu puteam!Sau credeam ca nu pot...
Si totusi in tot acest timp mi-am dovedit mie cu ajutorul tau ca pot.Acum cateva seri am vazut intr-un film o replica de genul "Sunt buna in/la toate,mai putin in a pierde oameni".Eu o personalizez si spun"Sunt buna in toate,mai putin in a te pierde pe tine!".Si da...de la tine am asta,doar tu m-ai invatat sa am replici inteligente,m-ai invatat sa perfectionez,sa finisez ,sa MA finisez...in toate.
Ai avut si ai o oarecare influenta asupra persoanei,personalitatii mele...ti-am ziso,o stii prea bine.
Sunt dependenta de tine,esti prima mea tigara dimineata...un drog care vorba ta "prima doza este gratis",acum deja am un intreg arsenal din "tine in mine".Si nu,la noi a fost diferit sau poate la fel,prima doza a fost marcanta pentru amandoi(mai mult pentru mine),iar dozele urmatoare au fost bonusuri,acum am ajuns la ideea de "clienti fideli" unul altuia(fideli-mai mult sau mai putin).
Chiar crezi ca in acele acte de gelozie imi incercam cariera de actrita?Nu!Asta e clar,si stiu ca sunt geniala baby,acum da!La inceput ma multumeam cu ce aveam de la tine,a fost singura mea greseala,acum cand am dezvoltat capacitatea geniului din mine e deja prea tarziu sa cer mai mult...

02 Februarie, 2011, 04:02:29 p.m.
Răspuns #1

JUST.do.IT

Ma intreb uneori de ce am nevoie de tine...De ce?
Poate pentru ca esti singura persoana caruia pot sa-i spun tot felul de aberatii si sa ma sustina,sa-mi dea idei incontinuu,sa-i vorbesc murdar si sa-i placa,sa ma faca sa plang,sa ma faca sa rad...
Uneori cred ca-mi zici ca tii la mine,doar ca sa ma simt bine,sau sa cred ca nu ma folosesti,poate ca aseara a sunat cel mai sincer cand mi-ai ziso"tin la tine fraiero" si alte fapte in care-mi demonstrai ca asa este.Insa nu...nu Baby!Esti exact ca mine,esti narcisist,egoist si bun:>.Bun la toate,mai putin in a fi doar al meu.
Ti-am zis atatea aseara,n-ai idee cata frustrare era in acele vorbe,cata iubire...Esti singura persoana despre care am putut sa vorbesc la modul sincer ca te ador.
Cand i-am zis prietenei mele"Stii...eu il iubesc"Ea a ras,si-mi zice foarte simplu"Stiam."Ea intodeauna stie...
Ai planuri mari,insa nu langa mine.Am planuri mari langa tine...Cred ca totul se va termina cu o prietenie,care din cand in cand va mai merge in acel loc,locul nostru puiutz mic...N-am mai fost acolo de joia trecuta.Nici nu stii cate imi deruleaza in minte:noi doi,podul,ploaia aceea,apa plata,umbrele noastre "emoiste",schimbul nostru de haine-cat de gay pareai in bluza mea Baby :laugh:,oamenii care se uitau pe geam si ne-a vazut ca m-ai luat in brate sa nu am vada dezbracata,fetita aceea,copacul straniu...Cum poti sa uiti cat de mult ne iubeam?Cat de mult te iubeam...Si stiu ca ma vei tine minte toata viata,pentru tine sunt acea fata nebuna,cu aberatii in cap,sensibila,doritoare...
Poate ca scriu despre tine doar fiindca n-am altceva de facut.Insa,daca vroiam acum eram in bratele tale in locul nostru Bebytza,razand si povestindu-ti despre mine.Apropo,te-a visat mama :D.Si ea stie ca esti bun,ea crede ca suntem impreuna,de fapt toti cred asta si asteapta sa te vada duminica la mine,asta nu se intampla.Daca te-ar cunoaste te-ar adora cu totii,pana si matzu meu.
Dar nu!Scriu despre tine fiindca saraca mea prietena este satula sa auda toata ziua de Baby,plus ca aceste ganduri vor ramane aici si candva poate le vom citi impreuna.Acesta este singurul motiv,excluzand faptul ca sunt dependenta de tine...

