06 Noiembrie, 2025, 12:27:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pretul iubirii???  (Citit de 19541 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 August, 2004, 11:29:55 p.m.
Răspuns #15

kiddoe

maybe true love really doesnt have a price. it just requires mutual compromises and respect between the partners and in the end it will be love that offers you something. its not what the price for love is, but what you gain from love.

wipe away my tears

25 Martie, 2005, 02:54:28 a.m.
Răspuns #16

HERRA

Vizitator
mai e si varianta lui Sasa..ca spune ca sufletul ei perche este casatorit! ba chiar are si un copil iar el sta pentru copil langa altcineva....
Aici merita sa plateasca pretul iubirii?????????
Eu ma tem de raspunsul meu!

25 Martie, 2005, 08:57:52 p.m.
Răspuns #17

Bke

Vizitator
dar pentru ce ai facut in viata asta nu platesti la sfarsit cand esti judecat ?

26 Martie, 2005, 12:57:11 a.m.
Răspuns #18

HERRA

Vizitator
depinde la ce te referi, la acest caz, in care o persoana iubestre o perosna casatorita ceea ce e impotriva regulilor morale sau te referi ca noi platim in general pentru tot ceea ce facem?????????

26 Martie, 2005, 01:27:26 p.m.
Răspuns #19

Bke

Vizitator
"te referi ca noi platim in general pentru tot ceea ce facem?HuhHuh??" la asta ma refeream si oricum cuprinde " in care o persoana iubestre o perosna casatorita ceea ce e impotriva regulilor morale",  nu?

04 Aprilie, 2005, 07:16:53 p.m.
Răspuns #20

HERRA

Vizitator
Nu ma pot abtine sa nu ma intreb daca tot ceea ce facem noi este moral...sau mai bine zis sa nu ma intreb daca exista pe pamant o persoana care sa nu fi facut macar o data in viata un lucru imoral....
Poata doar Papa, odihneasca-se in pace...
cred ca o data ce esti nascut vei face cel putin o fapta lipsaita de moralitate....si totusi....ce pret platim noi?...fie pentru iubire, fie pentru fapte lipsaite de moralitate? ma refer la plata de pe lumea acesta....pentru ca momentan e singura sa zicem 'palpabila'

05 Aprilie, 2005, 10:18:30 a.m.
Răspuns #21

Semiramis

Global Moderator
s-a vorbit mult despre bariera moralitate/imoralitate. nici un om nu e fara de pacat, inclusiv batranul Papa, fie-i sufletul linistit!
cu atat mai mult comitem fapte imorale in dragoste, care scuza (din punctul nostru de vedere) multe...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

06 Aprilie, 2005, 10:56:40 p.m.
Răspuns #22

Maria

Vizitator
   Cum putem oare sa fim desfranati cu dragostea? Oare Dumnezeu, vrea ca noi sa fim nefericiti?  Poate iubirea sa aiba ,,pret".
     Nici sarutul lui Iuda, in noul film Patimile lui Iisus nu arata a fi ,,imoral''.Iuda, l-a tradat pe Iisus pentru o dragoste.
      Ce pret poate sa mai aiba,...iubirea?

07 Aprilie, 2005, 01:00:22 p.m.
Răspuns #23

un_suflet

S-au scris povesti cu Feti Frumosi si Ilene Cosanzene....asa am fost crescuti, educati si invatati intotdeauna de altii ce e "mai bine" pentru noi...
Povestea cu "Fat Frumos" indragostit de "fata de pe centura"...sau cu Ileana Cosanzeana care iubeste "zmeul" o poti scrie tu astazi...pentru urmasii urmasilor nostri... fii sincer/a cu tine si spune-le si lor daca iubirea are pretz!!!
Ceea ce va fi sa pierzi...mai devreme sau mai tarziu...vei pierde oricum, iar cand ai de ales...alege tu care iubire merita "pierduta"...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

10 Aprilie, 2005, 02:25:56 a.m.
Răspuns #24

HERRA

Vizitator
un-suflet, pot sa spun ca m-ai lasat fara replica....
cand in iubire platesti prea mult incepi sa faci sacrifici prea mari care duc la compromis la un moment dat....
Acum realizez: in iubire tind sa cred ca, daca trebuie sa platesti pentru iubirea ta...ceea ce faci se numeste....COMERT! iar eu m-am saturat de comert ... PRETUL E MULT PREA MARE PENTRU MINE, ASTEPT DISCOUNT-UL! ::)
Me

11 Aprilie, 2005, 03:15:16 p.m.
Răspuns #25

un_suflet

Herra! :) In iubire...nu platesti...nu faci sacrificii...nu faci compromisuri...nu astepti nimic in schimb...DOAR DARUIESTI! 
Ce nu ti-e clar? Nu degeaba se spune ca "dragostea e oarba".
Cand te simti intr-una din ipostazele enumerate mai sus...s-ar putea spune ceva legat de..."comert"...
Cat despre discount :) nu sta sa astepti...recupereaza TVA-ul! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

13 Aprilie, 2005, 04:26:18 p.m.
Răspuns #26

HERRA

Vizitator
Mie mi s-au facut reprosuri....mi s-a spus ca nimeni nu are nevoie de' o dragoste oarba'  :'(
Si totusi...eu sunt un comerciant!
Un _suflet....cum ziceai ca pot recupera TVA-ul?

14 Aprilie, 2005, 01:38:10 p.m.
Răspuns #27

un_suflet

:))..... Un tricou de la mine....o batistuta de la alt suflet....un gand bun de la "un bou" :)... si uite asa, cate-un pic, pic, pic...zambesti si cu fiecare zambet "contul tau de TVA"...se actualizeaza pe zi ce trece...

14 Aprilie, 2005, 01:46:56 p.m.
Răspuns #28

HERRA

Vizitator
NUuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Nu merge asa! io vreau cash, nenica!   banu jos si ochii la usa....
tricou? bastituta? d'aste am kile! ....totusi...daca stau bine sa ma gansesc....ce fel de tricou ai?????
zi-mi firma si marimea...daca e k, iti trimit adresa  ;D
Pusi

06 Martie, 2006, 07:24:27 p.m.
Răspuns #29

sunshine

Daca am avea incredere in iubirea ce o avem langa noi, am avea si rabdarea necesara sa asteptam pana cand  parintii nu vor mai fi nevoiti sa ne intretina si ,poate, atunci visul nostru ar deveni realitate.Nu am renunta nici la familie nici la iubire. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\