05 Noiembrie, 2025, 06:44:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755336 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Octombrie, 2004, 09:27:14 p.m.
Răspuns #450

cv

Vizitator
Un cusur are si hanul asta frumosii mei prieteni, hangita va admira talentul iar cantecele voastra imi umplu inima de bucurie. De buna seama si pe voi ca draga va e provocarea ca si mie dar pare-se de la un timp lumea sta si ne asculta doar pe noi si nimeni nu se mai baga in vorba. Curand hanul va semana a club select iar domnita va aduce icre negre in loc de placinta cu mere. Cineva spunea acum vreo doua zile:
"Hangitele-s în han si tu în poezie" asa ca sa nu uitam poezia dar va intreaba hangita: voi ca la han nu stiti a vorbi?
Aici omul isi spune si pasul...mai o snoava, mai o vorba, mai ceva din calatorii.Rogu-va ajutati-ma sa dam inapoi hanului veselia!
« Ultima Modificare: 19 Octombrie, 2004, 09:31:52 p.m. de Minerva »

19 Octombrie, 2004, 09:32:51 p.m.
Răspuns #451

Gordius

:D Poti conta pe mine, hangita! Brrrrrr, icre negre? Nu-mi plac!! Si nici sampania nu se compara cu vinul nostru negru!

19 Octombrie, 2004, 09:33:38 p.m.
Răspuns #452

Lorelei

Ca bine zici, hangita, ce-ar fi sa incingem iar o hora, ceva? Cine se incumeta?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

19 Octombrie, 2004, 09:36:35 p.m.
Răspuns #453

cv

Vizitator
ca bine zice....  :D acum dati sfoara in tara de puteti ca eu ma vad fara alti prieteni decat domniile voastre si piratul drag. stie hangita ca vina e a ei.. luata s-a lasat de val dar acum nu prea are pe cine conta...  :'(

19 Octombrie, 2004, 09:41:49 p.m.
Răspuns #454

Gordius

Nu plange, Hangita draga! Vei vedea ca o sa vina musteriii, prietenii nostri dragi, intr-o clipita! Hanul domniei tale e vestit pentru voia buna si pentru vinul dulce... si pentru prietenii care se aduna aici. Fiecare gaseste o vorba buna si un zambet aici.

19 Octombrie, 2004, 09:44:57 p.m.
Răspuns #455

cv

Vizitator
cat as vrea sa te cred drumet trubadur... am sa zambesc promit cand imi voi regasi sufletele dragi

19 Octombrie, 2004, 10:32:34 p.m.
Răspuns #456

friend

Vizitator
Hei hangita, nu stii oare
Ca de cate ori te pui
Pe jucat si pe cantare
Atragi ochii orisicui?

Nu te teme, aici este
Pentru toti ceva frumos.
Pare treaba de poveste
Azi, un loc prietenos.

Daca vrei sa stam la joc,
Sa ne veselim putin,
Uite, aici sunt cu foc,
Te astept si beau din vin. :)

19 Octombrie, 2004, 10:36:40 p.m.
Răspuns #457

cv

Vizitator
 :) multumesc, Voinice. Cum nu aducem si vin si bucate, cantam si povestim. Doar icre sa nu vrei si sa-mi pui sortulet si bonetica :D Si punem si de hora de-om avea cu cine juca

19 Octombrie, 2004, 10:40:56 p.m.
Răspuns #458

Gordius

Bine-ai venit, Voinice! Sa iti fie inima si gandul curate si mereu aproape! Inchinam o cupa de vin? Si hai sa ne prindem in joc!

19 Octombrie, 2004, 10:45:26 p.m.
Răspuns #459

friend

Vizitator
 :D Mereu mi-au fost gandurile curate fata de voi prieteni! Cum sa nu inchinam o cupa de vin?! Si mai multe, cu voi! Iar tu, hangito, lasa sortul ca azi te-om juca! Muzica sa fie! :D

19 Octombrie, 2004, 10:50:10 p.m.
Răspuns #460

cv

Vizitator
O fi muzica cum nu... Ca de-mi amintesc... cand a deschis hangita prima data han era primavara. In vale prunii si zarzarii erau albi de flori, iar vaile de prin zona plangeau cu izvoare line si repezi. Viile erau taiate proaspat si oamenii strangeau picaturile viei in sticlute sa-si vindece ochii. Buna-i via asta... acum vinul negru si gustos de ne veselim cu el... primavara leac impotriva orbirii... ba v-a adus azi hangita si sarmalute in foi ca de... Pe vremea aceea s-a incins jocul in curte si doamne ce-am mai dantuit... de vreti om incerca si aici langa foc... nu-i ca intre meri dar cu vin si bucate... cu miros de rasina in vatra...

19 Octombrie, 2004, 10:53:27 p.m.
Răspuns #461

DIANA

Vizitator
Hangito, nu fii suparata!
De ma vezi imbujorata
Si la ochi cam obosita
Sa stii sigur ca-s trudita!
Am fugit de dimineata
Dup-o zapacita rata
Ce vroia sa emigreze
Pe-un ratoi sa il urmeze
Intr-un loc plin de pacat
Si de duhuri intesat
Cat am mai fugit, mai frate
De sunt uda toata-n spate!
Dar am reusit la urma
Sa aduc ratusca-n "turma"
A-nteles cu mare greu
Ca eu binele i-l vreu!
Si-acum vreau un pic de vin
Ma refac si...va sustin!

19 Octombrie, 2004, 10:56:57 p.m.
Răspuns #462

Gordius

Sanatate, Voinice! Sanatate, Hangita! Cat despre muzica, acus imi aduc chitara, proaspat inzestrata de Voinic cu strune noi noute, ca n-a uitat sa imi aduca de la targ! Ce v-o fi drag a juca, prieteni? O hora, o sarba? Drag mi-e jocul langa voi!

Nu-i nicaieri pe lume foc mai prietenos ca aici si rasina mai parfumata! :)

19 Octombrie, 2004, 10:58:50 p.m.
Răspuns #463

friend

Vizitator
Stai un pic, te rog, prietene! Imi suceste mintile hangita cu bucatele ei gustoase. Hai sa ne ospatam intai cu toti aici la masa asta ca vad ca si zeita noastra e cam spetita acusi! Haideti toti mai aproape. :)

19 Octombrie, 2004, 11:00:24 p.m.
Răspuns #464

cv

Vizitator
Iar va umpleti burtica si adio dantuit ia hai pana la chitari :

Veniti fete de-ale bune,
ca sa joace multa lume,
sa vina si mai asa,
numa' sa stie juca!
veniti fete printre noi
n-asteptati sa va mai roage
ca pe niste hodoroage!