03 Februarie, 2011, 10:48:28 p.m.
Răspuns #2

JUST.do.IT

Stiu Baby...ne vedem maine.De ce ma injosesc atat in fata ta???
Daca mi-ai zis ca stii ca te iubesc,de ce mai profiti de mine?De naivitatea mea...???
Eu te-am invatat sa spui ce vrei,cum vrei sa-ti fac,iar acum ma vad in postura in care pe oricine altcineva as refuza,numai pe tine nu!Ce dracu e cu mine...vreau sa-ti zic "nu!",insa nu pot.
Mi-e dor de mine,de fata care nu avea nimic din "tine"...
Poate ca te iubesc,dar nu!Asta nu e iubire,e doar dependenta.
Stiu ca TU poti sa ma dai naibii,dar nu ma vei uita.Sunt printre putinele fete care le cunosti care are atatea "aberatii"(cum imi place mie sa le numesc) in minte si care chiar le face!Poate tu m-ai facut sa fiu atat de "open mind".Poate.
La sfarsitul toamnei ne-am dus la locul nostru,stiu ca atunci era vorba de o impacare-a da,statusem vreo 3 saptamani in cumpana amicitiei,si te tineam de mana,ne sarutam,ma uitam la lumea care ne privea,probabil gandeau ca suntem foarte fericiti,eram Baby!In acele momente ma gandeam ca toata suferinta de zilele trecute isi aveau rostul pentru cata fericire poate incapea in doar cateva zeci de minute alaturi de tine.
Sunt momente care nu vroiam sa se sfarseasca,ca atunci cand iti ascultam inima cum batea si te intrebam daca o faci intentionat sau cand erai in bratele mele si te necajeam,te trageam de par,te piscam si tu imi dadeai cu palma si am piscai de burtica pentru a te lasa in pace...
Nu exista ani,luni,zile,ore perfecte,doar clipe.Clipe perfecte!Ca acealea care le-am trait alaturi de tine.Si nu-mi pasa daca au fost si ale tale.
Au fost doar clipele mele perfecte!
Doar ale mele Baby!
Si tu ai alaturi de mine clipe perfecte,sunt sigura,doar ca poate nu coincid cu ale mele.Maine mergem la locul nostru pui,cand vei pleca probabil voi merge singura doar pentru a derula in minte toate clipele alaturi de tine si scriu asta cu lacrimi in ochi,fiindca stiu ca nu vom mai fi cei de inainte sau macar cei de acum...

