11 Octombrie, 2025, 11:27:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Plagiat  (Citit de 2084 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Iulie, 2012, 01:29:41 p.m.
Citit de 2084 ori

goeteri

Măi fraților, indiferenți din ce citesc, am constatat
Că nu vă doare nici în... tur
-Un sinonim, nu plagiat-
Că un prost e doctor?!... Totu-i șnur?!?

... Contează doar s-avem mulți bani
-Nu pe muncite- de la... Stat,
De la buget... Și de șpăgi fani
Suntem că știm; nu-i plagiat!!!

De neam, al dracului de bun,
Ne bucurăm la destrămat
De ce-are altul din străbun;
Să-i luam noi tot!?! Nu-i plagiat!

De mult incendiem conace,
Ne vindem țara la mezat!
Trăim parșivi, dând bobârnace,
Dându-ne-n cap... de plagiat!?!

Ne vrem schimbare, orice-ar fi;
Ungur, țigan de vrea palat...
De fură el și morți și vii,
Furăm și noi!... Ce-i plagiat?

Am plâns și hoți, sinucigași,
Ce și-au furat și glonț din pușcă,
Făcându-l bumb din dolari falși;
De la mătușa-n zoo... În cușcă?!?

Deci vrem, c-așa avem cutumă,
O dictatură din prostie,
Să plagiem și noi... că-i bună!...
Nevinovați... din nebunie!?!

Ne place multă vorbărie,
Că vorba goală e speranță
Cum casa goală-i vistierie...
De-ți plagiezi cu aur... clanță?!?

De la cizmar, carâmb tocit,
L-am plagiat idol suprem
Și-o toantă, cu creier boțit
Am preamărit-o... Și-acum vrem...

... Un repetent, să se repete în mojicii pedagogiste,
Ajuns, de nimenea votat,
La braț, își Ponta... tind din liste
În adepți în copii, în plagiat?!...

... Cu neo. (punct) com. Ilieci
Și Bombonei scuipând bomboane
-Cu Putin, ei la fel, zevzeci-
Colive le ornând... zorzoane!?

Să moară regele însemnat
De la blestemul către rege
Ce se credea el plagiat;
Desemnat, veșnic să ne drege!?...

Știu că-s popor crezând regresuri
Băgând gunoaiele sub preș,
Că-s spre progres!?... June ”succesuri”
Ne-asigură proști fără greș!...

De am putea odată-n viață
Să fim mai stoici, doat odat’;
Să lăsăm timp, așa cum ață
S-a derulat! Să fim un... Stat!!!...

... De drept! Să respectăm ales,
Chiar de-am greșit, de-am agreat,
Dar vigilenți... că știm ce-a dres!
Să nu fim călăi... plagiat!!!
18.07.2012
Să nu credeți în supremația vitezei luminii dacă vreți să călătoriți în Univers...

18 Iulie, 2012, 02:57:29 p.m.
Răspuns #1

goeteri

PS.
Fraților, știți ce grav este-n știință,
Să furi; mai rău, de-un ou, bou,
Grajd cu tot... Că n-au conștiință!...
Și voi faceți hoț... erou???

Să nu credeți în supremația vitezei luminii dacă vreți să călătoriți în Univers...

20 Iulie, 2012, 08:52:21 a.m.
Răspuns #2

amelie

fara suparare....dar n-am inteles mai nimic. :-\
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

