09 Octombrie, 2025, 11:46:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730854 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Octombrie, 2006, 08:09:20 p.m.
Răspuns #1815

andY20

o cioba taraneasca,un piept de pui la gratar va rog cu cartofi pai,un suc natural si o salata de fructe.
  multumesc!!!!!!!!!
nu de alta dar mi e dor de mancarea de acasa aici numai prostii se mananca!!!!
MI E FOAMEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

14 Octombrie, 2006, 09:00:32 p.m.
Răspuns #1816

anushca

Vizitator
Domnita Lorelei, nu-mi sta trista! Trubadurul si hangita s-au intors sa-ti zambeasca, au ciocnit un pahar in cinstea ta... ba chiar au si incurajat oaspetii a incarca nota in speranta ca vei plati cu vers sau poveste ca-n alte vremuri   :) 

Semira, sunt sigura ca nu e unic. Asa cum a zis si Robert, iar eu i-am dat dreptate... ne-om intalni din 13-n 14  ;)

Citat
nu mai e nimeni aici
...  :D ba nimeni era

Draga noastra just, am adus sirop de muguri de pin special pentru raceala de care vorbesti. frica-mi e insa ca o sa devi dependenta de gustul lui minunat

Si acum: minune! Un oaspete nou. A intrat in han asa flamanjor c-a uitat si sa salute. I-om da merindele cerute ca e fata draguta dar o atentionez ca la han plata se face in povesti, vers sau macar o pilda. Regula e regula indiferent de pe ce meleag poposesti ;D

Bun venit deci voua si sa ne intalnim sanatosi (s-a auzit Lacramioara? fa-te bine :-* )

14 Octombrie, 2006, 09:07:54 p.m.
Răspuns #1817

Just

Au hangita ce bine stii tu sa ai grija de oaspetii Hanului.Asa ma ingrijea si bunica mea cand eram mica-mica si raceam ,cu sirop de pin. Gustul asta minunat imi aduce aminte de dulceata anilor copilariei cand ma jucam desculta prin gradina din fata casutei bunicilor. Saru'mana si ...mai vreau un pahar :-\.

Ce bine-mi place cand vin oaspeti la Han sigur au si povesti noi in desaga.Tu ,hangita ,ii rasplatesti bine de ne-ncanta auzul cu povesti minunate,stiu. Sa-i incurajam si sa-i poftim la un pahar de must,vin de-al rosu sau... sirop de'al de pin in caz ca sufera de incatita  :D.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

23 Octombrie, 2006, 09:48:50 p.m.
Răspuns #1818

Semiramis

Global Moderator
fratilor, cumnatilor,
noi nu bem nimic azi? este ziua gazdei noastre dragi (cel putin asa cred...si sper, mai ales ca am urat-o cu foc...). acum sa nu ma scoateti betivanca, insa cred ca trebuie sarbatorit evenimentul cu sau fara minerva. oricum ,cheile de la beci, unde este vinul, sunt la mine. asa ca...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Octombrie, 2006, 09:52:10 p.m.
Răspuns #1819

charlie

mie sa imi dati mult alcool, ca am nevoie. sa pic sub masa si sa uit de toate. multumesc.
You believe but what you see
You receive but what you give

23 Octombrie, 2006, 10:36:04 p.m.
Răspuns #1820

anushca

Vizitator
 :D Ai vrea tu cheile de la butelcute, Regina Semira! Dorm cu ele mereu in buzunaras si am un somn asa usor... Dar de baut dau si de ospatat.Zgarcita nu-s... inca. Si n-am venit doar degeaba in asta seara ;)

25 Octombrie, 2006, 12:44:40 a.m.
Răspuns #1821

|ngerMorT

Se mai bea? TRAIASCA GAZDA!  ;D

Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

25 Octombrie, 2006, 10:47:50 a.m.
Răspuns #1822

anushca

Vizitator
 ;) aici se poate oricand ciocni un pahar de vin si s-o gasi ceva pentru sufletul oaspetilor... iar cand naluca serii
va trece prin obloane
aprind o lumanare cu iz de iasomie
Sa-mi traiti oaspeti dragi, fara de care acest loc nu insemna nimic! :-*

27 Octombrie, 2006, 03:49:38 p.m.
Răspuns #1823

anushca

Vizitator
Am aprins focul in vatra, vechiul opait, lumanarile cu iz de iasomie, am lasat cate un zambet ascuns sub fiecare pernuta, o poveste pentru cei care iubesc inca acea parte a copilariei. Merinde calde aveti pentru astazi dar si pastrama, peste afumat si vin pentru noptile de iarna cand voi fi departe de voi. Sper sa va simtiti bine, dragii mei!
Sa ne vedem sanatosi!  :-*

hangita

"…şi mă întreb:
care frunză va cădea
când va bate vântul?"