04 Februarie, 2011, 07:43:45 p.m.
Răspuns #3

JUST.do.IT

Am ras Baby!
Te obligam si pe tine sa razi cu zgomot ca sa nu fiu singura nebuna...
M-am simtit atat de bine alaturi de tine incat nu mi-a pasat de nimic.E ciudat,dar nu m-am injosit.M-am uimit si pe mine,sincer.
Si poate ca nu profiti tu de mine,fiindca si eu te sun sa ne vedem...Poate ca ai dreptate.
Si chiar daca acum sunt franta de oboseala si de somn nu-mi pasa,sunt fericita!
Si chiar daca acum jumatate de ora m-am certat cu mama,subiectul principal fiind tu,nu-mi pasa.Cred ca a fost singura data cand i-am zis ca nu-mi pasa de ce gandeste ea si ca eu ma voi intalni in continuare cu tine.Ea a zis ca poate n-ar  mai fi zis nimic de tine daca nu ne vom mai intalni.Cand am ajuns in camera mea am izbucnit in lacrimi gandind"Lasa ca pleaca el,sa vedem daca va ve-ti simti mai bine daca el n-ar exista in viata mea" si tot eu fiind constienta ca voi ajunge iarasi sa ma droghez in lipsa lui,sa dau dracului totul cum s-a mai intamplat.
[Da mama-exact ca in acea zi cand am venit acasa dimineata cu ochii cat doua cepe,stiai ca sunt distrusa...da!chiar eram,apoi m-am intalnit cu un tip care se drogheaza,el m-a corupt,de fapt...vroiam sa-l uit pe Baby'li meu,acele droguri n-au facut nimic altceva decat sa simt mirosul amar de fiere si sa zac jumatate de zi in pat,plus o noapte fara somn,uitandu-ma pe pereti si vazand tot felul de rahaturi.
Dar tu mama,n-ai stiu nimic!Ai aflat dupa 3 luni ca cica atunci miroseam a tigara,da mama!DA!ERAM CHIAR DROGATA!Tu ca intodeauna n-ai stiut nimic.Crezi ca azi cand m-ai amenintat ca poti afla tot "cazierul" lui ai facut ceva bun?
N-ai facut altceva decat sa ma infurii si mai rau...si sa uit ca esti mama mea!
Cum dracu sa nu realizezi ca fiica'ta chiar tine la omul asta daca se intalnesc de aproape un an?Daca ar fi dupa mine m-as duce cu el...plec in lume sa scap de pretentiile voastre de oameni mediocri care au pretentii de la copii sa fie niste GENII!Tata nu se multumea,8 era o nota prea mica.Cand veneai la sedinte nu-ti era ca ceea ce facem si ce gandeam era rau,tie iti pasa doar "sa nu te fac de ras in fata celorlalte mame"…Crezi ca daca a-ti afla voi ce fac eu as deveni o fata cuminte?
Nu!N-as suporta sa fiu controlata de niste oameni infecti!Prefer sa merg cu capul plecat(de rusine) in alte tari decat sa stau la cheremul vostru!
Dupa ce pleaca Baby sa vedem daca fi mai bine,chiar nu gandesti ca el m-a protejat ca o sora si ca ce fac cu el o fac cu pasiune.]
Nici macar n-ai remarcat schimbarea care am facut-o!Baby a apreciat-o,tu n-ai zis nimic.
Sper sa nu intru iar in depresia din cauza ta mama!Iarasi!
Nu-i nimic,macar el imi va ridica moralul.Asa cum este el,stiu ca ma va sustine!
Deja am vorbit prea mult despre mom,dar daca n-o fac in scris,probabil voi ajunge sa ma mai cert de cateva ori cu ea in seara asta!Si nu vreau,va fi surpinsa de cate adevaruri ii voi arunca in fata!
Baby stiu ca te uimesc cu ceea ce gandesc si ce fac,asta si vreau!Astazi am remarcat ca si tu tii minte anumite amanunte din relatia noastra,pare ca totusi C.A.M.C. reprezinta ceva in viata ta!De aceea zambesc in fata oglinii in acest moment!
Nimeni nu o va face in stilul meu.Doar cateva „aberatii” mai am de facut cu tine,cu ajutorul tau,care stiu ca ne vom bucura amandoi de ele!Ca cea care am facut-o azi.Uneori suntem cei din trecut…ma bucur ca n-am uitat de momentele nebune,de „aberatiile” noastre!
Si chiar nu conteaza ce zice lumea,eu stiu ca daca vreau vei ramane al meu!Dar nu acum!Cand te vei intoarce la "noi",cei de acasa totul va fi,nu perfect(am zis ca nu exista zile perfecte,ci doar momente),dar va fi frumos si dulce!

04 Februarie, 2011, 10:32:10 p.m.
Răspuns #4

JUST.do.IT

Iauzi Baby "Nu esti primul care pleaca,dar esti primul sincer,care-as vrea-ntr-o zi sa se intoarca..."
"Ce true" ar zice emonica din mine.
Ieri cand m-am uitat in oglinda am gandit"Ai imbatranit,la fel ca tipul din carte(Care o citesc)",astazi prinvindu-ma in aceiasi oglinda gandesc"Am intinerit cu 3 ani".Fericirea,intensitatea sentimentelor schimba totul...

