10 Octombrie, 2025, 06:53:47 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: De dor  (Citit de 42591 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 August, 2020, 07:21:55 p.m.
Citit de 42591 ori

sunshine

Doamne, cat de dor imi este de voi!!! Pe unde v-a dus viata, dragii mei? Va imbratisez pe toti cu aceeasi dragoste!  :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 August, 2020, 09:10:25 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Hey sunshine :) da, se poare ca doar eu mai sunt pe aici, mai trec din cand in cand sa fac curat de spam .. si sa aduc la zi forumul.

Oare or raspunde si altii ?

11 August, 2020, 09:05:53 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Heeeeyyy, Iulian!! Sunt atat de bucuroasa de regasire! Cine stie, poate isi mai fac prezenta cativa nostalgici... Ce vremuri, cat de norocoasa sunt ca fac parte din comunitate!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

26 August, 2020, 07:46:00 a.m.
Răspuns #3

RUDY

Eu nu sunt nostalgic,n-am motive

25 Noiembrie, 2020, 08:11:40 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Uite inca una.  :-* :-*

Cu nostalgii, recunosc  :P
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Mai, 2021, 09:07:34 a.m.
Răspuns #5

amelie

suntem pe aici...mai rar , e drept, dar eu cel putin, inca urmaresc site-ul meu de suflet.
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

14 Iulie, 2022, 11:47:00 p.m.
Răspuns #6

Paul

Salutare vechi prieteni. După ani și ani, am reușit să mă conectez din nou pe contul meu. Nu mai știam nici numele de utilizator, ca să nu mai vorbesc de parolă. Noroc de adresa de mail pe care din fericire am actualizat-o cu cea actuală în 2012, când am intrat ultima dată pe aici.
Încredibil, acum 20 de ani am dat peste acest forum, și spre fericirea mea este încă viu. Vă salut și îmbrățișez pe toți, oriunde ați fi.
Iubesc, deci exist.