29 Octombrie, 2006, 09:45:20 p.m.
Răspuns #1824

|ngerMorT

Frunza bruna-aramie e vreme de veselie!
Sa se-ncinga-n han o hora de dureaza peste-o ora
Sa vina flacaii-n han sa ia domnitele la dans
Sa se fiarba vinu-n oala si nimeni sa nu mai doarma!

C-a venit Ingerul Mortii, al iubirii si al sortii
Si va-ndeamna la cantare, la vorbire, la mai mare!
Postati voinici neinfricati, postati si un pahar de vin mai luati!
Mai bagati si-o poezie, o parere, o gandire,
Forumul ca sa traiasca si sa nu imbatraneasca!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2006, 10:10:37 p.m.
Răspuns #1825

anushca

Vizitator
"nu mă cunoşti, dar îmi treci pragul
şi mă complici cu ce-o să fac
un strop de vin să-ţi vină dragul?
sau nu, mai bine şezi pe pat!

te-oi alinta cu nuci şi struguri
şi ţi-oi şopti cuvinte dulci
cealaltă poftă-mi arde-n ruguri
căci n-ai venit ca să te duci."
Vad treaba ca-ti doreai dans, Domnita dar e liniste si pace si focul arde asa frumos. Mai repede mi-a zburat gandul la alintat fat frumos decat la incins hora ;)

22 Noiembrie, 2006, 10:15:07 p.m.
Răspuns #1826

Lorelei

Buna seara. Am trecut pragul cu aceeasi bataie de inima ca de fiecare data. Bun regasit, hangita frumoasa! Imi vine sa spun bun regasit tuturor lucrurilor din han.  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

23 Noiembrie, 2006, 10:28:34 a.m.
Răspuns #1827

anushca

Vizitator
Am simtit un freamat in stanga. Il cunosteam, am invatat sa recunosc gandurile prietene. Se adunau ziua si noaptea in albastrul deschis al unei sfere catifelate, se roteau suprapunandu-se, intersectandu-se, uneori dispareau topindu-se intr-o pacla fierbinte, rasareau iar din nimic. Lasau un zambet, un vers, un cuvant...
Mi s-au imbujora obrajii si un zambet se zbtea agatat in varful genelor.
Am inchis ochii si le-am strigat: Lorelei, |ngerMorT, Semira, just, nimeni, trubadur, friend, piratul, dia... Doamne, cate ganduri dragi erau... Le-am chemat in camaruta cu foc jucaus si iz de iasomie, le-am zambit. Nu a trebuit mai mult si...

23 Noiembrie, 2006, 06:47:45 p.m.
Răspuns #1828

Just

...si ti-a raspuns cu zambet si cu dor.Am deschis usa hanului si am simtit mirosul frumos de iasomie, caldura,iar pe masa am zarit vinul cu scortisoara.
  -Hangita,ne inviti la un paharel din vinul acela dulce si la o poveste frumoasa langa foc?

E tot mai placut la Han ,mai ales in serile friguroase de sfarsit de noiembrie,de sfarsit de toamna.
  Of,au cazut frunzele toate ,toate si parca e pustiu in jur ,dar aici e cald si bine :).

Sanatate si multe zambete ,dragii mei.Sa inchinam un pahar .Pentru noi!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

23 Noiembrie, 2006, 06:59:47 p.m.
Răspuns #1829

desdemona

nu are cum sa iti fie dor de un loc unde nu ai mai fost...
dar ma credeti ca imi este dor de aceste litere ce imbraca un univers "Hanul Viilor"?
eu nu va deranjez. va voi privi dintr-un colt tacut,voi admira frumusetile naturii...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului