Dar stii, aici pe forum se innoculeaza niste idei asa de frumoase despre dragoste, despre iubire... si cand e sa iesim in lumea reala, ne dam seama ca femeile , barbatii din realitate, au o gandire destul de indepartata de ceea ce se vorbeste aici.
Suntem un loc de visatori... dar din pacate, lumea nu e asa... .E trist ca exista o lume a iubirii doar in visele noastre! Noi insine ne dovedim a fi atat de mici in iubire, atunci cand iesim "afara"! Dar cu toate astea, sa ne resemnam oare? Sa renuntam? Sau sa continuam sa luptam pentru iubirea din noi? Parerea mea e sa nu ne uitam doar la "micimea" noastra si sa ne lasam coplesiti de neputinta. Sa incercam sa ne ridicam peste toate obstacolele, din noi si de aiurea, si daca ne dorim cu adevarat, vom reusi!
Sfatul meu legat de iubita cea gata sa aprecieze ceea ce ii oferim, este in primul rand legat de ceea ce am spus deja mai sus si de cea de-a doua intrebare a ta, despre "masti". E vorba de multele noastre "lipsuri", pe care le avem si noi la randul nostru. Avem si multe de oferit, dar mai stim si ca vom avea nevoie de acceptarea ei, in ciuda a ceea ce suntem. De fapt o definitie a iubirii adevarate e aceea ca ea continua sa existe tocmai in ciuda lucrurilor ce ar trebui sa o alunge. Dragostea nu e ceva ce meritam, caci noi o ucidem de multe ori, ci este o favoare care ni se acorda. Un har, daca vrei. Cand toate sunt impotriva ta, nu mai ramane decat ca iubirea sa isi spuna ultimul cuvant. Doar ea poate sa ierte, sa acopere, sa uite si sa aleaga sa ramana. Doar ea ne mai tine alaturi. Altfel am fi niste singuratici pe veci.
Ce mai ai acum de zis de cea care trebuie sa te aprecieze? Vezi cate i se cer? Si tie deopotriva, nu uita asta. Doar doua suflete asemenea pot cunoaste fericirea ce parea incuiata pe veci doar in poezii!
Constient acum de partea ta, poti sa te gandesti la EA. Cum s-o gasesti, asta te framanta. E in puterea ta sa fi cel care se va purta frumos si atent cu fetele din jur. Un baiat dragut in comportament, manierat si finut, nu va ramane neobservat. De vorbire, ce sa-ti mai spun?! Iti imaginezi ca "necioplirile" trebuie sa dispara cu totul.
Vei "prinde" insa in aceasta situatie mai multe suflete interesate de un asemenea baiat deosebit. Va ramane sa vezi care e cea care ti se va potrivi cu adevarat cel mai bine. Conteaza si idealurile fiecaruia, educatia, poate, si multe altele. Mai multe sunt scrise aici si in raspunsul de acolo:
http://www.lovetime.ro/community/index.php?topic=882.msg2143#msg2143 Acolo se afla de fapt si incheierea mesajului meu. Mult noroc, prietene!