Avem nevoie de:1.cartofi
2.salam
3.sunca
4.3 oua
5.ceapa
6.castraveciori murati
Mod de prepararePrimul pas:In timp ce am pus la fiert 2 oua si cartofii vom pregati maioneza astfel:intr-un castron punem un galbenus de ou si il amestecam cu o lingurita de mustar.Dupa ce am amestecat bine incepem sa punem ulei cu grija ,putin cate putin si mestecam continuu intr-o singura directie ca sa nu se taie.

Pasul al doilea:Taiem felioare ceapa,castravetele,sunca si salamul astfel:

Pasul al treilea:Dupa ce cartofii si ouale sunt fierte le trecem printr-un jet de apa rece ca sa le curatam mai usor.

Pasul al patrulea:Taiem ouale si cartofii.

Pasul cinci:Adaugam maioneza atunci cand cartofii s-au racit ca sa nu se taie.De asemenea adaugam sare dupa gust si mancarea este gata.

Pasul sase:Presarati peste mancare putina iubire caci va fi mai gustoasa.Pofta mare!