05 Noiembrie, 2025, 10:20:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta o femeie la un barbat?  (Citit de 26638 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 August, 2004, 07:11:38 p.m.
Citit de 26638 ori

pietro

Vizitator
Salutare...

Aceasta intrebare se adreseaza in special fetelor... dar oricine poate sa dea un raspuns sau sa isi spuna parerea!

Ce cauta o femeie la un barbat? Ce doreste de la el?
Fiecare dintre voi poate sa spuna ce doreste ea de la un barbat! Ce ar putea face un barbat sa fii fericita!

Poate asa daca am cunoaste dorintele voastre ne-ar fi mai usor sa le indeplinim!

Pietro ;)

16 August, 2004, 05:03:02 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Parerea mea e asa :)

O fata la un barbat de obicei il cauta pe taticu sau opusul taticului. Asta e de obicei prima alegere.
Urmatoarele alegeri - in timp ce fata devine femeie - sunt mai mature. Cauta "challenge-ul". Foarte putine femei stau cu barbati blanzi. De obicei alegerile sunt catre barbati mai agresivi, care nu pot fi dominati usor si sunt spontani si nu imediat sa ciuguleasca din palmele ei.

Evident, spre deosebire de toate revistele de femei si toate zvonurile care apar, nu conteaza initial nici caracterul, nici personalitatea. Conteaza atractia fizica. Femeia stie imediat daca barbatul respectiv va avea vreo sansa cu ea, daca il va lasa sa se apropie sau nu. Pana sa il cunoasca sau sa schimbe vre-o vorba cu el. Ulterior, dupa ce in mintea ei da verdictul de OK, depinde de barbat daca fructifica ocazia, sau nu, daca isi taie singur creanga, sau nu.

Daca femeia nu e atrasa, gigi poate sa stea si in cap - tot nu va putea rezolva nimic, decat daca _poate_ are cont in banca, masina si vila (aici depinde si de maturitatea tipei).
Daca femeia e atrasa, dar omu nostru e carpa si ea poate sa faca ce vrea cu el, iar nu e bine, caci femeia e interesata sa fie stimulata iar un barbat care face tot ce tipa vrea devine usor neinteresant.. si odata ce femeii ii trece de el, nu mai e nici o sansa ca relatia sa functioneze si acel mister erotico/senzual de la inceput sa reapara.

Astept parerile tipelor, care cred ca vor protesta initial (scuzati generalizarea fortata, sunt si exceptii), dar daca se vor uita in agenda de telefoane, or sa-mi dea dreptate pana la urma :)
« Ultima Modificare: 16 August, 2004, 05:20:17 p.m. de viulian »

16 August, 2004, 05:27:43 p.m.
Răspuns #2

dina

Inainte sa incep as vrea sa va recomand o carte " Cele 5 limbaje ale iubirii" merita sa o cititi ....o sa raspunda la o parte la intrebarile puse nu numai de voi ci de oricine... daca afli limbajul ei/lui o sa fie relativ mai usor sa-ti manifesti dragostea fata de el/ea.
Parerea mea este ca ceea ce cauta o femeie la un barbat ( ma refer pentru o relatie serioasa nu una de buzunar pe care oricine poate sa o aiba)este un om pe care sa-l respecte... in primul rand sa fie manierat ( nici nu stiti ce mult conteaza pt noi o floare, o usa deschisa, un baton impartit pe din doua., un pulover oferit cand ne este rece, o simpla compasiune cand ne doare cate ceva, un simplu te iubesc sau o simpla imbratisare... chestii marunte si nu costisitoare - vorbesc despre acea simplitate a prieteniei si nu ma refer la vampele acelea care doar profita).
Cineva mi-a impartasit o idee dintr-o carte citita : doua lucruri sunt mai grele intr-o relatie - baietilor sa iubeasca si fetelor sa respecte.
M-am intrebat de ce Biblia le spune doar barbatilor sa-si iubeasca sotiile....nu stiu dar am observat un lucru daca o femeie se simte iubita ii este usor sa-si  respecte partenerul.....si de acolo vin cuvintele de apreciere (  sa recunoastem baietii au nevoie de asta ca de apa). Daca reusesti sa primesti admiratia ei sunt sigur ca vei putea face orice, si ea daca se va sti iubita de tine pur si simpul va inflori pe zi ce trece.
Cuvintele blande, cuvinte de iarta-ma, sentimentul ca se poate baza pe tine ( cand spui ca o suni, o suni, cand spui ca vii la ora cutare vii, si daca nu reusesti macar ii dai un telefon.....si daca i-ai aduce drept " spalare de pacate" :) pentru intarziere o bomboana cred ca ar fi cea mai fericita ( e de la tine )... sunt multe alte lucruri ....pe care si eu inca le mai invat dar cred ca merita sa ne cunoastem preferintele.....si  apreciez ca te preocupa sa afli mai multe despre fetele astea ;)... e greu cu ele dar parca e mai greu fara ele ( auzi cine vorbeste - o fata ;) )
Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim;
Cea mai buna expresie a dragostei este timpul acordat;
Cel mai bun timp pentru a iubi este acum.

