09 Octombrie, 2025, 11:47:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730861 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Octombrie, 2006, 12:09:46 a.m.
Răspuns #1800

anushca

Vizitator
Este, cum nu. Mai caldut, mai rece. Am adus si merinde. Pastrama si friptura, legume proaspete, placinte, nuci, alune... Poftiti si veseliti-va! Sunteti tare frumosi. Aproape la fel de frumosi ca hangita :D

14 Octombrie, 2006, 12:10:27 a.m.
Răspuns #1801

Just

Multumiri. Si pentru must si pentru zambete .Cum a fost asta seara ,asa sa fie-n fiecare seara , pentru ca bucuria noastra e bataia inimii Hanului.  :)

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Octombrie, 2006, 12:12:50 a.m.
Răspuns #1802

|ngerMorT

Dragii mei, Ingerita se trezeste maine o data cu soarele, asa ca se retrage in coliba ei... :-*

Va iubesc mult, pe toti!  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

14 Octombrie, 2006, 12:14:16 a.m.
Răspuns #1803

13-14

Vizitator
Nu puneti mustul cald langa ala rece, eu atat va spun! >:(

14 Octombrie, 2006, 12:16:31 a.m.
Răspuns #1804

13-14

Vizitator
Ah, am trait s-o aud si p-asta:
Ingerita se trezeste maine o data cu soarele

;D Cum s-a mai schimbat lumea!

14 Octombrie, 2006, 12:16:46 a.m.
Răspuns #1805

Gordius

Noapte buna si vise minunate, Igerita draga! Si fie sa ne revedem curand!

Cat despre mustul ala... servim must cald cu pastrama rece, must rece cu pastrama calda, must cald cu pastrama calda, must rece cu pastrama rece... must fara pastrama sau paru oricine!strama faca must. :) Orice pentru oricine :).

14 Octombrie, 2006, 12:20:37 a.m.
Răspuns #1806

anushca

Vizitator
Si de toate ptr cine haaac(atentie la trubadur:paru oricine!strama faca must.  Orice pentru oricine  ;D)

Draga Robert din 13-n 14, doar nu am dat chiar asa rau in mintea copiilor. Nu-s hangita de ieri azi ;) S-a schimbat ea lumea dar nu si ce a invatat calul batran ;)

Dragi oaspeti, ma bucur cu adevarat ca v-am intalnit aici astazi. Sper sa ne revedem curand. Sper sa zambiti si pana atunci si chiar daca rar suntem impreuna sa avem mereu un strop de voie buna.
M-oi duce sa pregatesc odaile, deja e racoare si sper sa se fi incins focul peste tot. Sa aveti vise linistite! :-*
« Ultima Modificare: 14 Octombrie, 2006, 12:22:09 a.m. de cv »

14 Octombrie, 2006, 12:22:18 a.m.
Răspuns #1807

Just

Sa-ti fie somnul odihnitor si plin de vise frumoase ,frumoase .

:o Eu totusi vreau pastrama rece cu must cald. Dar nu prea rece ca nu-i buna pentru gat. Mai, pai sa fie asa: nici calda ,nici rece. Voi ma intelegeti ,nu?  :-\
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Octombrie, 2006, 12:25:21 a.m.
Răspuns #1808

Just

Noapte buna ! Eu ma duc la mine-n odaie ,e atat de bine si de cald, iar plapumioara ...incocolinata si deci pufoasa si parfumata.

14 Octombrie, 2006, 12:25:47 a.m.
Răspuns #1809

Gordius

Dragii mei dragi, si trubadurului ii pare nespus de bine ca am mai stat impreuna ca pe vremuri... Va doresc tuturor o noapte minunata si fie sa ne revedem curand cu inima usoara si plina de bucurie! Dau o raita pe la cai sa vad daca au apa si fan... Si ma retrag in odaie. Pe curand, dragilor! Sunt fericit ca am fost din nou impreuna!

14 Octombrie, 2006, 08:40:59 a.m.
Răspuns #1810

Lorelei

Aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaa  :'( :'( :'(

Se umple hanul si domnitele nu's acasa! Rau imi pare. Dar ceva in inima-mi spune ca totusi poate nu a fost numai pentru o zi, Gordius n-a cantat numai pret de o seara, Robert n-a facut numai 13-14 (oricum, inca e 14  ;D), iar hangita se va intoarce mereu la hanul cel drag. Cat despre Ingerita... stiu eu ca va fi tot aici. Cine stie, cine stie...

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Octombrie, 2006, 10:06:30 a.m.
Răspuns #1811

Semiramis

Global Moderator
frumos, nu am ce spune...prieteni vechi se adunară. traseră şi o petrecere cu ocazia asta. Iar eu cu lorela băteam câmpii pe alte meleaguri.
oricum, mă alătur sirenei în speranţa că nu a fost un eveniment unic... :P

hihihi, lorelei are 1864 mesaje, iar eu 864 în clipa asta... ;D
nu puteam să nu remarc.
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Octombrie, 2006, 01:24:20 p.m.
Răspuns #1812

Just

Cioc-cioc? este cineva aici .Eu am intrat ca am vazut fumul iesind pe cos si m-am gandit ca-i cald si bine. A mai ramas ceva placinta si bunatati de seara trecuta .Eu ma asez la masa si mananc tot daca nu vine cineva sa-mi tina de urat .Am spus!

Hangita!? Domnite!? Voinicilor!?

14 Octombrie, 2006, 03:11:18 p.m.
Răspuns #1813

charlie

nu mai e nimeni aici
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Octombrie, 2006, 03:18:08 p.m.
Răspuns #1814

Just

Voinice! eu te vad  8) oriunde te-ai ascunde.Eh! si nu te sfii ,pofteste si tu ce-a mai ramas din placinta si asteapta sa vina hangita .Te serveste ea cu un vinisor de-al rosu si bun ,de la beci. Dar ai grija !sa nu fie prea rece. Ingatita-i la moda. Eu ma tratez acum cu ceai daca nu am fost atenta  :'(.