[N-as vrea sa dau detalii exacte pentru a nu-mi descoperi chiar el identitatea,insa incerc sa ocolesc cat pot vorbirea directa]
Stii cand vorbeam cu tine pe mess m-a contactat tipul acela care nu-ti place tie,eram suparata pe el,ma mintise,insa de la el nu cer prea mult...de la tine vreau totul!
M-am impacat cu el,ne vom vedea saptamana viitoare.Dar tu Baby,imi pare rau-sincer-tu nu stii ce am facut-esti una din toate persoanele care au avut incredere in mine,doar ca tu stiai ce fac(aproximativ) si tocmai fiindca aveai incredere in mine credeai ca n-o voi face.Am facut-o pui...Understand me Baby-am crezut ca am de castigat;la naiba-am castigat doar cateva cafele gratis si putin faima de bitch.
Acum cateva ore as fi spus ca regret ca nu te-am ascultat in legatura cu el.Acum...sunt iar naiva!Vreau sa-l vad si pe el,desi stiu ca ai dreptate:nu trebuie!Uneori as vrea sa ai mai multa autoritate in fata mea.Sa-mi impui ca nu mai am ce cauta cu el ca altfel relatia noastra va fi doar ca scrumul tigarei care EU o fumez.
Nu inteleg ce pana mea ma tot gandesc la momentul cand vei pleca.Voi fi distrusa atunci,dar de ce ma distrug de inainte?
Da Baby,mesajul lui in care imi explica "minciunile" care au ajuns la mine-cica prin intermediul baietilor m-a afcut sa rad.Un ras nebun.Haotic.E lumea invidioasa si vorbeste aiurea...toti banii care ii are el,masini,apartamente,case nu-i dau pe tine pui!
Sunt sigura ca mi-a trimis sms findca azi avea msina parcata "acolo",in acel loc,si azi cel putin de 2 ori m-a vazut trecand pe acolo,si-a amintiti de C.A.M.C..
Risc,toata viata am riscat.Imi place.
Adevarul este ca imi place sa sochez.
Nu spun ca are vreo logica ce scriu aici.Nici nu trebuie-probabil nimeni nu citeste tampeniile mele-dar nu-mi pasa!
Si tot din acelasi motiv imi permit sa spun ca mi-e dor de vara-sa plec de acasa,sa ies cu fetele,sa ma sune tata sa ma intrebe daca am ajuns in apartament.Sa intram prin scari de blocuri cand ploua afara,sa fumam o tigara la balconul ala,sa manacam struguri,corcodele,seminte...

06 Februarie, 2011, 12:55:06 p.m.
Răspuns #5

JUST.do.IT

E oribila asteptarea...incerc sa alung acest sentiment oribil "aberand" pe acest site si gasind cate ceva de facut prin casa.Acum ma spal pe dinti,stua cu periuta in gura si scriu...ascult muzica,ma uit la ceas-se incapataneaza sa stea in loc.
Sa-mi mai fac o cafea?Nu...n-are rost fara o tigara langa.Astept sa vina "micii diavoli" cu tigarile si cu cheful de party,si tu Baby ai musafiri.Oare pe cine?Nu-mi permit sa te intreb fiindca ar insemna sa ma bag prea mult in viata ta.As vrea sa fii langa mine in astfel de situatii'probabil asteptarea ar fi atat de dulce si mi-as fi dorit sa dureze la nesfarsit.
Mi-e dor de rasul isteric de acum 2 zile,te uitai la mine si-mi spuneai sa incetez fiindca se uita lumea la mine,iar cand treceam pe lanaga oameni pe strada si eu vorbeam "aberatii" imi spuneai ca ma aude lumea.Tu preferai sa-mi spui "aberatiile" tale la ureche,in soapta.Nu vreau sa te pierd si nici nu te voi pierde!
Daca as renunta la tine,probabil ar fi cea mai mare greseala a mea...
Ceasul pc'ului era aiurit,l-am reglat acum.
Aseara am terminat cartea de citit.A avut un sfarsit oarecum plictisitor:tipul a ramas,a terminat colegiul si lucra ca profesor;ea-tipa s-a casatorit si avrea 2 gemene superbe;prietenul lui posedat de Lebay a murit,de altfel si parintii lui la fel;si EA-EA a fost facuta bucatele sub presa pentru masini;din acte a zis tipul la sfarsit,EA a atacat din nou undeva in aceiasi tara si probabil se va intoarce sa-i distruga.O carte interesanta as putea spune...

09 Februarie, 2011, 10:19:44 p.m.
Răspuns #6

JUST.do.IT

Ma oftici boule!
Tare de tot.Poti sa faci asta,dar eu am facuto deja!Si eu pot afla.Deci am fi chit,oricum e viata ta,esti obisnuit sa te joci cu mine si cu altele...
Cred ca singurul lucru car eu nu pot sa-l fac este sa renunt la tine.Aiureala...poti tipo!La dracu:ar fi o catastrofa sa renunt la el sau poate ca "o chestie" perfecta!
Degeaba o tin pe ea ocupata cu altii,daca tu ai contacta-o ea ar fi disponibila oricand pentru tine!Ca,la naiba,tu esti TU!Un mare bou...
Pana si eu,care vorba aia,am putin mai multa minte,m-ai fraierit cu viteza luminii.Dar fraiera asta?La asta nici nu-ti trebuie vrajeala...E prietena mea acum,da,chiar este!Daca as zice ca o urasc ar fi gresit,pe tine te urasc!De fapt urasc ca te iubesc Baby!
Si tot bou ramai chiar daca te iubesc si chiar daca voi continua sa te iubesc!

