10 Octombrie, 2025, 12:29:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un inger care cade!  (Citit de 4739 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 August, 2004, 04:39:36 p.m.
Citit de 4739 ori

Floricioaica

Vizitator
Sunt noua pe site-u asta, am intrat deoarece sunt ranita, de 3 saptamani citesc numai despre subiectul dragostei, despre aceasta povara pe care ne-a lasat-o Dumnezeu pentru a ne da seama ca suntem atat de mici pe lumea asta....Ma intreb de ce trebuie sa trec eu prin asta, ca doar nu am facut nimic rau , si vreau sa devin insensibila, sa nu mai simt nimic, nici dragoste nici manie, sa fie pace in sufletul meu ...
Ma chinui, nu pot dormi, ma strofoc sa nu ma gandesc la el, la ea, la amandoi plimbandu-se pe strazile Herastraului si spunandu-i vorbe frumoase...Ma mimt ca mi-a trecut, insa ceva ma impinge sa ii dau telefon si sa ii aud vocea, spunandu-mi sa nu ma mai cobor atat , ca el ma vedea o fata cu coloana verticala, ca s-a mai despartit  lumea , ca nu e sfarsitul lumii...Si iar inchid plangand si imi spun ca nu mai fac prostia sa il sun...Pana data viitoare...Sunt prizoniera propriilor ganduri, nu stiu ce sa fac sa nu mai mai gandesc la el,l-am urcat undeva pe un piedestal, l-am privit ca pe un zeu , dar el m-a nimicit cu hotararea lui de a pleca, a calcat pe visele mele cu trufia caracteristica unui zeu, a ras de incercarea mea de a-l face sa iubeasca cand stiam de la inceput ca el nu a mai iubit pana atunci, dar m-am incapatanat si am spus ca nu e o regula....Toti suntem capabili de iubire, e de ce nu?  Cum sa ii spun eu inimii mele ca totul va fi bine, cand ea s-a inchis, nu mai vrea sa simta nimic, nu mai asculta de nimeni...Mi-am pierdut inima, am ramas doar eu cu ratiunea mea...

07 August, 2004, 09:21:14 p.m.
Răspuns #1

rebeca

nu-ti fa probleme...timpul le va rezolva pe toate...stiu ca acum chestia asta nu-ti spune nimic, dar ai incredere in tine si vei putea iubi din nou...coboara-l de pe acel piedestal...nu merita...il vei uita...gandeste-te ca el nu sufera deloc, ba mai mult se ditreaza de minune...nici nu se gandeste la tine...acum ti se mai pare unic??? ti se pare ca merita iubirea ta??? O persoana care te face sa suferi nu merita nimic...asa ca nu-l mai suna...incearca sa-ti manifesti suferinta altcumva: desen, muzica,dans...ceea ce iti place cel mai mult...incetul cu incetul il vei uita si vei gasi pe altcineva...nu uita sa ai incredere in tine, in faptul ca vei reusi...iti tin pumnii

25 August, 2004, 10:10:10 a.m.
Răspuns #2

instinkt

Crede-ma ca si eu sunt in aceeasi stare. M-a parasit pentru ca a vrut ceva nou si a iesit tocmai cu unul din colegii mei de servici... Si pentru mine, este in continuare ca o zeita... desi sufar ca un nebun dupa ea.... Pur si simplu nu pot sa realizez ca nu mai este langa mine. Nu vreau sa ajung sa constientizez faptul ca nu mai este langa mine. Mi-e frica de acel moment mai mult decat imi e frica sa mor...

25 August, 2004, 09:27:01 p.m.
Răspuns #3

kytty

sii.. totusi mai exista si astfel de persoane, nu? Care char nu se gandesc si la sentimentele persoanei de langa ea, nu se gandesc ca si noi avem unsuflet si suferim.. de ce exista astfel de persoane, nu stiu, dar trebui doar sa nu pui suflet intr-o relatzie daca nu merita, desi nu intotdeauna itzi dai seama daca merita inainte sa te implici prea mult si nu potzi sa itzi dai seama cat tii la o persoana pana nu o pierzi. cam greu, dar asta se pare ca e viatza, nu?

Viatza e o lupta, tu fii invingatorul!!!
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

26 August, 2004, 04:25:48 a.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
O parere rece: in asemenea situatii, daca vrei sa nu iti pierzi mintile, nu poti decat ori sa continui sa traiesti suferinta asa cum este si sa te bucuri de intensitatea emotiilor, ori sa devii mai darz/a si sa iti vezi mai departe de viata, cu gandul ca oricine in viata mai face si cate o partida proasta. Si sa nu dramatizezi sau sa generalizezi!
Aveam la un moment dat un coleg care venise in America dupa un esec total in casnicie. Era asa de tulburat de ceea ce traise incat le-a pus gand rau tuturor fetelor. Toate femeile devenisera in ochii lui niste fiinte proaste, demne de dispret, bune doar sa fie folosite la pat o data sau de doua ori, nu mai mult ca "li se urca la cap!".Si nu de putine ori a jignit fete care au incercat sa fie chiar amabile cu el. Nu as putea spune ca a sfarsit tocmai bine acest individ! E marginalizat de multi oameni de pe aici si tratat ca un om cu mintea slaba. De fete nu mai vorbesc! E ocolit imediat ce scoate doua vorbe!
Decat asa, mai bine sa stii sa suferi in tacere!