05 Noiembrie, 2025, 10:14:30 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Haideti sa ne mai destindem scriind cate o gluma sau un banc...  (Citit de 248139 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Ianuarie, 2006, 11:56:50 p.m.
Răspuns #15

Lady Allia

;D ;D ;D ;D ;D....hahhaaa...mi-am amintit:

La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare.
Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul!
- Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm)
- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul.
Formeaza acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
- Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aici, spuse aceeasi persoana (cu iritare).
Profesorul spune:
- Aceasta a fost starea de iritare.
 Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse:
- Alo, buna seara, Gica este acasa ?
Persoana, de-a dreptul enervata ii spune:
- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici...nu poti sa intelegi...matale chiar ma enervezi! ! !
- Acestea au fost cele trei stari, spuse la final profesorul multumit de ora predata.
Bula, un elev inteligent vine din spate si zice:
- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare.
Profesorul uimit intreaba:
-Ce stare mai Bula...? Nu este alta stare...
-Ba da d-le profesor, raspunde Bula formand acelasi numar de telefon:
- Alo, buna seara... sunt Gica, m-a cautat cineva?...

13 Ianuarie, 2006, 12:23:05 a.m.
Răspuns #16

Lady Allia

Mi-am mai amintit unul care pe mine m-a cam amuzat.... ;D ;D ;D ;D

Profa de biologie il roaga pe Bula sa predea in locul ei.
Prima lectie: Aparatul genital la barbati.
Se dezbraca, arata, explica, cand sa-si traga slitul, vine profa:
- Ce faci Bula?
- Lipsa de material didactic, d-na profesoara!
- Bine, o sa te vad eu maine!
A doua lectie: Aparatul genital la femei.
- Ancuta, vino-ncoa!
O dezbraca, arata, explica, vine si profa:
- Ce ai facut Bula?
- Lipsa de material didactic,  d-na profesoara!
- Bine, bine mai Bula...te vad eu maine!
A treia lectie: Reproductia.
Arata, explica, la sfarsitul orei lucrare de control. (practica!).
Spre sfarsitul orei vine profa din nou.
- Ce ai facut Bula, nenorocitule?!
- Le-am dat lucrare de control.
- Bine, dar aia doi care se masturbeaza in ultima banca?
- Le-am schimbat subiectul pentru ca au incercat sa copieze!

13 Ianuarie, 2006, 08:49:29 p.m.
Răspuns #17

Lady Allia

Pilda asta mi s-a parut tare amuzanta... ;D ;D ;D sa vad voua cum va place :)..

Barbatul, singura vietate dotata cu ratiune D-zeu l-a creat pe magar si i-a spus:

- Tu esti un magar. Tu vei munci din greu din zori si pana-n sara, si vei cara pe spate grele poveri. Vei manca iarba si vei fi putin inteligent. Vei trai 50 de ani.

La aceste vorbe grai magarul:
- Sa traiesc asa 50 de ani e mult prea mult. Nu-mi da mai mult de 30 de ani de trait. Si asa a fost.

Apoi l-a creat D-zeu pe caine si i-a vorbit asa:
- Tu vei pazi averile oamenilor, carora le vei fi cel mai statornic prieten. Vei manca ce va lasa omul in farfurie si vei trai 25 de ani.

Cainele a raspuns:
- D-zeule, sa traiesc asa 25 de ani este prea mult. Te rog, nu mai mult de 10 ani! Si asa a fost.

Apoi D-zeu a creat maimuta si i-a spus:
- Tu esti o maimuta. Tu te vei legana din pom in pom si te vei comporta ca un idiot. Sa fii vesela si sa traiesti 20 de ani.

La acestea raspunse maimuta:
- D-zeule, sa traiesc 20 de ani ca si clownul lumii e prea mult. Te rog nu-mi da mai mult de 10 ani. Si asa a fost.

In sfarsit l-a creat D-zeu si pe barbat si i-a spus asa:
- Tu esti un barbat, singura vietate dotata cu ratiune, care va locui pe pamant. Te vei folosi de inteligenta ta ca sa le supui pe  toate celelate vietati. Tu vei conduce lumea si vei trai 20 de ani.

