05 Noiembrie, 2025, 10:19:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Haideti sa ne mai destindem scriind cate o gluma sau un banc...  (Citit de 248159 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Iunie, 2007, 12:22:06 a.m.
Răspuns #150

Eve

Pentru ca tot ai amintit de umor negru... acum aproape un an umblam nauca pe net cutand ceva care sa-mi stearga supararea pret de cateva clipe.  Am gasit un anunt... deosebit:

"Te-ai săturat să faci piaţa, să duci gunoiul, să speli vasele, să suporţi aglomeraţia şi mîrlănia controlorilor din tramvai, să priveşti emisiunea "Surprize-Surprize", s-aştepţi calificarea echipei de fotbal a României la Mondiale? Vrei un loc spaţios, curat şi îngrijit, cu iluminare nocturnă, cu pază 24 de ore din 24, cu servicii complete de întreţinere, cu locuri de parcare generoase, cu alei aerisite, mărginite de bănci şi copaci, cu grupuri sanitare igienice şi personal calificat care îţi răspunde la toate problemele tale?... "Psst!... Vrei servicii funerare de calitate? Vino la Eternity Memorial! Acum... Pentru toate întrebările tale există un singur răspuns: Cimitirul Municipal Constanţa!"

trista fiind primul gand a fost ca e o oferta tentanta, apoi am ras si...am ras.
« Ultima Modificare: 17 Iunie, 2007, 12:30:49 a.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

17 Iunie, 2007, 12:36:57 a.m.
Răspuns #151

Lady Allia

Da... mi-a amintit de un anunţ deja celebru:

"Vând loc de veci cu vedere către capelă - ofertă doar pentru serioşi!"

21 Iunie, 2007, 12:09:27 a.m.
Răspuns #152

Eve

Intr-o mica asezare se stinge din viata prostituata locului si lasa  mostenire toti banii in scopul repararii sinagogii. Enoriasii, in majoritate, nu vor sa primeasca  mostenirea pe motiv ca nu-i cuvios sa primesti banii unei femei usoare.
Discutii si discutii, pana ce hotaresc sa se duca la Rabin.
Rabinul hotareste ca este foarte corect sa primeasca acesti bani.
 - Dar bine, Rabi, de ce, ca doar femeia stii bine cu ce se ocupa!??
 - Pai, spune rabinul, banii aceia in fond sunt banii nostri. Sau nu? 
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

21 Iunie, 2007, 10:22:58 p.m.
Răspuns #153

George Ene

Am citi dăunăzi un anunţ: "Vând oglindă nouă-nouţă. Nu m-am uitat decât de două ori în ea".
E cantu dinoscitur avis

21 Iunie, 2007, 10:30:41 p.m.
Răspuns #154

George Ene

Băse, distrat, o strigă pe nevastă-sa:
- Mario, toaleta noastră are trei uşi?
- De unde-ai scos-o?
- Înseamnă că iar am făcut pipi-n şifonier...
« Ultima Modificare: 21 Iunie, 2007, 10:32:37 p.m. de GeoSteph »
E cantu dinoscitur avis

24 Iunie, 2007, 11:19:46 p.m.
Răspuns #155

Lady Allia

Un tip da sa traverseze strada. O voce suava in spatele lui:
 -Nu traversa!
 Omul nu traverseaza si in fata lui accident groaznic, trece un autobuz pe rosu, pietonii mor toti. Ajunge omul la gara, da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce:
 -Nu cumpara bilet la trenul asta!
 Omul nu cumpara, si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii.
-Doamne, iti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare.
-Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, ingerul tau pazitor!
-Ingerul meu pazitor! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi intr-o gâza, un fluture sau ceva?
Un fluture vine si se aseaza in palma omului. Omul striveste in pumn fluturasul, mormaind printre dintii inclestati:
 -Unde erai ma când m-am insurat?

