10 Octombrie, 2025, 05:24:38 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Coltz de jurnal - ganduri  (Citit de 50400 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 02:13:26 p.m.
Răspuns #105

sunshine

"-Draga mea, unde ti-e veselia din privire? Tu nu esti cea pe care am ales-o sa-i fiu a doua mama! Nu te recunosc, veselia ta molipsitoare, ochii tai .......unde este soarele din ei? M-am intalnit cu CINEVA.Imi spuse ca te-ar fi vazut dar nu erai TU. Nu.......cu siguranta nu erai. Ea iti iubea viata , iti vedea sufletul de copil.......acum nu mai vedea nici un suflet. M-am speriat si am venit sa te vad.Unde esti? UNDE ESTI?Nu te gasesc.......nu te simt.......nu-ti aud respiratia! Alunga valul de intuneric si ridica-ti raza, lumineaza iubita mea fiica! Nu te voi lasa prada suferintei.Ma voi ruga Domnului sa-ti invie sufletul.......pentru mine....si poate il mai vrea cineva. Imi doresc sa tipi, sa-ti aud rasul ca niste clinchete scoase de doua picaturi din roua diminetii, stralucind sub soarele chipului tau.Mi-e dor de TINE. Vreau sa fii din nou TU! TE ROG ! UNDE ESTI?"
  "-Sunt aici :'( :'( :'(nu-mi auzi lacrimile? Ele tipa , sunt inlauntrul meu, sunt pe chipul meu .......sunt peste tot.AICI! Lacrima imensa de langa tine, intinde palmele sa-mi strangi sufletul ce plange. Inchide-l intr-un luceafar si nu-i mai da drumul......asa nu va mai fi ranit.......AI GRIJA! Sa nu pierzi vreo lacrima :'( :'( :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\