15 Februarie, 2011, 11:03:32 a.m.
Răspuns #7

JUST.do.IT

Si stii,aseara prin acel sms in care vroiam sa-ti arat ca ma simt ofensata vroiam sa-ti spun(de fapt,sa-ti scot ochii cum se zice la noi) ca te iubesc.Vroiam sa adaug"Si totusi poate sunt singura care te iubeste acum" si care-ti suporta figurile mah!
Ieri m-am simtit bine si fara tine,partial...Si daca vreau cu adevarat il am pe prietenul tau,dar imi este teama ca tot eu cad de usarateca,ca deah...o fata trebuie sa aiba principii.
La inceput am avut si eu,pana m-ai facut sa plang,sa sufar,pana cand m-ai lovit unde m-a durut,atunci am zis ca fac ceea ce fac doar ca sa-ti demonstrez ca pot si fara tine!Si am putut,insa viata nu avea acelasi sens...
In acest moment mi se inchid ochii,ma doare-n gat...Mi-e somn,intodeauna mi-a fost.Urmeaza o zi urata,probabil se lasa cu doua ascultari,am invatat cat de cat-insa nu la nivelul cu care sunt obisnuiti toti,voi mai repeta in pauze(sper).La 12 trebuie sa ma duc sa vad ce fac aia,sper sa ma simt si eu ok.
Si ma doare-n gat si tusesc si ma iau caldurile-oribil!

19 Februarie, 2011, 09:07:10 p.m.
Răspuns #8

JUST.do.IT

Putza...ti-am zis ca te iubesc?
Ti-am zic cat?
Ti-am zis ce m-a determinat sa fac asta?
Nu?Iti zic acum...Te iubesc la infinit+1.Te iubesc pentru ca tu esti de fapt un TU!
Astazi am fost palida si foarte pesimista.Mi-e dor de tine puiutzu' meu...Chiar daca te-am vazut aseara,nu mi-a fost de ajuns 5 minute.Am nevoie de tine...
Sunt atatea amintiri,de exemplu atunci cand m-ai sunat sa-mi zici ca pleci cu cateva ore inainte,am iesit din bloc,m-am asezat pe scara si nu stiam cum sa-mi controlez lacrimile pentru a nu-ti da tu seama ca plang.Dar stiai,simteai asta...Acel apel in noapte,tin minte si ora desi s-a intamplat cu ami mult de jumatate de an in urma,era 00:45,exact la o ora dupa ce am primit ultimul sms in care-mi spuneai sa am grija ce fac a ramas un mister neelucidat,ma simt jenata sa te intreb daca erai tu,desi sincer iti spun era,se simtea atmosfera din locul in care erai tu.
Tzutzu meu...datorita tie am avut putere sa le arat tuturor ca sunt buna la orice si ca pot!Insa acum ma simt neputincioasa,dar voi putea!Trebuie sa pot!Si voi putea fiindca tu m-ai invatat sa am incredere in mine...
Ma intreb daca se va termina aceasta obsesie si cand.Si datorita cui.La cat de nebuna sunt si la cat te ador voi fi in stare sa vin pana la tine...acolo,departe pui.Daca pleci,vreau sa vin cu tine!
Puiutzul meu sunt putin deprimata,trebuie sa te vad urgent,sa mergem aiurea pe unde vedem cu ochii,am nevoie de asta pentru a fi vesela.
Iti jur ca daca aia te mai suna o fac tandari!Am avertizato deja!Un singur lucru daca-mi va zice despre tine o omor!Te iubesc si ea nu e destul de buna pentru tine,daca era nu am mai bagam,dar ea nu e nici cat negrul sub unghie al meu.Cand va fi una la fel de buna ca mine voi accepta,dar aia nu!
Te iubesc pui...mult!

