"cei care va accepta oricum"...
mda...e tentat punctul asta de vedere...dar tot imi suna un pic a resemnare.
mi-a spus cineva ca nu conteaza cum esti atat timp cat te simti cu adevarat bine in pielea ta...altcineva mi-a spus ca femeia are, in mod special, o datorie, aceea de a arata tot timpul bine pentru barbatul ei. acum, punand cap la cap aste doua pareri, incerc sa gasesc o cale de mijloc...
avem tendinta de a ne complexa, mai ales in fata tipelor "super"...fotomodele, 90 60 90, cum vreti sa le spuneti...
ceea ce nu au inteles majoritatea femeilor este ca (atentie, nu este un cliseu!) femeia este frumoasa prin insasi natura sa...sexul frumos...noi suntem!
daca te trezesti dimineata uitandu-te in oglinda si soptindu-ti printre lacrimi "sunt urata...", daca nu mai gasesti alinare nici macar in proverbialul "daca ma iubeste, ma primeste asa", atunci ai o problema!
increderea in fortele proprii e un atuu. acceptarea adevarului si luarea unor masuri sunt raritati!
kilogramele inplus sunt exact ceea ce se aude..."in plus"! asta inseamna ca nu fac parte din constitutia noastra, ca ne putem lipsi de ele oricand dorim. e adevarat ca nu e la fel d eusor pe cat ai spune "ala bala portocala", dar nu e nici imposibil. si aici intervine partea cu simtitul bine in pielea ta... consideri ca unele dintre kilogramele tale sunt in plus? baga de seama ca aici nu conteaza parerea altora, ci doar a ta... ei bine? daca da, scapa de ele...in cateva luni o sa fie o amintire neplacuta... in schimb, daca esti multumita de tine, daca nu surprinzi nici o disproportionalitate in ceea ce te priveste, atunci mergi mai departe si lasa-i pe toti cei prinsi in febra modei actuale (stii tu, adeptii constitutiilor "snur") sa-si vada de treaba lor...
personal, nu stiu cum poti sta langa o persoana care face in mod constant aluzii rautacioase la felul cum arati...la fel cum nu vad ce anume ii determina pe ei sa stea in preajma ta...un lucru e sigur: nu e dragostea motivul!
orice femeie vrea sa arate bine, are noie sa arate bine...e de notoritate faptul ca la femei aceasta tendinta se manifesta mult mai mult decat la barbati. incepe prin a-ti cunoaste punctele forte...ai par frumos? pune-l in valoare! ai maini fine? arata-le! tu te cunosti cel mai bine. si tot tu alegi ce anume din tine vrei sa cunoasca si ceilalti.
cand vine vorba de dragsote, insa, treaba nu se complica, ba din contra! daca esti iubit esti acceptat cu toate ale tale. dar atentie! daca iubesti, vei vrea sa arati cat mai bine pentru persoana respectiva.
concluzia clara: femeia trebuie sa se straduiasca sa arate mereu bine, fara a-si stabili nici un sbalon de frumusete in afara de ea insasi! telul este acela de a-ti atinge propriul pucnt de maxima inflorire!
cateodata nici nu ne dam seama cat de frumoase putem fi...