05 Noiembrie, 2025, 10:01:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755741 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2005, 11:08:50 p.m.
Răspuns #1170

cv

Vizitator
ma tem ca e o datorie care ramane in picioare...nu prea onorata.clatitele sunt facute de regina cat despre povesti... eu ascult mai degraba

27 Ianuarie, 2005, 11:09:01 p.m.
Răspuns #1171

Semiramis

Global Moderator
normal ca-s delicioase clatitele...doar le-am facut personal...si ce ating eu...in aur se preschimba!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

27 Ianuarie, 2005, 11:24:13 p.m.
Răspuns #1172

alexia

Sa-mi fie cu iertare, regina Semi, sunt cele mai minunate clatite! Hangita draga, il iert pe trubadur, dar te rog sa-i spui ca trebuie sa ne cante si sa ne incante inzecit!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

27 Ianuarie, 2005, 11:31:39 p.m.
Răspuns #1173

Semiramis

Global Moderator
am o intrebare...eu unde mai postez? in ultimul timp nu stiu ce se intampla, se posteaza aproape numai poezii (m-ati stricat si pe mine  ;D )...nimeni aproape nu mai vine cu subiecte noi... :(
unde mai cantam? unde mai carcotesc? ca pe bietul geophilos l-am tot carcotit...cred ca s-a saturat de mine  ;D
regina cu mancarici in degete...

28 Ianuarie, 2005, 12:01:11 a.m.
Răspuns #1174

Semiramis

Global Moderator
taramul somnului ma cheama, hangita draga, iti dau o bucatica din regatul meu pentru un pat bun la han...ma duc sa dorm langa sirena!
va pup, somn plin de vise frumoase (si realizabile)!!!

07 Februarie, 2005, 11:26:16 p.m.
Răspuns #1175

alexia

Buna seara!   :(  Sa-mi fie cu iertare, dar nu pot sa cred ca nu mai e nimeni la han... De ce ati plecat, prieteni dragi? Hangitaaaaa! Hei, trubadurule, mi-ai ramas dator!   :(  Unde sunteti? De ce ati plecat?  Pe mine cui m-ati lasat?     :'(
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

10 Aprilie, 2005, 02:52:48 a.m.
Răspuns #1176

HERRA

Vizitator
In sfarsit am ajuns si eu....imi cer scuze pentru intarziere....da mi-a facut X5-ul pana ;D si a trebuie sa vin pe jos pana aici ..... noroc ca am dat de o carciuma pe drum ( cine-a pus carciuma-n drum, ala n-a fost om nebun)...asa ca sunt cam 'obosita' in plus mi-au luat si carnetul ca cica n-ai voie sa te deplasezi sub influenta alcoolului....( o sa scriu imediat si la alcoolici anonimi)...tot ce pot sa spun e ca ma bucur nespus de mult ca am ajuns desi nu stiu unde si de ce...dar scopul scuza mijolacele....!!!!
 Vin rosu aveti?

30 Iulie, 2005, 05:41:22 p.m.
Răspuns #1177

Lord_Saladin

Vizitator
 Iaca venii si eu pe-aici, dupa ce taiai cu cutitu balariile de pe poteca, altadata pietruita si ingrijita ce ducea aici.... paianjeni multi de n-ai noroc...lilieci... muste....hanul darapanat... pustietate... Brr ! Nici o tipenie de om... Hangita ia-o de unde nu-i...
 Pesemne ca hanul fu parasit...
 Inauntru, praf de trei degete...scandurile putrezite, pline de igrasie de trecerea timpului probabil.
 Ce s-o fii intamplat de s-a facut pustia asta ? Cine stie...

Trec mai departe.
 Prefer sa nu ma uit inapoi, ca ma apuca tristetea vazand frumusetea asta de han ajuns o ruina.
 Pacat !

