09 Octombrie, 2025, 07:55:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730672 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Octombrie, 2006, 11:46:43 p.m.
Răspuns #1785

13-14

Vizitator
G inseamna Gordius, Germania si... Punct. Ce sa mai, preferintele sunt clare. :D Dar m-am bucurat sa fiu cu voi pentru cateva clipe. O sa mai trec pe aici cand placintele m-or mai imbia la o tura printre pruni. A propos, hangito, de unde vorba asta "poale-n brâu"?

Ingeraso, bine te-am vazut! De cand esti majora poti sa iei si cate o dusca. :D

13 Octombrie, 2006, 11:47:47 p.m.
Răspuns #1786

13-14

Vizitator

13 Octombrie, 2006, 11:50:39 p.m.
Răspuns #1787

Just

Sara buna! Poftesc si eu cu voi un vin fiert cu scortisoara in cinstea domnitei Lorelei si in schimb dau o prajitura cu nuca pregatita in bucataria mea.

Imi place voia buna si ma alatur voua  :).Bun gasit ,bun regasit.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Octombrie, 2006, 11:51:02 p.m.
Răspuns #1788

|ngerMorT

Tu treci pentru placinte pe aici? vaaaaaai...bine faci!  ;D

Acum mi-am dat seama ca tu esti prietene  :-*. Mi-a fost dor de tine...stiu ca si tie de mine, nu???  :P Sa mi treci pe la noi! Promit ca ma pun pe facut placinte!  ;D

Si daca tot faci tu cinste...hangito, baga mare! De toate vreau!  ;D Pentru Lorelei si Friend sa fie! Fara numar, fara numar!  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Octombrie, 2006, 11:52:18 p.m.
Răspuns #1789

anushca

Vizitator
Si eu m-am bucurat sa te vad astazi si poate ne-om mai vedea asa... din 13-n 14 ;) Ai grija ta, prietene!
La G de la Gordius-Germania... nu m-am gandit. Poate de la asimilarea  'mnealui cu Franta

Bun venit just!Poftiti dara la ospat.Fac cinste sus numitii :P

13 Octombrie, 2006, 11:53:20 p.m.
Răspuns #1790

Gordius

Pofteste, domnite dragi! Ce v-ar dori inimioara? Must, vin, bere, tuiculita fiarta? Si mai multe zambete? :) Bun revenit la Hanul Viilor, Ingeras, Lacramioara!

Ce aud? O vint Domnita sarbatorita??

Germania-Gordius... mmm, da, se gandeste el la dubla asta :).

13 Octombrie, 2006, 11:56:38 p.m.
Răspuns #1791

|ngerMorT

Lacramioara...uite ca tot vroiam noi sa mai stam la o sueta intre noi, "batranii forumului"....Diana, unde esti??? Cezara las-o te rog pe mami sa vina putin printre noi!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Octombrie, 2006, 11:58:10 p.m.
Răspuns #1792

13-14

Vizitator

La G de la Gordius-Germania... nu m-am gandit.

Aha, ai recunoscut deci ca te-ai gandit totusi la G de la... "punctul" ala! ;D ;D ;D Te-am prins! Te-am prins!
Si lamureste-mi si mie chestia cu "poale-n brau", pana imi mai trece de dor cu ingerita.

13 Octombrie, 2006, 11:58:23 p.m.
Răspuns #1793

Just

Eu m-am razgandit ,nu mai vreau vin ,vreau must ca-i mai dulce si-i pentru inima mea.Fie ce-o fi!astazi ca-i zi speciala renunt la doctorii si ma tratez cu must caldut si cu miros de scortisoara.

Hangita, ai aprins si lumanarea ,tare bine-mi miroase. Sigur aromele o vor atrage pe domnita sarbatorita sa inchine cu noi asta seara un pahar ,in cinstea ei.

Sanatate ,ca-i mai buna decat toate!
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Octombrie, 2006, 12:01:53 a.m.
Răspuns #1794

|ngerMorT

Must cald???  :-\ Ma rog, fiecare cu gusturile lui  ;D ... la mine unul rece rece te rog  ;D Sa ma mai racoresc putin ca prea m-am emotionat!  ;D

14 Octombrie, 2006, 12:02:10 a.m.
Răspuns #1795

13-14

Vizitator
Na, ca s-a facut si paişpe, asa ca ai avut dreptate hangita sa ne vedem din 13 in 14! :)

14 Octombrie, 2006, 12:04:33 a.m.
Răspuns #1796

anushca

Vizitator
Ei bine Robert, te dezamagesc... nu-mi da ghes sa ma gandesc la punctuatii si...poale. Dar daca veni vorba vaz ca altcineva... pohteste. Ba de vazut... poate mai repejor. Auzi eu sunt scorpie ;) Ne dam intalnire?

Am adus must, Domnita just. Dulce cum ii place sufletelului tau.Sanatate! Si o cana rece ptr tine ingeras :-*

14 Octombrie, 2006, 12:05:14 a.m.
Răspuns #1797

13-14

Vizitator
Si daca tot e sa platesc eu, de acord: sa curga mustul! Nu de alta, da-i mai ieftin. ;D

14 Octombrie, 2006, 12:06:20 a.m.
Răspuns #1798

Gordius

"Batranii" hanului sunt vesnic tineri mai ales cand sunt impreuna :). Avem must si cald si rece, avem si batai de inima, avem si zambete :).

Sanatate sa dea Dumnezeu. Si sa ne mai regasim din cand in cand :).

Ma fac ca nu vad placintele :). Si cred ca pun o virgula pe undeva :).

14 Octombrie, 2006, 12:06:33 a.m.
Răspuns #1799

Just

Pi daca mai beau si must rece ingatita mea ma va parasi in anul 3000-toamna. Hangita ,asa-i ca pentru mine ai si must caldut?  :) e mult mai sanator, va spun!