20 Iulie, 2012, 09:50:02 a.m.
Răspuns #3

goeteri

Fără supărare, dar sunt dezolat! O să încerc un dicționar explicativ, necesar  probabil unei părți a neamului... aceea a impostorilor de tot felul, care nu știu că ”tur” este-o plagiatură a lui ”cur”, ”munca” în stil românesc este o strâmbătură a muncii responsabile, de tip occidental, este un plagiat nereușit și mâncăm de pe urma nemților, că nu avem nici măcar o copie de Versailles, că ne-am umplut de secole burți și pungi, luându-ne capetele așa-ntre neamuri și arzând conacele,  ca și cum ele ar fi fost vinovate de nedreptăți, copiind cele mai hidoase nații... revoluționare (până și rușii pe care i-am copiat în comunism și-au păstrat mărețe arhitecturi!?), c-am dat dovadă de lipsă de caracter păcălind aliatul și-n războaie și-n afaceri (și astăzi!), plagiind curvele, că plagiem hidos sensul sublim și pur al schimbării, plagiind-o cu o mocirleală perinițească de pupături transpartiniciste, plagiat de favele,  că adepți, probail nu știu, ca autoarea comentariului, nu recunoaște plagiatul grosolan al lui her Năstase în simulacratura de sinucidere orchestrată fără nicio rușine, plagiind până și plăcuta consonanță din copilărie a cuvântului ”mătușă”, că acum cu un plagiator de deputat ales (în fond niciodată ales, pentru că alții l-au devansat în voturi!), unul care plagiază, ca de altfel o bună parte a corpului didactic din țară, calitatea de pedagog, profesor, educator, care plagiază nereușit sfântul liberalism, și acum plagiază rolul de președinte al unei națiuni, braț la braț cu inventatorul autohton al plagiatului la înaltă scară academică, cuplul ”homo nihillis” Ponta-Crin, trăncănitorii cutumieri ai nației, de pe toate hârtiile și sticlele, care din oratorie pragmatică au transformat-o, plagiind-o, în trăncăneală, nu recunoști plagiatul de dictator de tip african sau sud american care ți-a plagiat 50 de ani, cu academicianca lui, ce înseamnă o adevărată conducere supremă, luându-i parte prin lene și scuzele neînțelesului, ca și acum, că nu știi despre ce e vorba, bruma de avere națională de acum, bazată numai pe șpăgărăi și tunuri, despre care crezi că-ți este o vistierie, nu un plagiat a ceea ce ar trebui să fie... Și pentru toate, am fi capabili, unii dintre noi, nu spun cine, să invoce ”nebunia” drept scuze pentru tot!
Regret că m-am obosit în atâtea explicații, care oricum sunt convins că nu vor fi... înțelese!

23 Iulie, 2012, 08:32:13 p.m.
Răspuns #4

amelie

Esti foarte suparat pe viata. Si nu inteleg de ce trebuie sa facem din acest site atat de deosebit, locul de "dat in cap" cu atata furie si ura celor care nu ne plac. Nici mie nu-mi place toata lumea si nici pe mine nu ma plac toti( ba poate, cu adevarat si din suflet, nici 1% din cei care ma cunosc). Goeteri, chiar fara suparare. Eu n-am inteles de ce-ti versi furia pe un astfel de site, mai ales ca el se numeste "LOVETIME" si nu HATETIME, DETESTATIONTIME sau MALIGNITYTIME.
Si, tot fara suparare   :D, cred ca ura si neintelegerile dintre noi ne-au adus aici. Esti atat de suparat pe "cuplul ”homo nihillis” Ponta-Crin, incat nu vezi ca niciunul dintre cei fosti,actuali sau viitori ai puterii nu au facut, nu fac si nici nu vor face nimic pentru aceasta tarisoara. Pentru ca asa ne este noua neamul : lasi,vanzatori de tara si egoisti.
Dar aici e oaza noastra de liniste, e insula verde a sperantei si lumina calda a unei dimineti viitoare doar cu ciripit de pasarele si curcubeu de flori de bucurie.
Apreciez scrierile tale pline de frumusete, de dragoste si de speranta. Sper doar ca sufletul tau tanar sa mai piarda , in timp macar, din ura si bucuria,dragostea si lumina sa-l cuprinda tot mai mult.
Sa ai o zi buna si...iarta daca te-am "suparat".
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 Iulie, 2012, 08:51:25 p.m.
Răspuns #5

goeteri

Cald, răspunsul stoicismului! Dar supărarea, ca și bucuria, sunt numai dacă... sunt!?! Așa sunt eu; adevărat! La mine râsul nu este rictus... E descătușare organică, adică trebuie să vină din ceva. Nu pot sta în cimitir și să ciripesc triluri lângă cruci de ale lor mei. Eu sunt un mesagist. Și toți suntem, inclusiv tu, sunt sigur. Doar că suntem diferiți; tu ești avatarul unei diafane... iar eu sunt o lumânare!?!
Nu pot să cânt fără minimul de lumină și timpul de acum mă mânjește îngrozitor, mai ales că pentru mine politica este cea mai odioasă invenție, ce astăzi nu și-ar mai avea locul. Dar până una alta, mă lupt pentru adevăr; de la dragoste, până la război! Nu suport nicăieri hoția, plagiatul, minciuna, nonrespectul cuvântului, impostura... Sunt pe un leagăn între două țări și nu mai știu unde să cobor; în infernul meu sau în paradisul altora? Aș fi vrut în paradisul meu!!!
N-am înțeles... ”nu înțeleg nimic”! De ce nu mi-ai spus de la început toate astea? Oricum bine că nu există niciodată și pot să-ți mângâi gândul, cel puțin virtual...
Sincerul meu salut, de înțelegere... deplină!
« Ultima Modificare: 23 Iulie, 2012, 08:58:32 p.m. de goeteri »