09 Octombrie, 2025, 11:46:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta un barbat la o femeie ?  (Citit de 20002 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Noiembrie, 2004, 08:35:50 p.m.
Răspuns #15

lara

sa deviat mult de la subiect pana la urma ;D...defapt barbatii doresc cele 3 lucruri la o femeie..care cred ca le stiti si voi deja ;D

22 Noiembrie, 2004, 08:44:36 p.m.
Răspuns #16

|ngerMorT

hmmmm...ia aminteste-ni-le tu :)
Ai grija cu generalizatul iar! :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 08:48:51 p.m.
Răspuns #17

viulian

Administrator
;D...de fapt barbatii doresc cele 3 lucruri la o femeie..

Eu am zis de la inceput! Daca am pus gresit topicul la Psihologie, si ar fi trebuit la "Arta de a face dragoste", atunci scrieti in continuare, il vor muta moderatorii acolo ;D

22 Noiembrie, 2004, 09:07:50 p.m.
Răspuns #18

lara

cine cunoaste stie despre ce e vb.....iar eu nu generalizez imi spun doar parerea ;D

22 Noiembrie, 2004, 09:12:52 p.m.
Răspuns #19

viulian

Administrator
Ne recunoastem usor, noi, cunoscatorii  ;D

22 Noiembrie, 2004, 09:29:55 p.m.
Răspuns #20

AL`Xandra

Vizitator

Este foarte greu sa generalizam, fiecare om are propria personalitate, propria necesitate, care se schimba de-a lungul unei vieti chiar la acelasi om.
As indrazni sa spun ceea ce cautam cu toti... o relatie de prietenie... prietenia se gandeste la binele si fericirea celuilalt, si nu-l impiedica pe celalalt sa faca anumite lucruri singur, ea doar sprijina si completeaza, ofera incredere, iubire si respect.

29 Septembrie, 2006, 10:37:19 p.m.
Răspuns #21

pokemon

Pai..cred ca un barbat vrea de la o femeie:sa fie gospodina in casa,doamna in societate si amanta buna  ;D in pat...
Asta foarte pe scurt..pt ca,in realitate cred ca isi doresc ca EA sa fie prietena,iubita,amanta,sora,,mama si lista ar putea continua...Cu alte cuvinte,cred ca toti ne dorim sa stim ca cel care este langa noi ne va fi aproape si ne va intelege indiferent de natura situatiei
Eu cel putin stiu un EL care asta isi doreste...
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

30 Septembrie, 2006, 01:41:54 a.m.
Răspuns #22

ExIgEnTaa

pe langa faptul ca vrem sa fie de toate (de la bucatar pana la filozof),mai vrem si sa ne simtim ocrotite,iubite,respectate,alintate etc.Insa in final tot ce conteaza e intelegerea reciproca care in cele din urma duce la dragoste:).Nu exista un ideal masculin,ci doar un barbat acolo,undeva in lume,pt fiecare femeie,care sa aiba o calitate ce sa ne convinga sa ii anulam toate defectele:)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...

08 Octombrie, 2006, 11:42:02 p.m.
Răspuns #23

Iosif

ExIgEnTaa, subiectul era ce cauta un barbat la o femeie, nu invers. :) Multumesc totusi de raspuns, incerc sa ma incadrez, dar se pare ca nu ajunge... :( :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Octombrie, 2006, 08:03:17 p.m.
Răspuns #24

andY20

sa raspunda cineva mai clar ca sunt curioasa!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

30 Octombrie, 2006, 07:20:51 p.m.
Răspuns #25

orhideea albastra

Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"
Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."
Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini?
Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."
"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima.
Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi."
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu,"dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."
"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."
Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el."
"Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.
"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul.
"Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."
Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."
Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase.
Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna.
Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii.
Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.
Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.
Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.
Si totusi, daca au vreun defect, acesta esta ca uita cat de mult valoreaza.
 ;)Din toata aceasta lista,paote se regaseste ceva si din ceea ce cauta un barbat la o femeie ...
"we want to fall in love. Why?
Because that experience makes us feel completely alive,
where every sense is heightened,
and every emotion is magnified.
It may only last a moment, an hour, or an afternoon,
but that doesn't diminish its value,
because we are left with memories..."

30 Octombrie, 2006, 07:34:28 p.m.
Răspuns #26

Escu

Global Moderator
cam aceleasi lucruri care le cauta si o femeie la un barbat...
Let's put a smile on that face!

01 Noiembrie, 2006, 12:17:37 a.m.
Răspuns #27

serenity82

Eu as vrea sa cred ca el cauta intelegere, dragoste, o partenera, o prietena, o iubita, o mama pentru copii, si multa multa afectiune.
Totusi nu renunt la ideea ca majoritatea barbatilor doresc de la o femeie in primul rand sex apoi sa fie acasa la timp, sa le pregateasca mancarica, sa fie curat, eventual sa aiba grija de copii fara ca ei sa faca ceva.
Exista si exceptii asa cum spuneam insa un lucru e cert, multi barbati duc lipsa de afenctiune, dintr-un motiv sau altul si doresc o femeie care sa le ofere aceasta afectiune. Ce nu inteleg e de ce atunci cand o gasesc o resping pe motiv ca e prea posesiva sau ca nu vor sa se aseze la casa lor sau mai stiu eu ce. Sa le fie frica de un esec? Aici cred ca imi puteti raspunde si sincer astept un raspuns.
Sper ca nu v-am suparat prea tare dar si voi credeti ca toate femeile sunt ahtiate dupa bani  :P
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Noiembrie, 2006, 10:18:14 a.m.
Răspuns #28

furia ingerului

Vizitator
Pai ce sa caute?! Ce nu gaseste la el!
Gluma-i gluma dar adevarul sta intr-un fel in vorbele astea si fara a intra in miriada de dileme ce le ridica intrebarea din titlu spun ca, de regula, baieteii de la femei vor interiorul lasciv al coapselor cu ancorare energica si miscari circulare in jurul nurilor.
Barbatii in schimba mai vor si altele, dar despre ele intr-o interventie viitoare si intr-un topic pe masura seriozitatii abrodarii.

02 Noiembrie, 2006, 10:35:15 a.m.
Răspuns #29

ExIgEnTaa

hmm,nu am fost eu atenta:)ma scuzati..ce cauta un barbat la o femeie?...(sa fie blonda)
You think love is to pray..but..i'm sorry...I Don't pray that way...