Consemnari.Pagina de jurnal.
Iata-ma indragostita! Gandesc acum ,stand pe iarba,in mijlocul naturii ,SINGURA…Da,bineinteles,ti-am mai spus,probabil ca stii cu siguranta ceea ce simt pentru tine,dar ce conteaza ?ti-o repet ,in fiecare zi de e cu putinta,ti-o voi repeta cu fiecare prilej favorabil.
…te-am ales cu grija dintre sutele si miile de barbati sau NU,Dumnezeu te-a ales pentru mine inca de la inceput,a ales ca tu sa fi « proprietarul « sufletului meu,iar inima mea ,din prima clipa ,a dorit inima ta.Noi suntem purtatorii aceste iubiri onorabile,acestei iubiri unice,frumoase,oneste.
Am ajuns sa am mare incredere in tine,in cuvintele tale,in veridicitatea lor,dar iti recunosc ,ca de trei cuvinte m-as indoi,nu le-as crede daca mi le-ai spune,NU,ACUM si NU,NICIODATA : »nu te iubesc »_ai fi incapabil.Stiu ca ma vei iubi in totdeauna,pentru totdeauna ,caci am ajuns prea departe,am patruns prea adanc in sufletul,fiinta,gandurile tale.
Ma vei parasi ? acest lucru nu il stiu ,poate o vei face.Nu se stie niciodata,dar JUR ca vointa mea este prea mare.Vreau prea mult sa-mi aparti,vreau prea mult sa-ti apartin si nimic nu va schimba aceasta vointa a mea ,nimeni nu-mi va sta impotriva cand este vorba de relatia noastra.Voi avea grija ca pe acei ce sunt impotriva mea,impotriva ta sau impotriva iubirii noastre sa-i fac prietenii nostrii sau sa-i inlatur pentru totdeauna din calea noastra.
Stiu,te surprind prin cele scrise mai sus.Eu,cu temperamentul meu melancolic,eu,linistita,pesimista, sensibila sa gandesc asa ?De unde atat tarie dintr-o data ?Ma iubesti si te iubesc cu toata puterea fiintei si inteligentei mele tocmai de aici aceasta noua EU.
Am sa devin sau am devenit,nu stiu,de neclintit in convingerile si planurile mele,poate ca DA,a mai ramas putin pana in clipa cand voi privi viata cu MATURITATE ,pana in clipa in care voi fi matura,dar nu intru totul,nu vreau aceasta.Doresc ,ca in adancul sufletului sa raman mereu acea MICUŢA ,acea copila de care te-ai indragostit si pe care o vei cauta in unele momente,pe care o voi cauta.
« Cuvinte curg pe coala alba,
Izvor al sufletului meu,
Insir,acum,iubirea ;ganduri…
Insemnate-n zeci si zeci de randuri. »
Cu fiecare sir ma descopar mai mult,cu fiecare cuvant ma apropii mai mult de mine si de tine.Voi insemna la nesfarsit aceste ganduri,trairi,pentru mine,pentru tine.Vor ramane mereu ,ca dovada a iubirii ,vesnice,ce-ti port ;vor ramane mereu in amintirea primilor fiori ai dragostei,vor ramane …
…dovada ca acest sentiment ti l-am daruit odata pentru totdeuna,dovada ca in viitor orice vor spune altii,orice vor intentiona,orice vei alege,EU voi fi mereu a ta,INDIFERENT de ceea ce,aparent ,va fi…
Aceeasi mereu,just_a_tear.