16 August, 2004, 09:41:11 p.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Cu alte cuvinte decat cele folosite pana acum, o femeie isi doreste sa apartina barbatului iubit. Ne place ca barbatii sa isi manifeste simtul "proprietatii" asupra noastra, si nu pentru ca suntem nebune sau sado-masochiste, ci pentru ca noi ne daruim total si avem nevoie de dovezi ca daruirea noastra e meritata. Nu se poate ca o femeie sa nu se simta , macar un pic bine cand iubitul ei e gata sa il ia la bataie pe un alt barbat care isi permite sa o "fileze". Ne plac (desi nu prea recunoastem!) barbatii gelosi. Sigur, extremele sunt de evitat, adica daca el devine prea gelos, in 90% din cazuri relatia se rupe. Ne plac barbatii descurcareti, cei care sunt in stare sa repare micile defectiuni din casa si, la fel de bine sa faca piata. Ne plac barbatii hotarati, cu personalitate puternica, cu puterea si capacitatea de a critica si de a NE critica, cu gusturi si pretentii rafinate, cu ambitie si respect de sine . Nu ne place indiferenta, toleranta prea mare, raspunsurile de genul :"Cum vrei tu, iubito!" . Nu ne place badarania, cinismul, sarcasmul, mai ales atunci cand se discuta o problema serioasa. Vrem sa fim dorite de barbati cu intensitatea cu care e dorit un pahar de apa in desert.  Si mai vrem sa aveti nevoie de noi. Continuati voi.
« Ultima Modificare: 18 August, 2004, 08:37:21 p.m. de DIANA »

22 August, 2004, 06:36:35 p.m.
Răspuns #4

pietro

Vizitator

Va multumesc mult pentru cuvintele voastre! Multe dintre cele spuse le cunosteam, multe nu vroiam sa recunosc ca ar fi asa!
Dar... acum dupa ce am citit, ma gandesc la ince ceva! Daca un barbat e jumatate din ceea ce spuneti voi, e descurcaret, e gentil, e fermecator, e asa cum isi doreste fiecare femeie, atunci de ce s-ar multumi cu o singura femeie? nu ma refer doar la relatie fizica, in sensul ca ar fi fustangiu!

Pietro

22 August, 2004, 08:09:08 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Da-mi voierc sa iti raspund tot eu la aceasta intrebare. In primul rand iti sugerez sa citesti cartea pe care o posteaza Friend pe forum, cea scrisa de Walter Trobisch. vei gasi acolo un fragment care vorbeste despre importanta monogamiei. Dar, ca sa nu te tin foarte mult in tensiune, vreau sa iti mai spun ca un barbat care "nu se multumeste cu o singura femeie", oricat de descurcaret, gentil si fermecator ar fi, nu va putea imparti in mod echitabil aceste calitati tuturor femeilor cu care intra in "cardasie". Si atunci, calitatile lui au de suferit. Si sa iti mai spun ceva: niciodata doi fara trei! Un barbat, o femeie care are relatii cu doi membri ai celuilalt sex, e imposibil sa nu intre la un moment dat in acelasi fel de "joc" cu un al treilea membru! Pe verificate?

22 August, 2004, 08:56:24 p.m.
Răspuns #6

pietro

Vizitator
Ce vroiam eu sa intreb era altceva, Diana!
E vorba de principiu, si sunt sigur ca imi vei raspunde tot cu un principiu!
Daca un barbat, in discutia noastra, indeplineste toate conditiile necesare unei femei sa il accepte ca si partener si mai mult acest barbat este un fel de MISTER sa ii spunem, ce il opreste pe acesta sa joace femeile pe degete?

Pietro

22 August, 2004, 09:15:01 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Pai nu il opreste nimic :) depinde si de asteptarile barbatului de la o femeie (sau de la femei), nu numai asteptarile ei conteaza.

Ce, nu exista si tipe care se folosesc de barbati pentru a-si satisface diverse nevoi ? (sa zicem materiale?). La acel gen de barbati casanovisti, tot o nevoie egoista este, si celalalt tot ca un obiect este privit.

22 August, 2004, 09:35:10 p.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Ce il opreste? Pai mie imi place sa cred ca mai exista, totusi, oameni buni, cu o morala si o scara a valorilor sanatoasa, cu teama de Dumnezeu, adica oameni care in loc sa risipeasca viata ca pe un ban marunt prefera sa dea vietii un scop mai inalt decat cel de a "invarti femeile pe degete". Ti-am raspuns la intrebare?
« Ultima Modificare: 22 August, 2004, 09:46:51 p.m. de DIANA »

26 August, 2004, 03:18:29 p.m.
Răspuns #9

feeling

Vizitator
Nu stiu ce cauta alte femei la unii barbati insa as putea ce caut eu :)un barbat  rafinat, lipsit de aroganta , cu un caracter puternic care sa il ajute sa se impuna in societate,simplitate si tandrete si totodata sa stie sa faca o femeie fericita in pat.Elena

13 Septembrie, 2004, 08:40:50 p.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Da' sa te si iubeasca nu vrei?!  ;)

13 Septembrie, 2004, 10:55:38 p.m.
Răspuns #11

ela

au fost multe caracteristici insirate aici,mie mi se pare ca ati descris barbatul perfect...nu crezi diana?eu m-as limita doar la cateva:sa aiba simtul umorului(ceea ce mi se pare extrem de important,eu una nu as putea accepta pe cineva langa mine fara caracteristica asta),sa ma simt bine langa el(fie ca suntem doar noi doi,in parc,in pat sau unde om fi...fie ca suntem acasa la mine si tre' sa-l prezint la ai mei).
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

13 Septembrie, 2004, 11:00:28 p.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
Noi...vrem prea mult, tu...parca prea putin! Parerea mea! ;)

13 Septembrie, 2004, 11:02:54 p.m.
Răspuns #13

DIANA

Vizitator
Si culmea e ca aici poti sa iti doresti orice si sa exprimi TOT ce iti doresti! Hai, nu mai fii zgarcita in dorinte, asa ca Ducu Bertzi! ;)

13 Septembrie, 2004, 11:16:35 p.m.
Răspuns #14

Gordius

Pentru Pietro: ce il opreste sa invarta femeile pe degete? Iubirea pentru ea (unul dintre elementele pe care ea le cauta la el, dupa cate au raspuns fetele pana acum si dupa cum e si normal). Dorinta de a nu o rani.