20 Februarie, 2011, 10:04:47 p.m.
Răspuns #9

JUST.do.IT

La varsta mea s-ar presupune ca nu stiu mai nimic despre consecinte.Desi le simt...
O placere de moment,provoaca durere,de altfel e o placere dorita,vinovata,constienta de ea.
Esti diavolul meu bland,care face ce vrea din mine.
A raspuns el si cand mi-a zis a intrebat"Iubitelul???Avea voce de pustan de vreo 17 ani..." la care eu am ramas surprinsa,adica omul ala il ador si nu,nu este iubitul meu!Si...are mai mult de 17 ani,este mai mare chiar si decat tine!Omul acela face ce vrea din mine!Pe el l-ai ajutat acum jumatate de an in urma.Datorita lui nu te-am acceptat pe tine...
Nici daca as fi vrut sa iasa atat de bine,nu iesea...Aflu cand il sun,poate e gelos:>.Sper:)).
Tu m-ai trimis la altul bouletz!Macat de-as fi facut ceva cu el,doar a atentat putin la funduletul meu,atata tot!
Oricat as dao eu in drama,pot trai si fara tine!Cand m-ai lasat a nimanui prima data,intr-adevar am crezut ca voi muri dupa ce m-am drogat,dar incet,incet mi-a trecut!Sac-sac,ciuda!
Sunt superba si fara tine....se vede asta in poze:P.
Melodia care o ascult acum "CoSol-Pentru noi doi" n-o stiam...e superba:X.
Tu nu stii,dar mi-am propus multe si le voi realiza!Cand vei reveni in viata mea nu voi mai fi C.A.M.C.,ci Super C.A.M.C.!

23 Februarie, 2011, 10:58:49 a.m.
Răspuns #10

JUST.do.IT

Baby'li meu incerc sa scriu cat de repede pot,fiindca trebuie sa plec la scoala..Imi pare rau ca trebuie sa aRevin mai pe seara sau cand voi avea putin timp liber,saptamana asta sunt destul de ocupata cu scoala si restul activitailor.
Numele tau,vocea,prezenta ta face minuni din mine si recunosc asta cu mandrie.
jung la acea ora,dar e "obligatoriu" dupa spusele dirigii si nu ma pot intalni cu tine.Oricum daca ne-am fi vazut nu ai fi fost doar al meu si asa ca...next time baby.
Ma bucur ca aseara ai fost langa mine,si m-ai incurajat.Aveam nevoie de tine,doar tu ma faci sa ma trezesc la realitate si sa-mi cunosc adevarata valoare...
Da Baby,putem,amanadoi aveam atitudine de invingatori si suntem!Impreuna sau separat vom reusi si asta e tot ce conteaza...
Uneori te jignesc,ma jignesti,dar stim prea bine ca o facem doar datorita rutinei,in felul acesta aparand certuri si impacari.[/i]
[/b]

23 Februarie, 2011, 11:00:56 a.m.
Răspuns #11

JUST.do.IT

Mesajul de mai sus s-a dus naibii,din cauza ca m-am grabit am apasat gresit...
Ideea era ca mi-ai fost alaturi cand ama vut nevoie si ca poti face minuni din mine.
Te iubesc...

03 Martie, 2011, 07:31:40 p.m.
Răspuns #12

JUST.do.IT

Doare,nu???
Stiu...sunt ridicola daca invoc motivele pentru care am facut-o.
Nu-mi pare rau,desi ai stiu cum sa pui problema in asa fel incat sa ma simt vinovata.
Cand a fost faza aia,care pana si tu stiai ca vei plati dublu pentru ea,am suferit enorm.Tie ti-a parut rau de ce mi-ai facut si ti-ai cerut si scuze parca,te-am iertat,dar n-am uitat.
Lasa baby,te voi dispera zilele astea...
Te adooor....cu multi de "o".
Azi,o parte din timpul alaturi de tine,m-am simtit ca atunci baby...cand eram noi,cand eram fericiti si nebuni.
Te iubesc...mult.
Chiar daca ceea ce fac demonstreaza contrariul,eu chiar te iubesc mult,mult,mult...

