05 Noiembrie, 2025, 10:17:59 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Hai la hora!  (Citit de 100712 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Decembrie, 2004, 09:57:25 p.m.
Răspuns #240

cv

Vizitator
Oameni buni, ma bucur de reintalnire. Am stricat putin aranjamentele platourilor ca imi era fomita. :-[  Va doresc petrecere frumoasa. Multam de invitatie Domnita. Sper sa ne revedem curand
 :) :-* :-*

11 Decembrie, 2004, 10:17:16 p.m.
Răspuns #241

Lorelei

Ufff, ajung la spartul targului. Unde nu mai pui ca am ratat o invitatie la dans... :( Ufff (motive tehnice, la propriu). Da' nu e ultima, nu?  ;D ;D ;D

Dragilor, ma bucur ca v-ati simtit bine, eu am bodoganit printre dinti tehnologia moderna.  ;D ;D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

11 Decembrie, 2004, 10:31:25 p.m.
Răspuns #242

Robert.

Vizitator
Heeeeeeeeiii! Sunt inca aici, in camara! N-apucasem sa plec inca! Usa era descuiata si nu stiam ce sa fac, asa ca imi spuneam sa te astept! Dar sa stii ca de sticla aia goala nu m-am atins! :D

11 Decembrie, 2004, 10:33:17 p.m.
Răspuns #243

Lorelei

Buuuun! Deci pot incepe provocarile!!!  ;D

11 Decembrie, 2004, 10:55:02 p.m.
Răspuns #244

Robert.

Vizitator
Intre noi doi?! Pai voiam sa aleg " adevar" dar cu tine nu ma bag, ca stiu eu ce e in stare sa scorneasca mintea ta! ;) Nu ma joc! Mai bine da-mi sa beau ceva ca geophilos s-a luat de mine! :P

11 Decembrie, 2004, 11:10:38 p.m.
Răspuns #245

Lorelei

Deci, reparandu-se discutiile legate de "car-codasiile" de prin jur... hai noroc, asa in doi, si promit ca mintea mea nu scormoneste! ... (prea tare  ;D ;D ;D).

11 Decembrie, 2004, 11:25:08 p.m.
Răspuns #246

Robert.

Vizitator
"...Nu scormoneste prea tare"... ce sa-ti povestesc!!! Adica... totul e la suprafata vrei sa zici?! 8)

Hai, noroc! Tu cum crezi ca a fost sa ma uit de pe margine la cum dansau de frumos prietenii nostri?! Si eu... tot pe loc, pe loc, pe loc! :) Cred ca Gordius observase problemele tale ca prea s-a repezit s-o ia el primul la dans pe Minerva!

Vezi sa nu golim si sticla asta ca apoi chiar nu stiu ce sa facem cu doua sticle goale! ;D ;D

11 Decembrie, 2004, 11:34:28 p.m.
Răspuns #247

DIANA

Vizitator
M-am intors. Prea tarziu?! Ati terminat si mancarea si bautura?! Da' de o Zorba ce ziceti? Nu mai aveti nici un pic de energie?!

11 Decembrie, 2004, 11:36:44 p.m.
Răspuns #248

Lorelei

Uff, n-ai idee voinice ce rau imi pare de ciuleandra aia  :D Zeita, niciodata nu e prea tarziu pentru nimic. De-om fi in stare si de un joc, asta depinde de voinici  ;D ;D ;D. Bun re-venit!

11 Decembrie, 2004, 11:39:26 p.m.
Răspuns #249

DIANA

Vizitator
Hai, flacai, ca altfel... o sa credem ca numai gura e de voi! Lasati "textele" si scuzele la o parte! Pofta vine mancand! Sau dansand! ;) Miscati-va ca doar nu am venit degeaba!
Da-de o sa mai dau ceva kilograme jos cu ocazia asta!  ;D ;D ;D

11 Decembrie, 2004, 11:41:51 p.m.
Răspuns #250

DIANA

Vizitator
 :) :)Da' de putina sampanie ce ziceti? Frantuzeasca! De la mama ei!  ;)
Iaaaa, uite la ei ce ochi mari au facut!  ;D ;D ;D

11 Decembrie, 2004, 11:43:32 p.m.
Răspuns #251

Robert.

Vizitator
Ca sa vezi, pana acum nu aveam cu cine sa dansez iar acum nu pot sa va dansez ca sunteti doua!!! :P Oi fi eu voinic dar nici chiar asa!  ;D Stiti un dans in trei? Sau poate vine si geo, ca imi e dator! ;D ;D

Ochii mari erau de la rochia ta care a cedat din nou! ;D ;D ;D

11 Decembrie, 2004, 11:45:48 p.m.
Răspuns #252

DIANA

Vizitator
Pentru Minerva si Gordius:
Ui, la ei, cum stau deoparte!
(Se ascund dupa o carte!)
Lasati lenea, Hai la joc!
Asta e zi cu noroc!  ;)

Pentru Robert. : Nu e frumos sa te uiti la "poalele"  domnitelor!  >:(
Pentru Lorelei: in tine mi-e speranta in seara asta, prietena draga! Hai sa  scoatem lenea din cei de aici! Au mancat si cum sa mai danseze cu burtile pline?  :)
« Ultima Modificare: 11 Decembrie, 2004, 11:47:35 p.m. de DIANA »

12 Decembrie, 2004, 12:53:43 a.m.
Răspuns #253

Robert.

Vizitator
Pai, picior de zeita chiar ca nu mai vazusem niciodata!!! 8)

12 Decembrie, 2004, 01:02:53 a.m.
Răspuns #254

DIANA

Vizitator
Hmmm! Interesant!  Rochia nu la picior mi s-a rupt si in cu totul alta parte!  ;) ;D