10 Octombrie, 2025, 11:51:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Need some HELP!  (Citit de 3576 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Septembrie, 2004, 01:24:00 a.m.
Citit de 3576 ori

Adrianusu

Vizitator
Hello, am o problema.Nu stiu daca este cu adevarat o problema, nu stiu daca este ceva care va destrama relatia noastra sau este ceva trecator. Eu ma inteleg destul de bine cu prietena mea, ne iubim, ii sunt aproape oricand mi-e drag de ea si totusi este ceva neplacut:( nu mi se face dor de ea ca la inceput.De la inceput am locuit impreuna(1 an) 3 luni nu, dar acum probabil ca urmeaza sa locuim iar impreuna. Sa fie din cauza acestor 3 luni? Nu ma bate gandul la despartire,doar ca nu mi se face dor de ea.Este ceva normal sau se duce totul fara sa-mi dau seama si asta este doar inceputul ?:((

22 Septembrie, 2004, 09:11:46 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Pai depinde cum "simti" aceasta lipsa de dor..

Dorul acela de la inceput putea sa fie si din cauza nevoii de celalalt.. acum ca relatia s-a maturizat si ati stat impreuna suficient de mult, nu mai este o nevoie atat de mare de celalalt si e normal sa nu te mai sfasie dorul. Ai deja incredere in fata, stii ca e a ta, ai vrea s-o vezi si sa fiti impreuna insa nu cu intensitatea aceea initiala cand inca aveai nevoie de certitudini ca relatia va merge. Adica sa fie vorba de relaxarea ce vine in urma maturizarii relatiei.

Ar putea fi insa si un dezinteres din partea ta.. fata de fata.

E o diferenta mare, si doar tu poti privi in tine sa vezi despre ce e vorba..

Dezinteresul ar putea fi probat prin vinovatia de care zici.. caci te simti "obligat" sa-ti fie la fel de dor; undeva e o presiune sa simti acea intensitate, pe care acum n-o mai simti.
Poate ai vrea sa te indepartezi de fata - nevoile tale nemai fiind satisfacute asa cum erau la inceput - dar totusi simti o obligatie (din varii motive) s-o iubesti.

Acestea sunt cateva explicatii.. nu ma pot prinde de mai mult din cele cateva randuri ale tale. Explica mai mult de rog, si voi incerca sa inteleg si sa explic mai bine.

Ei ii este la fel de dor de tine ca la inceput ?
« Ultima Modificare: 22 Septembrie, 2004, 09:13:59 a.m. de viulian »

22 Septembrie, 2004, 02:38:26 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
Nu ma bate gandul la despartire,doar ca nu mi se face dor de ea
 Faptul ca te preocupa acest lucru, inseamna ca in adancul inimii tale o iubesti, si te simti oarecum vinovat ca nu iti este dor de ea... Faptul ca  o iubesti, asta este ceea ce conteaza. :)
 Chestii din acestea vin si trec... nu iti fie teama, sa continui relatie cu incredere.

22 Septembrie, 2004, 06:17:05 p.m.
Răspuns #3

Adrianusu

Vizitator
In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca mi-ati raspuns atat de repede. Muzafer iti multumesc pt incurajare, iar viulian cred ca ai dreptate in prima parte.Partea cu dezinteresul clar nu are ce cauta in discutie, pt ca eu intradevar tin mult la ea, o iubesc foarte mult. Am crezut ca se intampla ceva cu mine ceva care ar fii putut destrama relatia.

Ei ii este la fel de dor de mine ca la inceput, insa mie nu-mi mai este atat de dor:( dar atunci cand ma vad cu ea parca nu-mi mai vine sa ne despartim, imi dorsc sa stau cat mai mult cu ea.

Am spus ca am locuit cu ea un an de zile, de la inceputul relatiei(suntem studenti) si eu avand un program mai lejer eram mai tot timpul acasa asteptand cu nerabdare sa ajunga si ea acasa. Dar in cele 3 luni de vacanta parca s-a stins dorul, sper ca asta sa fie trecatoare.Chiar imi doresc sa nu se intample ceva rau din cauza asta. Oricum, m-am mai linistit acum ca mi-ati spus toate aceste lucruri.

Multumesc mult pentru replay-uri