06 Noiembrie, 2025, 01:32:20 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756512 ori)

0 Membri și 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

26 Decembrie, 2005, 07:32:52 p.m.
Răspuns #1425

Lady Allia

Am cules un pic de zapada..am asezat-o pe ramuricile braduletului...am ascultat muzica focului si colinzile voastre frumoase...Ingerul meu drag a coborat un pic langa mine...m-a tinut in brate...mi-a cantat despre cat de mult ma iubeste...despre clipele care pot sa stea si timpul care noaptea este mai frumos...m-a adormit si...ce sa imi doresc mai mult de Craciun?...Frumos brad draga Gordius...si frumoase ganduri aveti dragii mei...fie ca iarna sa va sarute sufletele cu frumusete si sa va apere de ger...sa va incante doar cu magia iubirii si a fericirii!

Sus paharul Iago..., traiasca umorul,..., dar eu tot un vin dulce de Moldova o sa beau...e mai bun vinul...iti cuprinde stomacul ca o esarfa de matase, te face sa visezi si te incalzeste..;)...!
« Ultima Modificare: 27 Decembrie, 2005, 08:13:20 p.m. de Lady Allia »

27 Decembrie, 2005, 08:15:11 p.m.
Răspuns #1426

Lady Allia

Buna seara dragii mei..., da unde ati fugit asa cu totii?...ori se da prin alta parte vreo petrecere si eu nu stiu? Smiley Oricum eu am trimis ca si sol un inger drag si tare as vrea sa va spuna ca mi-e dor de voi de toti si mi-e dor de serile petrecute alaturi de hangita si trubadur, de Printesa Lorelei si blanda Domnita a Razelor de Soare....mi-e dor de povestile voastre si de veselii Ingeri care vin sa ne mangaie sufletele cu tineretea si frumusetea lor...

Oricum...pana veti veni dragele mele si dragii mei...eu ma retrag la somnic pentru ca nu stiu de ce ma simt tare obosita, dar am sa revin ...

O seara placuta si somnic usor dragul meu inger oriunde ai fi...straluceste te rog pentru mine...si zambeste-mi...ca sa stiu ca maine va fi mai bine si mai frumos...Amin mella lle!

28 Decembrie, 2005, 04:55:28 p.m.
Răspuns #1427

sunshine

Sunt aici , draga mea , dar nu pot sa scriu, sunt sfarsita de tristete si lipsita de speranta.Se va sfarsi oare anul acesta ce mi-a adus atata nor in viata?Va mai exista oare un nou inceput? Sau voi ramane cu cel vechi si inlacrimat....Am asteptat cu atata nerabdare sarbatorile...si am primit numai durere si lacrimi si deznadejde.
  Dar v-am obosit si pe voi, e pacat sa va intristez acum cu gandurile mele.De aceea , mai astept ,sa-mi limpezesc putin sufletul, poate sa ma obisnuiesc cu noul val de ceata din viata mea. Totusi, sunt aici, langa voi, va citesc si va ascult of-urile si bucuriile.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Decembrie, 2005, 10:09:25 p.m.
Răspuns #1428

Lady Allia

Ce ma bucur ca esti aici draga mea ...sunshine... :) :-* :)...imi incalzesti sufletul cu prezenta ta si tare m-as bucura ca anul Nou ce va veni sa se astearna peste sufletul tau incercat si disperat cu .... multa liniste, cu multa caldura...sa iti intinda o mana calda de undeva dintre zilele si lunile lui...sa iti scoata in cale iubirea adevarata pe care toti oamenii...fara exceptie au dreptul sa o cunoasca...si...sa iti astearna peste chip zambetul si fericirea... :-*.
Stii..., imi spune mie ceva, asa, in sufletul meu ca intr-o zi, vom sta amandoua la o cafea si ne vom aminti de toate acestea ca si de ceva demult trecut..., un cosmar care nu ne mai poate face rau...,iar tu vei zambi in timp ce copii iti vor zambi fericiti alergand prin curtea casei mele...(am uitat sa iti zic...cafeaua o vom lua zilnic la mine acasa...pe veranda casei de unde se simte miros de liliac)..., iar langa tine va sta un barbat care se va pierde de drag in privirea ta...:). Asta visez eu draga mea...pentru tine...si pentru mine bineinteles...caci mie ingerul meu imi va face cu mana din curte in timp ce va alerga cu o fetita pe umeri...:).

29 Decembrie, 2005, 12:00:29 a.m.
Răspuns #1429

Lady Allia

:) ... na ca eu iarasi "bantui" singura prin han...hangita este plecata cu treburi urgente de pe aici..., trubadurul isi odihneste glasul frumos prin camaruta pe care hangita i-a pregatit-o cu atata drag..., Printesele si Printii alearga se pare prin gradina si se bulgaresc de zor in timp ce unii isi mai fura cate o sarutare...:)..., iar mie...nu stiu de ce, poate de bucurie mi se face iarasi somn...  :) :-[ :) . Imi place sa adorm...si imi place cand ingerul meu ma acopera si ma saruta cu drag pe frunte...cand imi sopteste dulce si cald ca ma iubeste...si sta sa imi cante incet despre iubirea lui...

29 Decembrie, 2005, 12:24:54 a.m.
Răspuns #1430

Lady Allia

Hehe :)... sufletel ... parca ziceai ca iti place sa fumezi si sa bei... ;D, ce ar fi sa treci si pe la han sa bem impreuna un pahar de vin dulce, sa iti dau o pipa de frunze elfesti si sa imi spui o poveste despre ingerul tau?... ;)

29 Decembrie, 2005, 03:58:02 p.m.
Răspuns #1431

desdemona

buna ziua dragii mei...am poposit si eu obosita.am avut atata treaba..am fost si am dat o mana de ajutor mosului.Nu am fost eu cel mai bun spiridus,dar macar m-am straduit.Cate am vazut dragii mei acum de sarbatori..atata suferinta..atata saracie..atata tristete.Am fost in locuri de o saracie lucie,am fost acolo unde ai crede ca nu mai exista speranta,visuri...dar ei credeau,aveau credinta.
Acum am poposit un pic pe la han sa-mi trag sufletul,sa adun noi puteri pt a putea pleca din nou in cautarea suferintelor.
Ce ziceti..ma ajutati cu o patura ca tare mi-s inghetate picioarele de la atata mers
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Decembrie, 2005, 06:45:42 p.m.
Răspuns #1432

Lady Allia

Bine ai revenit la han desdemona ... uite ti-am pregatit putin vin fiert cu piper si scortiosara, ti-am asezat pe masa bucatele lasate de hangita si apa se incalzeste pe foc...in timp ce ti-am asezat langa piciorutele inghetate o covatica...ti le incalzesti...bei vinul, papi un picut si apoi in patut la caldurica cu tine...sa nu cumva sa racesti. Cat despre saracie si tristete..off...intotdeauna la oamenii sarcai si napastuiti credinta este cea mai curata...pentru ca sufletele lor sunt frumoase.
Cine se mai anunta la o baita calda si un vin fiert?

29 Decembrie, 2005, 07:22:20 p.m.
Răspuns #1433

cv

Vizitator
Astazi tocmai pregatisem o plachie greceasca, pastrav si somon tartare.... sau daca inca doriti carne de porc.... vinisorul e gata fiert si ceaiul e cald... bradul trubadurului da un parfum de sarbatoare iar placintele...
Curaj si va simtiti ca acasa!

29 Decembrie, 2005, 07:56:31 p.m.
Răspuns #1434

Lady Allia

oooffff, offff, caci nu de placinte si mancare ducem noi dorul...ci de vorbele tale pline de iubire si caldura, de intelepciunea ta, draga hangita...:(...si tare ne-am dori de prezenta ta prin hanul care fara tine pare mai rece si mai gol...te rugam cand te intorci sa stai un pic mai multisor cu noi...ca ne este tare dorrrrrrrr de tine  :)

29 Decembrie, 2005, 08:06:24 p.m.
Răspuns #1435

cv

Vizitator
 :) Domnita draga si mie imi e dor de voi, ma tin inca treburile departe pentru o vreme. Se schimba anul acus' si multe-s de facut prin camari si ograda. Bucuroasa ma intorc sa va zambesc din vreme in vreme si prea trista-mi pare inimioara multora chiar si acum, de sarbatori
Cat despre frig... de voi depinde caldura unui loc. Nu va lasati inselati, fiecare om sfinteste locul unde poposeste  ;)

29 Decembrie, 2005, 08:11:34 p.m.
Răspuns #1436

Lady Allia

:)...ce ma bucur sa iti aud in sfarsit vorba inteleapta si frumoasa :)!

asa este...caldura locului de sufletul nostru depinde, dar atunci cand cineva drag nu este aproape, oricat ti-l aduci cu inima langa tine...parca tot este ceva vare lipseste...:)...

cat despre inimioare triste...:(, da...triste sunt la multi...si tare ma doare si pe mine sa le vad asa...tot incerc sa fac povesti frumoase...poezii...uneori si pe mine ma amagesc..., dar stii hangita draga...pentru sufletul bolnav de neiubire, de tradare, de tristete, de lacrimi....nici o poveste nu exista...decat iubirea insasi...iubirea care sa le sarute durerea si sa le-o ia....care sa planteze din nou increderea in viata si tot ce e frumos...off...asta le-as canta eu...iubirea..., dar nu am cum....decat sa le doresc mereu, mereu...sa aiba parte fiecare de cate un inger care stie iubi...si pe care sa il poata iubi...

29 Decembrie, 2005, 08:18:00 p.m.
Răspuns #1437

cv

Vizitator
Sper sa fie asa cum le doreste Domnia ta. Poate o sa vina un an mai bun, eu asa trag nadejde: sa aiba fiecare parte de sanatate, iubire, de inimi dragi alaturi, de un zambet cand deschid ochii dimineata sau care sa-i insoteasca la culcare

29 Decembrie, 2005, 10:04:03 p.m.
Răspuns #1438

sunshine

Eu ma retrag in odaia mea, va rog nu fiti dezamagiti.Dar sunt atat de obosita....este o oboseala continua, fara ragaz .........oare ma voi odihni vreodata? Sa stiti ca lacrimile obosesc, tristetea oboseste, viata oboseste.E OBOSITOR   sa treci prin viata! De ce oare trebuie sa dam viata ca sa oboseasca  pe drumul ei si sa astepte cu nerabdare ODIHNA?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Decembrie, 2005, 10:30:43 p.m.
Răspuns #1439

Lady Allia

Odihneste-te atunci draga mea prietena, iar noi te vom veghea cu gandurile noastre cele mai frumoase...si te vom acoperi cu cea mai curata parte a sufletului nostru...vom cere vietii sa mai stea in mersul sau grabit...si sa iti deschida fereastra catre un camp mare de maci rosii unde cineva sa alerge si sa te strige..."vino draga mea sa-ti pun un mac in par"...
Odihna nu e rea....mai rau este cand dorim sa se termine si odihna...de obicei la capatul acestei odihne...regasim cate ceva din noi...fie sa te regasesti si tu cu bucuiria cu care ne regasim prietenii vechi...sa te redescopri si...sa te pretuiesti...pentru ca meriti..., iar acuma hai...treci in patut...eu vin sa te acopar, sa iti citesc o poveste cu elfi, iar luna...te va rasfata...:)