10 Octombrie, 2025, 12:04:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: l-am ranit fara sa vreau  (Citit de 19522 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Octombrie, 2004, 03:02:29 p.m.
Răspuns #15

Lory

Eu nu cred ca l-am ranit fara sa vreau... L-am facut sa sufere ingrozitor... Si toate astea..
 Adevarul e ca nu am simtit niciodata ca l-as putea merita... Nu am crezut si mi-e greu si acum sa accept ca pot fi iubita astfel... Am facut numai tampenii.. Mi-era atat de ingrozitor de frica.. Eram paralizata de frica de a iubi... Mi se parea pur si simplu imposibil.. "Prea tarziu"...
Pentru el nu a fost niciodata prea tarziu sa ma ierte...
 Daca stau bine sa ma gandesc, e numai vina mea ca s-a ajuns aici si nu mai pot... nu mai pot asa...

03 Februarie, 2011, 03:42:21 p.m.
Răspuns #16

Lady Delerium

Ela .....esti intruchiparea fetitei din mine care vrea sa iubeasca insa dar nu e pregatita . ( poate cand va inceta sa mai fie o fetita.....)

Povestea ta este si povestea mea  in esenta si am parcurs-o amuzata ,ca si cand m-as fi privit pe mine intr-o oglinda ....incepand chiar sa ma inteleg.

De ce atata nehotarare,confuzie ,asteptari prea mari fata de ceea ce ar mai putea sa ofere celalalt in conditiile date , sau    dezamagire cand aceste asteptari exagerate ne sunt inselate? Un singur raspuns.......imaturittate.

Observ ca povestea ta s-a petrecut acum cativa ani..........sper ca intre timp te-ai mai maturizat si ,cine stie poate chiar ce e iubirea cu adevarat.

Mie ,tot ce pot sa-mi doresc este tot acelasi lucru.

Toate cele bune!
Poate mi-e scris sa iubesc visand....