10 Octombrie, 2025, 05:05:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Haideti sa ne mai destindem scriind cate o gluma sau un banc...  (Citit de 239553 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Septembrie, 2004, 01:02:23 a.m.
Citit de 239553 ori

friend

Vizitator
Dragii mei prieteni, nu vreau sa se supere nimeni, mai ales cand e vorba de zona vesela! :)
Dar am considerat necesar sa va fac o mica, foarte mica precizare! Ceea ce dorim sa gasim aici nu sunt bancuri de duzina pe care le gasesti pe orice site specializat in asta. Chiar daca, totusi, gasesti ceva pe internet, si vrei sa pui aici, trebuie sa fie ceva oarecum iesit din comun, ce nu se gaseste pe toate drumurile. Bancurile deocheate sunt absolut interzise. Intamplari amuzante, povestioare hazlii sau mai stiu eu ce alte lucruri asemanatoare, acestea sunt lucrurile pentru care am creat acest loc. Asa cum vrem sa fie un forum special, tot la fel ne dorim si o "zona vesela" speciala! Hai, nu va suparati! ;)

08 August, 2005, 01:09:27 p.m.
Răspuns #1

Pustnicul

Sper ca mai stiti si voi mai multe ca mine  ;) .., iar daca nu sa le cautam pe cele mai haioase  ::) ...

Ceausescu , Clinton si Chiraque calatoresc impreuna in un avion.
Peste catva timp Clinton spune:
- Asta este tara mea."
- De unde stii ?, intreaba ceilalti
- Am vazut statuia libertati, raspunde Clinton
Dupa catva timp Chiraque spune:
- Asta este tara mea.
- De unde stii ? intreaba ceilalti.
- Am vazut turnul Eiffel, raspunde Chiraque
Peste o ora Ceausescu isi pune mina afara si zice:
- Asta este tara mea.
- De unde stii ? intreaba ceilalti .
- Mi-a disparut ceasul .
« Ultima Modificare: 08 August, 2005, 03:31:49 p.m. de Pustnicul »

08 August, 2005, 03:35:21 p.m.
Răspuns #2

Pustnicul

Un tata scapa de la serviciu un pic mai tarziu si pe drumul spre casa, isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare:
- Cat costa papusa Barbie din vitrina?
Vanzatoarea ii raspunde:
- Care Barbie?
Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro
Barbie jucand volei - 19,95 euro
Barbie la cumparaturi - 19,95 euro
Barbie la plaja - 19,95 euro
Barbie la dans - 19,95 euro
Barbie divortata - 265,95 euro
Barbatul, uimit, intreaba:
- Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro? Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde:
- Barbie divortata are si:
Masina lui Ken
Casa lui Ken
Undita lui Ken
Mobila lui Ken
Calculatorul lui Ken  ... 

30 Noiembrie, 2005, 07:50:48 p.m.
Răspuns #3

cv

Vizitator
O familie sta la masa de pranz, fiica cea mica nu mananca
stand cu privirea pironita in farfurie .........La un moment dat spune :
- Am ceva sa va anunt.
Se face tacere si toti asculta.
- Nu mai sunt fecioara, si incepe sa planga.
Din nou tacere mormantala.............si apoi tatal se adreseaza sotiei :
- Sigur, e vina ta, te imbraci si te machiezi,  crezi ca esti
un exemplu pentru fiica-ta ? Toata ziua te tolanesti pe canapea. E lamentabil, asa apar problemele.La randul ei femeia se adreadreseaza sotului :
- Si tu, tu crezi ca esti un exemplu ?  Iti risipesti banii cu pipite care vin sa te conduca chiar pana in fata casei,...tu crezi ca esti un exemplu pentru fiica ta de 10 ani ? ......Tatal continua :
- Si sora-sa cea mare, nu-i buna de nimic,....cu prietenu' ala chel si drogat, totdeauna gata s-o inghesuie prin toate colturile casei, crezi ca e un exemplu ? Si continua in acelasi fel...
Bunica o ia pe fetita pe dupa umeri incercand sa o consoleze si o intreaba :
- Draga mea, cum s-a intamplat asta ?....Si micuta raspunde printre hohote de plans:
- Preotul a ales o alta fetita sa o joace pe Fecioara la spectacolul de
Craciun.

