10 Octombrie, 2025, 01:27:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salata  (Citit de 9335 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iulie, 2007, 07:12:57 p.m.
Citit de 9335 ori

Just

Avem nevoie de:

1.cartofi
2.salam
3.sunca
4.3 oua
5.ceapa
6.castraveciori murati

Mod de preparare

Primul pas:In timp ce am pus la fiert 2 oua si cartofii vom pregati maioneza astfel:intr-un castron punem un galbenus de ou si il amestecam cu o lingurita de mustar.Dupa ce am amestecat bine incepem sa punem ulei cu grija ,putin cate putin si mestecam continuu intr-o singura directie ca sa nu se taie.

Pasul al doilea:
Taiem felioare ceapa,castravetele,sunca si salamul astfel:

Pasul al treilea:

Dupa ce cartofii si ouale sunt fierte le trecem printr-un jet de apa rece ca sa le curatam mai usor.

Pasul al patrulea:
Taiem ouale si cartofii.

Pasul cinci:
Adaugam maioneza atunci cand cartofii s-au racit ca sa nu se taie.De asemenea adaugam sare dupa gust si mancarea este gata.

Pasul sase:

Presarati peste mancare putina iubire caci va fi mai gustoasa.Pofta mare!

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

09 August, 2007, 02:19:28 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Yummmmm vreau si eu =P~

09 August, 2007, 03:08:19 p.m.
Răspuns #2

inda

si bineinteles nu ingrasa?!!! :D
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

09 August, 2007, 03:28:32 p.m.
Răspuns #3

Escu

Global Moderator
cum verigheta lipseste de pe deget, fata draga, tu pentru cine gatesti bunatatiurile astea ?
Let's put a smile on that face!

09 August, 2007, 03:42:58 p.m.
Răspuns #4

Just

Iulian,hai curaj că-i ușor de pregătit!
Inda.Eh!nu îngrașă preeea mult.
Escu,dar cum vezi tu că lipsește verigheta?Ia uite-te pe mâna dreaptă!Acolo-i,zău!Șiii fotograful meu (care mi-a dat verigheta) era flămând :).Asta nu se vede?  :cool1:

Hai ,poftă bună, oameni buni!  :chef:
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

09 August, 2007, 03:54:13 p.m.
Răspuns #5

Escu

Global Moderator
Iulian,hai curaj că-i ușor de pregătit!
Inda.Eh!nu îngrașă preeea mult.
Escu,dar cum vezi tu că lipsește verigheta?Ia uite-te pe mâna dreaptă!Acolo-i,zău!Șiii fotograful meu (care mi-a dat verigheta) era flămând :).Asta nu se vede?  :cool1:

Hai ,poftă bună, oameni buni!  :chef:

nu se vede  >:D
mi-a fost foame dar acum am mancat si mi-am revenit.
Let's put a smile on that face!

11 Octombrie, 2007, 09:13:15 p.m.
Răspuns #6

sanchi

Dupa ce am amestecat bine incepem sa punem ulei cu grija ,putin cate putin si mestecam continuu intr-o singura directie ca sa nu se taie.
...
Dupa ce cartofii si ouale sunt fierte le trecem printr-un jet de apa rece ca sa le curatam mai usor.

Dupa cate amanunte ai dat, e evident ca reteta asta ai scris-o pentru barbati. :D Dar recunosc, sa "mestecam continuu" asta chiar ne place. ;D
din auzite...