La acestea spuse barbatul:
- D-zeule, sa fii barbat pentru doar 20 de ani nu e destul. Te rog da-mi mie cei 20 de ani, pe care i-a refuzat magarul, cei 15 ai cainelui si cei 10 ai maimutei.

Si astfel s-a ingrijit D-zeu ca barbatul sa vietuiasca 20 de ani ca barbat, apoi sa se casatoreasca si timp de 20 de ani sa traga ca magarul de dimineata pana seara poveri grele. Apoi sa aibe copii si 15 ani sa traiasca precum un caine, care are grija de casa si de masa, si mananca ce mai ramane de la familie. Dupa aceea, in varsta inaintata, sa traiasca 10 ani ca maimuta, sa se comporte ca un idiot si sa-i amuze pe nepoti.

14 Ianuarie, 2006, 09:58:55 p.m.
Răspuns #18

desdemona

;D ;D :D :D opritiva ca nu mai pot de ras..
am si eu cateva:
Se pregatea o inspectie la clasa lui Bula, la ora de biologie. Invatatoarea simuleaza intalnirea cu comisia cu o ora inaintea evenimentului.
Intrebare: ce animal va place voua mai mult si de ce?
Bula se agita cu mainile pe sus. Invatatoarea ii permite sa raspunda iar
Bula: calcanul, pentru ca este plat.
Invatatoarea: Dar stii de ce e calcanul plat?
Bula: pentru ca s-a culcat cu balena.
Invatatoarea: magarule, porcule, iesi afara.
Iata ca vine si inspectia. Aceeasi intrebare ca la simulare. Bula se agita din nou, invatatoarei nici prin gand nu-i trecea sa-l ridice in picioare pe Bula si un inspector il observa si recomanda invatatoarei sa-l puna sa raspunda. Neavand de ales, cu inima cat un purice,
Invatatoarea: ce animal iti place cel mai mult si de ce?
Bula: broasca, pentru ca are ochii bulbucati.
Invatatoarea oarecum usurata: dar stii de ce are ochii bulbucati?
Bula: pentru ca s-a uitat cand s-a culcat balena cu calcanul.;))

Bula mergea pasiv pe strada, cand vede scris pe un gard "Papagal rau!"Curios, intra in curte sa vada nazdravania.Se apropie de o colivie in care era un papagal.Cand il vede, papagalul striga:"Azorel, so pe el!"

Bula il intreaba pe tatal sau:
-Tata, care este diferenta intre practic si teoretic?
Tatal raspunde:
-Du-te la maicata si intreab-o daca s-ar f...e cu vecinu pentru 50$.
Bula o intreaba pe maica-sa si ea ii zice ca da.
Tatal il trimite din nou la sora lui cu aceiasi intrebare pentru 100$.Si ea este de acord.
Acum tatal ii explica:
-Teoretic avem 150 $, dar practic avem doua curve.

Bula si Strula copii mici, 3-4 anisori fiecare, se duc la femei. Parintii lor mari patroni in state.
Intra in primul bordel si spun:
-Doamna, vrem si noi 2 femei, da bune rau!
-Ce sa faceti voi cu ele, ma?
-Ce le fac si barbatii!
-Pai bani aveti?
Scot copilasii un teanc de verzisori dupa care patroana ii trimite pe Bula in camera 9 si pe Strula in camera 11.
Intra Bula in camera si spune barbateste:
-Dezbraca-te, am venit sa te lucrez!
-Ce sa faci ma? Ia de aicea! si incepe sa il bata pe Strula pana la dat afara.
Singur pe hol se duce la camera la Bula, vrea sa se uite pe gaura cheii dar nu prea ajungea pentru ca era prea mic, si sta si asculta la usa.
Dincolo de usa se auzeau tipete, gemete, urlete, busituri, cazaturi.....
-Uau, zise Strula, si astepta sa iasa Bula.
Intr-un tarziu iese Bula transpirat, cu haine rupte, ciufulit....
Strula: Ei, cum a fost?
Bula: Daca reuseam sa ma urc in pat, praf o faceam!!!

atat pe azi.gata prikindei la culcare;))

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Ianuarie, 2006, 05:52:54 a.m.
Răspuns #19

Evangeline

Am si eu cateva pentru voi ;)

Intra o tipa cu un copil in brate :
-Copilul nu se simte bine !
-Dezbracati-va!
-De ce ?
-Sa va fac altul , ca asta moare !

Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
-Nu va suparati, pot sa intru ?
-Desigur!
-Pot sa ma dezbrac?, zice femeia cam tematoare.
-Bineinteles!
-Pot sa ma asez pe masa ?, tot cu teama
-Da, da !
Dupa vreo 10 minute de stat pe masa in caare cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba:"dar nu veniti sa va uitati la mine ?"
-Ba da, doamna.
Vin cei doi se uita si exclameaza foarte tare:"OOOAAAAUUUU!!!!"
-E chiar asa de grav dom' doctor?
-Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii!

-Domnu' doctor, eu sufar de amnezie, cum imi zici ceva, deja am uitat.
-De cand ti se intampla asta ?
-Ce anume ?

Era odata aniversarea unui oftalmolog.Prietenii de servici ii fac de ziua lui un tort in forma de ochi.Asta cand vede se pune pe un ras de nu se mai oprea.Ceilalti doctori mirati intreaba:"Ce ai ma de razi asa?Nu-ti place ideea?" "Ba da e geniala si tocmai de aia ma gendesc ca peste 2 saptamani este ziua prietenului meu." "Si ce-i cu asta?"-intreaba ceilalti."Pai stiti..el este ginecolog..

Atat pentru azi, am sa va mai scriu maine cateva :P

:-*

Never, never quit!

15 Ianuarie, 2006, 04:10:04 p.m.
Răspuns #20

Lady Allia

Nu vreau sa par misogina, dar mi s-a parut haioasa:

De ce a facut Dumnezeu barbatul inaintea femeii? Avea nevoie de o ciorna pentru a putea crea apoi ceva perfect!

15 Ianuarie, 2006, 10:29:13 p.m.
Răspuns #21

charlie

Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
   - Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!
   Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla.
   Ce era acolo?
   Un alt pitic care sarea:
   - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?

;D
You believe but what you see
You receive but what you give

16 Ianuarie, 2006, 10:00:09 p.m.
Răspuns #22

Lady Allia

;D ;D ;D :D :D ;D ;D ;D ;D...pe mine bancurile cu ciobani si cu Gheorghe si Ion....ma fac sa rad cu lacrimi...:

Ion si Gheorghe pasteau oile pe marginea unei prapastii fara fund. La un moment dat, Ion neatent, aluneca si cade in hau. Gheorghe speriat, incepe sa-l strige:
-Ioaneeee... Baaaa Ioaneeee....
Ion nu raspunde. Dupa un timp se aude vocea lui Ion:
-Ceeee-i ma Gheooooo...?
-Ma Ioaneee ti-ai rupt vreun picior ?
-Nuuu ma Gheooooo...
-Ti-ai ruuupt vreo maaana ...?
-Nuuu ma Gheooo...
-Da ceee-ai patiit ?
-Nimic ma Gheooo, ca inca n-am ajuuuns jos.

................................................................................

Badea Gheorghe statea intr-o zi insorita privind aiurea pe prispa casei.De la un timp observa un punct miscator in zare...Punctul incepe sa se apropie si se face din ce in ce mai mare pana devine un elefant...Badea Gheorghe beleste ochii si priveste curios cum elefantul se apropie, se apropie, ajunge in fata casei sale, trece gardul facand-ul una cu pamantul, intra de-a valma in casa, distruge mobila, usi, pereti, omoara in cale nevasta si copii, iese prin peretele opus, distruge gradina si isi continua mersul pana se face din nou un punct...Ramas perplex, dupa un timp badea Gheorghe isi revine si exclama:
-Apoi sa nu-l injuri cu toata familia lui?!
« Ultima Modificare: 16 Ianuarie, 2006, 10:03:04 p.m. de Lady Allia »

16 Ianuarie, 2006, 10:10:15 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

Morrrrrr de rasssss...nu mai pot...cred ca ma las de bacuri... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ion merge la spital unde Gheorghe era internat la Reanimare cu mainile si picioarele rupte.
Ion catre Gheorghe:
-Ma Gheo', ce-ai patit ma?
-Apai ma Ioane, stai sa-ti zic cum s-o intamplat:nergeam eu intr-o zi asa si undeva pe un deal am vazut o gaura...
-Si?
-Si am mers sa vad ce-i acolo...
-Si?
-Si am ajuns la ea si-am strigat tare:Uuuu!
-Si?
-Si din gaura s-a auzit:Uuuu!
-Si?
-Si am mai strigat odata:Uuuu!
-Si?
-Si din gaura s-a auzit iar:Uuuu!
-Si?
-Si am mai strigat odata:Uuuu!
-Si?
-Si...m-a lovit trenul!

19 Ianuarie, 2006, 01:42:14 a.m.
Răspuns #24

Evangeline

Am mai gasit si eu cateva bancuri pentru voi ::)

Un student pica la examenul de logica.
 - Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota?
- Da, sigur!
- Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp?
Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul.
- Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul.
- Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic!

Doua blonde hotarasc sa mearga in padure sa-si aleaga si ele un brad de Craciun. Dupa cateva ore de cautare una dintre ele ii spune celeilalte:
- Asa nu mai merge! Eu propun sa luam primul brad care il gasim... indiferent daca are globuri sau nu!!!!

Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot. Pune lupu' laba la bot de durere si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul.

Cam atat pe ziua de azi ;D

:-*
Never, never quit!

20 Ianuarie, 2006, 12:23:06 p.m.
Răspuns #25

sunshine

Vine copilu mic de la scoala(cls 2).
 -Parca m-am tampit de atatea mandarine(este la ragim , mandarine la greu)
 -Asa simti tu?(intreb eu )
  -Nu , dar stii ca Mihai Eminescu a murit la 33 de ani?Asa a zis doamna.
  -A mancat prea multe mandarine?
  -Nu , era prea destept si s-a tampit!( ;D aviz amatorilor, mai lasati cartea aia ! :o)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Ianuarie, 2006, 01:20:23 p.m.
Răspuns #26

Guardian|Angel

okay...unul dintre profii mei :
-Cand vorbesti cu un idiot,devii la fel ca el!...o sa vedeti voi la examen!(examenul fu oral :P)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

20 Ianuarie, 2006, 02:12:13 p.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

"Un urs,toamana,inainte sa intre in hibernare,statea si privea frunzele cum cad...si le privea,si se minuna...si iar le privea,si iar se minuna...Inainte sa plece in barlogul lui,mai ntoarse o data capul si spuse:"lasa ca tot ma trezesc eu mai devreme o data sa vad cine le pune la loc" ;D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Ianuarie, 2006, 09:05:43 p.m.
Răspuns #28

charlie

Nu! Nu este vina unui student daca repeta anul sau are foarte multe restante, pentru ca anul are numai 365 de zile. Iata analiza unui an academic:

1. Duminici - 52 duminici intr-un an, care sunt zile de odihna.
Mai raman 313 zile.

2. Zile de vara 50, când vremea este foarte calda si este greu de studiat.
Mai raman 263 de zile.

3. Sunt 8 ore zilnic de somn inseamna 122 de zile.
Mai raman 141 de zile.

4. Mai e o ora zilnic de sport (buna pentru sanatate) inseamna 15 zile.
Mai raman 126 de zile.

5. Iar 2 ore zilnic pentru mâncare si alte delicatese (mestecate corespunzator) inseamna 30 de zile.
Mai raman 96 de zile.

6. O ora de palavre (omul este o fiinta sociala) inseamna 15 zile.
Mai raman 81 de zile.

7. Zile de examen pe an - cel putin 35 de zile.
Mai raman 46 de zile.

8. Sarbatori si zile libere - 40 de zile.
Mai raman 6 zile.

9. Zile in care bolesti - cel putin 3.
Mai raman 3 zile.

10. Filme si distractie cel putin 2 zile. (Trebuie sa te mai si distrezi!)
Mai ramane 1 zi.

11. Aceasta ultima zi este ziua de nastere a studentului.

PS: vine sesiunea  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

24 Ianuarie, 2006, 10:17:47 p.m.
Răspuns #29

Lady Allia

;D ::) ;D

Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:

"Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt f. fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii."

Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:

"Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar... cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18.
Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat."