05 Noiembrie, 2025, 10:01:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oare va sosi shi timpul nostru?  (Citit de 20108 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2004, 04:34:37 p.m.
Răspuns #15

friend

Vizitator
IMPORTANT!

Nu copiati versurile fara drept de copyright! Puteti s-o cantati doar citind-o de pe forum! Va multumesc.

Dan Bitman

PS. (Tot Dan): Multumesc Julieta ca ai fost intelegatoare sau poate ti-a fost mila de noi! O sa-ti mai cantam... si la nunta, daca ne inviti!

08 Septembrie, 2004, 04:47:30 p.m.
Răspuns #16

friend

Vizitator
Si daca tot ai revenit si s-a terminat totul, e timpul sa-mi cer si scuze daca te-am suparat cu ceva si sa fac si corectura necesara, caci n-am facut-o la momentul potrivit! Tu ne-ai spus, la un moment-dat ca...

ati inteles pe dos...s-au nu m-am exprimat eu bine! Nu e prietenul meu!

Deci vorbind de prietena prietenului tau, fac rectificarea de rigoare fiindca s-ar putea crea confuzie. Deci, ca sa fie clar pentru toti, ma referisem acolo la prietena prietenului ei personal, fost coleg de liceu si actual prieten cu sora Juliei! Corect? Ca de clar cred ca nu mai poate fi vorba!
« Ultima Modificare: 08 Septembrie, 2004, 04:58:02 p.m. de friend »

08 Septembrie, 2004, 05:01:34 p.m.
Răspuns #17

julieta_iulia

geeeez!!!!!! Tipul despre care vorbeam nu este iubitul surorii mele! ! ! ar fi culmea

08 Septembrie, 2004, 05:12:42 p.m.
Răspuns #18

julieta_iulia

Ma rog EL este amicul sororii mele in gasca ei.gata am lamurit. pupici :D

08 Septembrie, 2004, 05:13:20 p.m.
Răspuns #19

friend

Vizitator
Of! S-a produs o confuzie din dorinta de a fi mai clar. N-am stiut cum sa exprim concis faptul ca "Tipul" cum bine ii zici, se numara printre prietenii surorii tale!

Iata o varianta corecta, sper : "prietena prietenului ei personal, fost coleg de liceu al sorei Iuliei si, in prezent, unul dintre prietenii acesteia! Ai sorei Iuliei!"

Gata! Nu mai pot! ;)

In situatia asta este, de fapt, instinkt, care e...
« Ultima Modificare: 08 Septembrie, 2004, 05:18:50 p.m. de friend »

08 Septembrie, 2004, 05:58:39 p.m.
Răspuns #20

julieta_iulia

Gata nici eu nu mai pot! am acordat prea multa atentie unei....! instinkt intr-adevar are o problema! el a trait dragostea shi shtie ca a mers shi ca dragostea a fost implinita eu pot doar sa imi imaginez cum ar fi. STOP!!!!

08 Septembrie, 2004, 07:05:15 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator
Nu poate omul sa doarma de galagia pe care o faceti aici!  :)

08 Septembrie, 2004, 08:53:43 p.m.
Răspuns #22

friend

Vizitator
Asta e ora de somn?  ;)

Oricum ai pierdut si concertul lui Holograf!

08 Septembrie, 2004, 08:56:17 p.m.
Răspuns #23

DIANA

Vizitator
Ai dreptate! Nu ar trebui sa dorm cand se intampla lucruri asa de interesante pe aici! Uite ca nu mai dorm! Dar unde au disparut toti galagiosii?! ;)

08 Septembrie, 2004, 09:14:09 p.m.
Răspuns #24

minerva

Vizitator
Buna! S-a ratacit unul aici :)

08 Septembrie, 2004, 09:17:24 p.m.
Răspuns #25

DIANA

Vizitator
Stai cu noi! suntem aproape! ;)

08 Septembrie, 2004, 11:39:12 p.m.
Răspuns #26

julieta_iulia

va multumesc tuturor celor care mi-atzi citit povestea shi m-atzi facut sa deschid ochii! Va pup shi voi face tot posibil sa va rasplatesc la fel... :-*

10 Septembrie, 2004, 04:03:08 p.m.
Răspuns #27

julieta_iulia

...Mda...ar fi fost prea simplu ca totul sa se termine aici. Eu am incercat sa imi canalizez gandurile in cu totul alta directie ( Inceputul scolii, cuparaturi , muzica, prietene , amici ) , shi ca sa fiu sincera reushisem.Reushisem sa nu ma mai gandesc la el.Asta pana in momentul in care  aud un ...zgomot foarte cunoscut mie. Era mobilul.Primisem un mesaj. Am avut un sentiment straniu.Eram convinsa..ca este EL! Cum pot sa il uit cand el ma cauta? Cum pot sa il tratez cu indirenta? Va rog s anu imi spunetzi lucruri pe care shtitzi shi voi ca nu le-atzi putea face.

10 Septembrie, 2004, 04:42:44 p.m.
Răspuns #28

friend

Vizitator
Exista o parte buna in toata povestea asta... si trebuie s-o exploatezi! Ma refer tocmai la faptul ca legatura voastra e, in principal, telefonica! Asta usureaza treaba fiindca poti sa nu-i raspunzi! A nu-i raspunde, e pasul cel mai important in situatia ta. Trebuie totusi sa-i trimiti un sms in care sa-i ceri sa te lase in pace! Delicat, poate, dar ferm! Ca sa-l uiti... aplica ceea ce deja ai dovedit ca stii!

Pare rece si direct raspunsul meu, dar in ciuda acestui lucru, imi dau bine seama ca e o situatie dureroasa pentru tine. Dar, in afara unui sfat, chiar nu pot face nimic! Astept sa vad si parerea celorlalti. Daca voi mai avea vreo idee ti-o voi spune! Raman pe aproape!

PS: Eu as putea face asta!

10 Septembrie, 2004, 06:43:03 p.m.
Răspuns #29

DIANA

Vizitator
Eu as zice ca nu e bine sa fii atat de brutala incat pur si simplu sa nu-i mai raspunzi la telefon. O ultima discutie, lamuritoare cred ca s-ar cuveni. Dar fereste-te sa ii spui ca esti indragostita de el! S-ar putea sa exploateze el asta, chiar dintr-un mic orgoliu. Spune-i doar ca nu ti se pare corect fata de prietena lui sa continuati sa comunicati. Poti sa o faci prin sms "Telefonul nu roseste" asa cum ai putea tu sa rosesti stand de vorba cu el. Dar trebuie sa fii foarte ferma, sa nu lasi loc de intors. Finuta, dar ferma! Apoi, daca va continua sa te "bazaie", va trebui sa gasesti puterea sa nu-i raspunzi.
Succes! ;) Asteptam vesti!
aaa...PS: Eu asa as face! ;)