24 Iunie, 2007, 11:27:15 p.m.
Răspuns #156

Lady Allia

hahahaa!!! acuma l-am gasit pe asta. fiti atenti:

- Tata, cum am am aparut eu pe lume?
- Mah, fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intalnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intalnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tarziu sa dam delete, noua luni mai tarziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii: You've got a mail!

:laugh: :rofl: :rofl: :rofl: :laugh:

25 Iunie, 2007, 02:44:15 p.m.
Răspuns #157

no_matter

Q: Ce cade din avion lin ca o frunza?
R: un somalez.

Q: dar ce cade din avion ca o frunza apoi brusc in linie dreapta?
R: un somalez cu piatra la rinichi..

:)
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

25 Iunie, 2007, 02:47:39 p.m.
Răspuns #158

no_matter

Lady, tare bancul tau, il aveam si eu pe undeva dar intr-o alta forma. Bravo.. :*
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

25 Iunie, 2007, 10:15:53 p.m.
Răspuns #159

Escu

Global Moderator
Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant,
signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si
tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg.
Let's put a smile on that face!

25 Iunie, 2007, 10:24:24 p.m.
Răspuns #160

Escu

Global Moderator
TOP 10 - REJECTION LINES

Femei
10. Esti ca un frate pentru mine. - Imi amintesti de nataraul care canta la banjo din "Deliverance."
9. Este o mica diferenta de varsta intre noi. - Nu vreau sa imi dau intalnire cu tata.
8. Nu ma atragi in "sensul" acela. - Esti cel mai urat personaj pe care l-am vazut vreodata.
7. Viata mea este prea complicata acum. - Nu vreau sa stai toata noaptea, alfel vei auzi convorbirile telefonice cu ceilalti barbati cu care ma intalnesc.
6. Am un prieten. - Prefer motanul meu si 2l de Coca-Cola.
5. Nu imi dau intaniri cu colegii de servici. - Nu mi-as da intalnire cu tine nici daca am fi vecini de galaxie... barem de cladire.
4. Nu este vina ta, ci a mea. - Este vina ta.
3. Ma concentrez aspra carierei mele. - Chiar si ceva atat de plictisitor si de nesatisfacator cum ar fi serviciul meu este mai bun decat faptul de a ma intalni cu tine.
2. Sunt celibatara. - Am jurat sa nu ma intalnesc cu barbati ca tine.
1. Hai sa fim prieteni. - Vreau sa stai pe aproape sa-ti pot povesti cu detalii totul despre barbatii cu care ma intalnesc si cu care fac sex. Este vorba de perspectiva barbateasca in a vedea lucrurile.

Barbati
10. Esti ca o sora pentru mine. - Esti urata.
9. Este o mica diferenta de varsta intre noi. - Esti urata.
8. Nu ma atragi in "sensul" acela. - Esti urata.
7. Viata mea este prea complicata acum. - Esti urata.
6. Am o prietena. - Esti urata.
5. Nu imi dau intaniri cu colegele de servici. - Esti urata.
4. Nu este vina ta, ci a mea. - Esti urata.
3. Ma concentrez aspra carierei mele. - Esti urata.
2. sunt celibatar. - Esti urata.
1. Hai sa fim prieteni. - Esti ingrozitor de urata.

01 Iulie, 2007, 12:03:53 a.m.
Răspuns #161

andrada

Injuraturi delicate

- O zi fara dvs. e ca o luna de concediu.
- Daca v-am jignit, am savurat-o.
- Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea.
- Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai dvs.?
- De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unul singur?
- Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait.
- S-a sinucis candva cineva din familia dvs.? Nu? Cum ar fi?
- Bancul pe care vi-l voi povesti acuma e asa de bun ca va pica tatele... oh, da' vad ca il cunoasteti deja...
- Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?
-Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul dvs. o sa fac o exceptie...
- Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit?
- Data viitoare cand ai de gand sa-ti arunci toalele, nu te dezbraca.
- Nu, eu nu aud rau... va ignor numai.
- Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti...
- Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate.
- Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator... Amazon, Nil, Dunare...
- Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

10 Iulie, 2007, 10:35:20 a.m.
Răspuns #162

Cruella

Q: De ce are ciocanitoarea cioc?
A: Ca sa nu se dea cu capul de pom!