11 Ianuarie, 2006, 11:00:02 p.m.
Răspuns #4

Lady Allia

Eu am primit de curand de la cineva gluma asta si recunosc ca m-a distrat...de aceea vreau sa o impartasesc cu voi...pentru ca va iubesc si imi sunteti dragi si ceea ce ma face pe mine sa rad...vreau sa impart cu voi...:)  ;D ;D ;D  :)...

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:

Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invavat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita !
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se
foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita
pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!

Va pup pe amandoi
Fiica voastra, Maria

PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU !!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

11 Ianuarie, 2006, 11:11:55 p.m.
Răspuns #5

sufletel

uuuuuuuu ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

sa sti ca este buna ideea cu topicul asta, intradevar ne mai destindem mai radem sau macar zambim

cat despre banc, uuuuu mi-au dat lacrimile...poate revin si eu cu vreun banc, cine stie ;D

12 Ianuarie, 2006, 12:37:36 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Stiti cum se alege, dintre 100 de blonde, cea mai proasta?
  La intamplare! :o

PS:no ofense .....si eu sunt blonda! ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Ianuarie, 2006, 01:32:07 p.m.
Răspuns #7

curtezanu

stiti ce canta un taliban intr-un avion?

toata lumea, toata lumea sare-acum cu mine!!!
Sunt acelasi eu, cu o privire poate mai trista si cu un zambet poate mai sters... indeajuns de romantic sa mai visez si indeajuns de matur sa stiu ca nu pot trai doar din ele...

12 Ianuarie, 2006, 02:35:02 p.m.
Răspuns #8

desdemona

Tata;l: Te-ai distrat bine in vacanta?
Alinuta: Da! Am fost cu mama si prietenul ei la mare.
Tata;l: Si ce-ai facut? Te impacai bine cu el?
Alinuta: Da! Ma ducea in fiecare dimineata cu barca la vreo 5Km de mal si eu inotam pana pe plaja!
Tata;l: Si nu era greu?
Alinuta: Nu, era mai greu sa ies din sac!

;D ;Dsunt un pic mai sadica

Alinuta o intreaba pe bunica ei:
-Bunico,tu ai avut vreodata un amant?
-Doamne,Dumnezeule!!Striga bunica urcand repede in pod,unde descuie un dulap prapadit,din care se prabusheshte un schelet...

Alinuta secretara, pleaca in delegatie cu seful ei. Se produce o greseala la cazare, asa ca Alinuta trebuie sa imparta aceeasi camera si pat cu seful ei. Seara, seful este stresat, cum sa doarma el cu secretara, o linisteste spunindu-i ca nu este nici o problema sa imparta acelasi pat, el e casatorit, familist convins, are copii etc.Totusi, noaptea intinde o mina peste Alinuta. Dezastru! La reintoarcerea acasa merge la preot, se spovedeste, se dezvinovateste cum ca el nu si nu. Preotul spuna: te duci acasa, te rogi 3 luni, iar timp de 6 luni bei cite 20 l apa. Seful mirat intreaba de ce, pentru ca el chiar nu a facut nimic...de ce sa bea atita apa.Preotul spune 20 l bea un bou pe zi.
atat despre Alinutza...am sa va mai trimit si alte bancuri daca va plac.. :D
« Ultima Modificare: 12 Ianuarie, 2006, 02:45:07 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Ianuarie, 2006, 02:42:38 p.m.
Răspuns #9

Alina_inimi

Lady nu e rea ideea cu bancurile asha mai zambim si noi sa stii cand voi avea timp o sa bag si eu cateva banculetze dar sa stiti ca la mine banculetze inseamna bancuri multe asha ca tineti'va bine pe pozit'i ca apar cu fortze mari  ;)va poop  :-*      ps:ma simt pe site ca la mine acasa  ::)
iubim pt a fi iubiti?

12 Ianuarie, 2006, 04:43:26 p.m.
Răspuns #10

Lady Allia

:) ma bucur sa aud ca va place ideea...de aceea am mai cules unul..e preferatul meu... ;D ;D ;D

Intr-o zi, sotul vine suparat si abatut acasa. Sotia il vede si il intreaba:

-Ce s-a intamplat dragul meu?

-Pai stii, azi cand mergeam cu metroul, unul se tot uita fix la mine, apoi a inceput sa strige catre mine: "tembelule, cretinule, prostuleee" si radea.

Sotia ii zambeste dulce, il saruta si ii zice:

-Lasa dragule...la asta te gandesti tu? Nu baga toti nebunii in seama...o fi fost vreun tanar drogat care nu avea ce face!

Barbatul se mai destinse, o saruta si zise:

-Da..., off cum nu m-am gandit si eu la asta..?! Multumesc draga mea!

A doua zi..iara...vine suparat acasa...povestea se repeta si el era distrus.

-Nu inteleg de ce din atatia numai pe mine ma alege...nu inteleg!

Femeia ii gaseste din nou explicatia:

-Dragule, pai poate te vede mai retras, te-a simtit ca te lasi necajit de el...lasa-l in pace nu iti stoarce tu nervii pentru toti nebunii!

El din nou se bucura si uita.

A treia zi insa...vine acasa, deschide usa nervos si striga:

-Nevasta! Nevasta!

-Da ce e iarasi? intreba ea mirata

-Stii ala din metrou care tot ma facea prost, tampit, imbecil???

-Da dragule, ce a mai zis de data asta de te-a enervat atat de rau?

-Mi-a zis: "PARACIOSULE , PARACIOSULEEEE!!!"

;D ;D  ::) ;D ;D

12 Ianuarie, 2006, 05:07:52 p.m.
Răspuns #11

sufletel

;D ;D ;D nu pot incepe altfel acest topic decat cu niste zambete

asa cum am zis ma voi intoarce cu niste bancuri, acum unul doar, unul care mi-a placut mult si am vrut sa-l impart cu voi

-Bula se duce in piata sa cumpere un papagal... -La prima taraba, Bula il intreaba pe vanzator:cu cat dai papagalul? -(vanzat.)Cu 15.000.000 -(Bula)Da ce face asta de e asa scump? -Pai canta, vorbeste..face ce vrei...! -Bula pleaca mai departe...la urmatoarea taraba... -Cu cat dai papagalul asta? -Cu 500.000 -Da ce face asta de e asa scump? -Pai, canta, vorbeste, face ce vrei tu! -Bula se supara..si merge mai departe... -Ajunge la un amarat... -Cu cat dai papagalul asta -Cu 10 lei... -Cum ce 10 lei...poate lei noi...!? -Nu..d-aia vechi... -Pai ce face asta...? -Domnule...i-al..da vezi ca asta iti bea tot ce prinde prin casa! -Hai da-l incoace ca am eu grija de el! -Bula ajunge acasa cu papagalul..si ii zice..ba boschetare..vezi ca in debara am o damigeana cu vin si in bucatarie un butoi cu tuica...daca le gasesc goale cand ma intorc..iti rup penele si te dau afara in frig..(era iarna).. -Pleaca Bula la munca..iar cand se intoarce..se uita in bucatarie..butoiul gol..se duce in debara..damigeana goala..se duce nervos la papagal..la care papagalul, mort de beat, ii zice... -Hac !!!...da-le draq de pene..!!! ;D ;D ;D

12 Ianuarie, 2006, 05:09:51 p.m.
Răspuns #12

Lady Allia

;D ;D ;D ;D ;D...gata...nu mai vreau papagal..."da-le draq de pene"... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

12 Ianuarie, 2006, 08:56:20 p.m.
Răspuns #13

sunshine

Sa va spun ce a scris Teo azi la scoala, la evaluarea de la "dialog":
   -D-na directoare, am o veste proasta pt dvs!
   - Ce s-a intamplat, Teo?
   -La noi in clasa lipsesc 5 copii.
   _-De ce ?
     -S-au imbolnavit de gripa aviara! :D ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Ianuarie, 2006, 09:23:05 p.m.
Răspuns #14

desdemona

;D ;D ;D valeu nu mai pot de ras
Mi-am amintit de unul:
Un student are examen la fizica.Studentul scoate pe masa o sticla din cel mai bun coniac.
Profesorul:-Satisfacator.
Apoi studentul pune pe masa o cutie de trabucuri cubaneze.
Profesorul:-Bine.
Intr-un final studentul pune pe masa un ceas de o frumusete..valeu.
Profesorul:-Foarte bine.Uite nota finala.
La care studentul:-Acum ma scuzati domn profesor,strang astea ca mai am examen si la matematica ;D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului