05 Noiembrie, 2025, 10:00:36 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755692 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Noiembrie, 2004, 09:19:40 p.m.
Răspuns #810

just_a_tear

Vizitator
  Cioc,cioc..Este cineva aici?Se pare ca iar am ajuns prea devreme la han...

27 Noiembrie, 2004, 09:23:46 p.m.
Răspuns #811

D3rb3d3u

Vizitator
Te rog, intra.... prietenii si paharul de vin fiert te asteapta, in aceasta seara mohorata ...hac...ups...e prea puternica mireasma vinului....  ;D
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 09:25:18 p.m. de D3rb3d3u »

27 Noiembrie, 2004, 09:26:29 p.m.
Răspuns #812

just_a_tear

Vizitator
 Mereu un CAVALER..Buna ,buna!Brrrrr tare frig este afara,chiar am nevoie de un paharel de vin (sunt putin bolnavioara si cred ca ma va ajuta )...Am crezut ca voi fi singurica astazi...

27 Noiembrie, 2004, 09:34:12 p.m.
Răspuns #813

D3rb3d3u

Vizitator
Sa chem hangitza sa mai aduca un rand... Sper sa iti faca bine licoarea lui Bachus  ;D  sa ni te faci bine...

27 Noiembrie, 2004, 09:36:18 p.m.
Răspuns #814

cv

Vizitator
 :) nu esti singura. bun venit prieteni! vinul cu scortisoara e gata. dar poftiti mai la lumina opaitului nu stati in umbra. imi plac oamenii si povestile lor iar voi inca nu v-ati spus povestea

27 Noiembrie, 2004, 09:39:15 p.m.
Răspuns #815

D3rb3d3u

Vizitator
Eh, sunt obisnuit cu intunericul....el salasluieste in sufletul meu.... Povestea vietii mele este prea trista, si nu asta este scopul... Am venit aici sa smulg un zambet de la voi  :D

27 Noiembrie, 2004, 09:42:33 p.m.
Răspuns #816

Lorelei

Pai atunci asteptam o poveste vesela!  :D

Bun gasit tuturor, mmmm, iar rade opaitul in seara asta!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Noiembrie, 2004, 09:44:54 p.m.
Răspuns #817

just_a_tear

Vizitator
  Dragele mele...ce bine ma simt in jurul vostru...si eu astept o poveste vesela,a mea este trista si nu vreau sa intristez pe nimeni,nici eu nu vreau sa mai fiu trista... ::)

27 Noiembrie, 2004, 09:46:22 p.m.
Răspuns #818

Lorelei

pai asteptam cavalerul, ca ne-a promis ca ne face sa zambim.  :D

27 Noiembrie, 2004, 10:00:09 p.m.
Răspuns #819

just_a_tear

Vizitator
 Cavalerule??ne vei spune una din povestioarele haioase pe care le stii? asteptam...(ca paharelul de vin in mana...Îmmmm...)

27 Noiembrie, 2004, 10:06:34 p.m.
Răspuns #820

cv

Vizitator
Domnita Lorelei iti incredintez acest han. O sa-l rog pe J.S daca vrea sa-ti dea hainuta de moderator. Eu ma bucur ca v-am cunoscut si mi-ati fost aproape.

Seara frumoasa
hangita
« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 10:22:52 p.m. de Minerva »

27 Noiembrie, 2004, 10:10:49 p.m.
Răspuns #821

D3rb3d3u

Vizitator
Unde a fugit hangita? nu o sa mai aiba acelasi gust vinul   :'(  sa va delectez cu o povestioara ....

Uratul, asa il chema pe montan...

Toata lumea din blocul in care locuiam eu stia cine este Uratul. Uratul era un motan locatar. El iubea 3 lucruri pe lumea asta: sa se bata, sa manance gunoi si....sa iubeasca.
   Combinatia acestor 3 lucruri impreuna cu viata traita afara aveau un efect devastator asupra motanului. In primul rand nu avea decat un ochi, iar unde trebuia sa fie celalalt se afla o gaura. De asemenea ii lipsea o ureche pe aceeasi parte a fetei. Piciorul stang parea sa fi fost rupt odata si se vindecase intr-un mod asa de ciudat incat il facea sa para ca da mereu coltul.
   Lasand la o parte cicatricile de pe cap, gat si chiar si de pe umeri, Uratul ar fi trebuit sa fie un motan de rasa britanica, gri tarcat.
   De cate ori cineva il vedea pe Urat aceeasi reactie continua sa apara "Ala este intr-adevar un motan URAT!!!"
   Toti copiii fusesera avertizati sa nu-l atinga, oamenii mari aruncau cu pietre in el, il stropeau cu apa, il aruncau cand incerca sa intre in casele lor sau ii prindeau labutele in usa cand nu vroia sa plece. Iar Uratul avea intotdeauna aceeasi reactie.
   Daca vroiai sa-l stropesti cu furtunul el ramanea pe loc, se lasa udat leoarca pana te dadeai batut si te opreai. Daca aruncai cu lucruri in el, isi incolacea trupul desirat in jurul picioarelor tale cerand iertare.
   De cate ori zarea copii, alerga inspre ei, mieunand innebunit si se mangaia cu capul de mainile lor, cersind iubirea lor.
   Daca l-ar fi luat cineva in brate, imediat ar fi inceput sa suga ca un copil mic camasa, lobul urechii, orice ar fi putut gasi.
   Intr-o zi Uratul a vrut sa imparta din dragostea lui cainilor din apropiere. Acestia, insa, nu au fost prietenosi cu el, iar Uratul a fost foarte grav mutilat. Am vrut sa-i sar in ajutor. Dar deja cand am ajuns in locul in care el zacea, se vedea ca viata trista a motanului era pe sfarsite.
   In timp ce-l luam in brate si-l duceam spre casa, il auzeam cum horcaie si cum isi pierdea rasuflarea si puteam sa-l simt cum se zbate. Ma gandeam ca-l durea foarte tare.
   Apoi, la urechea mea, am avut acea senzatie de supt ca de bebelus venind din partea motanului. Uratul, in durerea aceea mare pe care o avea, suferind si, dupa cum se vedea, pe moarte, incerca sa se alinte la urechea mea. L-am apropiat mai mult de mine si a inceput sa se mangaie de palma mea, apoi s-a uitat cu acel ochi galben inspre mine si am putut distinge sunetul unui tors de pisica.
   Chiar si in cele mai mari dureri, acea pisica batuta si plina de cicatrici cerea doar putina afectiune, poate chiar si un pic de compasiune.
   In acel moment am simtit ca Uratul e cea mai frumoasa si cea mai iubitoare creatura pe care am vazut-o vreodata. Nici macar o data nu a incercat sa ma muste sau sa ma zgarie, sa fuga de mine sau sa se zbata in vreun fel. Uratul doar s-a uitat la mine, increzator in totalitate ca-l pot scapa de durere.
   Uratul a murit in bratele mele inainte sa apuc sa intru in casa, dar am stat si l-am tinut mult timp dupa aceea, gandindu-ma cum o pisica putin vagaboanda, cu cicatrici si deformata a putut sa-mi schimbe parerea in legatura cu ceea ce inseamna sa ai un spirit atat de pur, sa iubesti cu adevarat si in totalitate.
   Uratul m-a invatat mai mult despre compasiune si dorinta de a darui decat toate cartile, revistele pe care le-am citit sau talk show-rile la care m-am uitat. Si pentru asta ii voi ramane intotdeauna recunoscator. Uratul avea cicatrici pe dinafara, dar eu le aveam pe dinauntru. Venise vremea pentru mine sa-mi continui viata si sa invat sa iubesc cu adevarat si cu toata fiinta mea. Sa daruiesc toata iubirea mea celor la care tin.
   Multi oameni vor sa fie mai bogati, sa aiba mai mult succes, sa fie mai placuti, mai frumosi, dar eu.....

Intotdeauna voi incerca sa fiu Uratul...

27 Noiembrie, 2004, 10:13:24 p.m.
Răspuns #822

Lorelei

Hangita draga, propunerea ta ma onoreaza, dar ma tem ca am sa o refuz. Am sa vin intotdeauna cu mare drag la han, dar hangita nu e decat una singura, si aia esti tu. Nu inteleg cine si ce mesaje ti-a mutat. Ce se-ntampla? In ultima vreme ti-a pierit domniei tale zambetul poznas de hangita draga.  :(

27 Noiembrie, 2004, 10:19:46 p.m.
Răspuns #823

cv

Vizitator
 :-* domnita Lorelei.
multumesc pentru dar D3rb3d3u . te superi...nu poti sa fii decat frumos :)

« Ultima Modificare: 27 Noiembrie, 2004, 10:21:53 p.m. de Minerva »

27 Noiembrie, 2004, 10:26:32 p.m.
Răspuns #824

D3rb3d3u

Vizitator
ce bun este vinul cand ai o companie atat de placuta... stimata hangita, mai aduci un rand ?  Ma bate gandul sa raman toata noaptea aici, in hanul tau.