Q: Ce facea mesterul Manole cu Ana?
A: Body-Building!
My imaginary friend says you are crazy!

10 Iulie, 2007, 01:10:35 p.m.
Răspuns #163

cruz

Nimeni si cu Prost se duc la mare!
Nimeni intra in apa , dar nu stie sa inoate..
Ajutoor , ajutor , ma inec !!
Prost suna la salvare :
-aloo  , salvarea???
- da , noi suntem !!
- se ineaca , se ineaca
-cine se ineaca ma?
-Nimeni !!
-Ba tu esti prost?
-Da ma , eu sunt!! :D

12 Iulie, 2007, 11:02:00 p.m.
Răspuns #164

Escu

Global Moderator
- Iertati-ma Sir, dar am impresia ca va cauta cineva la telefon.
- Cum ai impresia, John? Sau ma cauta cineva la telefon sau nu ma cauta!
- Vedeti Sir, cand am ridicat receptorul, vocea de la celalalt capat a spus: "Tu esti, caraghios batran, chel si idiot?"

Pe o strada din Scotia se intampla un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil si da cu masina intr-un pom.
Omul se taraste afara din masina si ramane intins in iarba. Un scotian trece pe jos prin apropiere. Se duce la accidentat si intreaba:
- Sunteti asigurat?
- Da, raspunde acesta cu greu.
- Aveti o asigurare si pentru persoanele aflate in masina?
- Daaaa....
- Aveti ceva impotriva daca imi ravasesc putin hainele si ma intind langa dumneavoastra?

I: Care-i definitia fidelitatii?
R: Ratarea unei ocazii.

Un rus prinde pestisorul de aur.
- Pestisorul: iti indeplinesc 3 dorinte: una azi,una maine, una poimaine. Care e dorinta de azi?
- Rusul: fa-mi o sticla de vodca care nu se termina niciodata!
Zis si facut.
A doua zi, pestisorul:
- Care e dorinta de azi?
- Rusul: mai fa-mi o sticla din aia...

O tanara vede un anunt la rubrica "Motociclete": "Vand Harley Davidson model 1950, stare perfecta de functionare si aspect deosebit". Suna, se vede cu vanzatorul, si acesta o pofteste in garaj. Acolo, dupa ce da husa la o parte, se vede o motocicleta Harley impecabila, care lucea de curatenie si cromata ca in fabrica.
- Extraordinar, cum ati mentinut-o in starea asta perfecta?
- Pai uite aici... port mereu cu mine in buzunar un borcan de vasilina... La cea mai mica picatura de ploaie, o sterg repede cu vaselina si o bag in garaj!
- Cred ca o cumpar... As dori numai sa o vada si parintii mei ca ei sunt cu banii!
- Nici o problema...
Pleaca ei pe motor si ajung acasa la tanara. Acolo parintii cand vad motocicleta, delir...
- Gata, o luam... Hai in casa sa mancam si sa bem!
Inainte sa se aseze, tanara ii zice biker-ului sa nu scoata nici o vorba la masa ca altfel spala vasele!
Mananca ei, beau bine, liniste totala. La un moment dat, omului ii vine a f**e. O ia pe tanara, o pune pe masa in fata parintilor si incepe sa i-o traga. Nimeni nu zicea nimic. Termina, se aseaza la masa si se gandeste "Ce prost e ta'su lu' asta...".
Mai bea, mai mananca, o ia si pe nevasta omului, i-o trage bine pe masa... si aceeasi poveste.
Se aseaza iar la masa, mai bea un pahar, cand aude de afara un tunet, si incepe sa ploua. Disperat, se ridica de la masa, scoate borcanul de vaselina, la care tatal fetei sare si el:
- Pana aici, spal eu vasele!