19 Martie, 2011, 04:56:05 p.m.
Răspuns #13

JUST.do.IT

Voi scrie cateva amintiri care s-au acumulat de pe 3 martie pana acum.Am fost la tine,ne-am bucurat de momente fastantice puiutz mic,de ce vrei sa strici totul acum?
Si nu numai ca am fost la tine,doar ca ti-am facut si toate poftele!
Si ieri,da,ieri m-ai lovit tare...De abia ce intemeiasem amandoi acei "termeni si conditii" de relationae intre noi si tu umbli exact cu aia care-o ochisem.Era normal sa fac scandal,ce naiba...
Ramai cu ea,daca tu ma compari pe mine cu aia sau cu ce ai trait langa ea cu ce ai trait langa mine inseamna ca esti impotent in  a face comparatii...Cu mine "mergi" de un an,cu ea ai fost maxim de trei ori,plus ca ti-a cheltuit si banii!
Stii prea bine ca mie nu mi-ai dat never nici un ban,nici macar consumatia nu mi-ai platito!Nici n-ai de ce,,nu-mi esti dator cu nimic,nu-ti sunt datoare cu nimic.As face un comentariu propozitiei anterioare:dator financiar nu-mi esti!Moral poate ca da...Dar ce sa stii tu?Nothing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vrei sa ne jumcam?Ne jucam Baby:X.Vezi tu peste cateva zile cine sunt;).
N-o sa te sun,n-o sa te mai bag in seama,chiar daca o fac pe suparata,de'abia astept sa ne impcam si sa te vad:)).Dar am renuntat de prea multe ori la demnitatea mea,la orgoliul meu pentru tine!
Oricum trebuie sa ma suni,ca ai o datorie la mine si crede-ma ca stiu ce te doare cel mai tare,te pot lovi exact acolo.
Cand am dat numele acestui subiect "Drogul meu" m-am gandit la ce insemni tu pentru mine.Si cum spun vesurile unei melodii frumoase,ieri poti fi drog,azi poti fi nimic!Un nimic pentru mine....Vrei sa vedem care si cum si cu cine poate mai mult?Crezi ca poti mai mult ca mine?Uiti ca eu pot fiindca sunt fata si fiindca stiu sa adopt atitudinea perfecta cand am nevoie de ceva sau vreau sa demonstrez ceva.
Dar nu,nu vreau mai multa faima de bitch.Iti voi demonstra ca eu te-am iubit si-ti voi indeplini "dorinta":Nu voi fi o tarfa ca toate celelalte,sau daca voi fi,macar voi fi una stilata.Dar nu Baby,nu voi fi...voi ajunge cu o cariera mult deasupra ta,cu cateva scari la o altitudine inalta.Si stii...atiutudinea asta o am datorita tie,tu mi-ai dat incredere in mine.
Si cand vei vedea ca am ajuns unde ne imaginam amandoi,vei vedea ca pot obtine tot ce vreau!Da,aproape tot,mai putin dragostea persoanei care o iubesc...Dragostea ta.
Doar stii ca tot ce fac,fac pentru tine.Cand vroiam sa-ti iau ce ti-a placut cel mai mult,tu imi faci asta.Eram dispusa sa renunt la capriciile si mofturile mele de fetita de bani gata(ca tu asa ai impresia ca sunt)pentru a-ti facea tie un cadou care chiar stiu ca ti l-ai dorit.
Multumesc ca vrei sa ma distrugi pana inainte de a pleca departe,departe...Stii,ironia sortii:tu cand vei veni inapoi,te vei intoare aici,eu voi pleca unde ai fost tu.Dar sunt sigura ca nu voi scapa de tine sau de amintirea ta niciodata.Asta fiindca tu,esti de fapt TU!
Fiindca esti unul dintre cei mai importanti BARBATI din viata mea...Insa daca tu vrei sa ne jucam"care-si bate mai mult joc de celelalt" bine...Oricum,eu te iubesc,si stii asta!Inca pot face ce vreau din viitorul tau,asa ca nu ma supara prea tare,fiindca si eu iubesc pana intr-un anumit punct.

20 Martie, 2011, 10:09:48 p.m.
Răspuns #14

JUST.do.IT

Si chiar daca azi am incercat sa continui intr-o nota de nepasare,la un moment dat cand mergeam pe strada ma gandeam la tine,la ce-am facut impreuna si mi-au curs lacrimi Baby,LACRIMI!Pentru tine...de dorul tau scumpule...
Nici macar nu vreau,nu pot sa te injur sau sa-ti vorbesc urat,e acea etapa in care amintirile ma rascolesc si sunt tentata sa te sun,noroc ca ti-am sters numarul;).
Mi se facuse pofta de "ceva bun" de mancat,vazusem in masina aceluia ambalajul si stiu ca ultima data am mancat cu tine.Stii ce am facut?Stii?Am pus mana pe telefon,dupa care tot mergan am inceput sa plang.Vroiam sa te sun sa-mi cumperi "ceva bun" Baby.Orgoliul nu m-a lasat.Plus ca nu aveam nici numarul tau...Te astept pe tine sa ma suni,si-ti voi spune ca vreau sa-mi cumperi de alea.
Fiindca te ador,fiindca mi-e dor de tine si fiindca trebuie sa te dau dracului:I miss your smile,touch,spek,eyes and lips Baby:X.