05 Decembrie, 2005, 11:47:25 p.m.
Răspuns #1178

|ngerMorT

Unde esti Minervo cand are lumea nevoie de tine?  ;D
Dragii mei, uite m-am gandit sa va readun aici...intr-un loc cu mai multe amintiri decat castelul...un loc magic zic eu, care cred ca va va impaca pe toti! Pentru ca iubirea inainte de toate, nu?  ;D

Si ziceam sa inchinam un pahar de ce vreti voi! ( putem sa norocim si cu suc Diana, ca sa nu zici ca air bem alcool  ;D ...glumesc  :-* ) Si sa ne imbratisam si pupacim si sa ne impacam si sa fie toata lumea fericita! Pentru ca se apropie anu nou cu pasi repezi si nu ar fi frumos sa ne gaseasca asa!  ;D

ah...cred ca o sa castig premiul Nobel pt pace anul asta  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Decembrie, 2005, 12:02:41 a.m.
Răspuns #1179

DIANA

Vizitator
Ingeraso, calda ti-e vorba, si inteleapta! Subscriu! Cu suc! Natural! De struguri daca este!  Si un pic spumos! Cu ceva perlutze pe marginea paharului! Pahar care e de cristal! Eheee!!! :)

06 Decembrie, 2005, 12:05:27 a.m.
Răspuns #1180

Semiramis

Global Moderator
Diano, Diano, vad ca tot la struguri tragi...atat timp cat e de soi nobil, ma bag si eu...mi-e dor de minerva.

06 Decembrie, 2005, 12:09:57 a.m.
Răspuns #1181

|ngerMorT

Si mie mi-e dor de ea...mi-aduc aminte ca m-a intampinat foarte frumos...era pe vremea cand se dadeau plusuri si minusuri, mai tineti minte?  ;D Eh, si nu stiu cum s-a intamplat ca din prima zi primisem deja un minus! (adevarul e ca pusesem si vreo 40 de posturi in prima zi  ;D )...eh si draga de Minerva mi-a dat un mesaj foarte dragut, pe care inca il mai am si suna in felul urmator: "  :) bun venit.se mai intampla si din greseala.am spus tocmai pentru a repara greseala daca asta a fost. imi place ca iti susti punctul de vedere si...cum o faci  ;)" Si a reusit ca ma faca sa ma simt binevenita prin mesajul ala, si mi-a dat incredere in mine...si uite asta a fost inceputul meu pe LoveTime...si asa am inceput eu sa indragesc atat de mult locul acesta...
 :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

06 Decembrie, 2005, 11:00:51 a.m.
Răspuns #1182

cv

Vizitator
Intr-un tarziu, cand timpul nu-si lasa urme in memorie, pasi usori care tremurau in ureche a ispita, se apropiau de locul unde stam. Am intors capul fara voie, iar ochii prinsera in tremurul lor aburit, silueta unui zambet.
A venit Mosul! mi-am zis privind ghetutele din care inimi de inger mi-au zambit in aceasta dimineata.
Multumesc de gand, de zambet. Departe e Minerva, dar ce conteaza :) Va fie sederea placuta! inimioare calde

07 Decembrie, 2005, 09:49:59 p.m.
Răspuns #1183

Semiramis

Global Moderator
mi s-a parut mie, acum in prag de iarna ca vad urme de pasi mici prin zapada? nu pot fi decat pasii hangitei...mai bine sa fac focul, fumul sa se-mprastie si sa dea de veste...poate se deschide poarta hanului.

timpul trece si urmele se sterg, nu raman decat amintirile frumoase si zambetele.

07 Decembrie, 2005, 09:57:35 p.m.
Răspuns #1184

cv

Vizitator
cine stie domnita... poate or ajunge oamenii iar sa petreaca, cu peste proaspat, argintiu si cu pelin straveziu si gustos, cantecele s-or auzi iar pana departe, ca un ecou al veseliei si vremurilor bune.
am adus si eu un opait, inca stiu a face focul si oi pune de-o pastrama cu vinisor. apoi om sta cu o cana aburinda in fata si ne-om aminti de frumusetea si povestile astui loc :-*
fii binevenita in han, fie-ti sederea calda, vorba si inima buna!