11 Octombrie, 2025, 01:10:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta un barbat la o femeie ?  (Citit de 20040 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Octombrie, 2004, 11:46:10 p.m.
Citit de 20040 ori

viulian

Administrator
Doresc sa stiu... ce credeti voi ca asteapta un barbat de la o femeie ?

(rog moderatorul sa ma avertizeze daca am gresit nepostand topicul la zona "Arta de a face dragoste"!)
« Ultima Modificare: 02 Octombrie, 2004, 11:49:19 p.m. de viulian »

02 Octombrie, 2004, 11:54:19 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu stiu ce asteapta un barbat de la o femeie, dar eu astept iubire adevarata si multa , puritate si castitate, sinceritate, fidelitate, protectie , prietenie, intelegere, grija, respect reciproc.
 Daca o femeie are aceste calitati, aspectul fizic nu conteaza prea mult (desi nici nu ar strica sa fie dragutica  ;) ).

03 Octombrie, 2004, 10:28:47 p.m.
Răspuns #2

ela

eu cred ca noi in general cautam la persoana de sex opus dragoste,si sa ni se arate ca suntem iubiti...banuiesc ca asta vor si baietii.am o dilema totusi.se zice ca baietiilor le plac femeile sa fie feminine,dar stiu o fata care are mult succes la baieti si e foarte dura,nu are pic de feminitate.baietiilor...nu va mai atrage feminitatea?
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

14 Octombrie, 2004, 07:16:36 p.m.
Răspuns #3

friend

Vizitator
  :D Incredibil, dar adevarat: abia acum descopar topicul tau, Iulian! Si tu care asteptai un avertisment!? Uite care era motivul pentru care nu a venit pana acum! ;D  Si nici nu va veni, de fapt, vreodata.

Faptul ca tu, un barbat, pui o asemenea intrebare, ma face sa banuiesc ca ea este de fapt adresata femeilor! Gresesc?

Vrei prin acesta sa vezi ce gandesc ele in legatura cu asta si daca nu cumva exista ceva idei preconcepute! Asadar fetelor, scrieti aici, daca vreti, ce credeti voi ca vrem noi, barbatii, de la voi!

PS: Acum inteleg de ce te temeai in legatura cu locul potrivit pentru o asemenea discutie: anticipai raspunsurile. ;D

02 Noiembrie, 2004, 06:16:51 p.m.
Răspuns #4

surfer1026

Eu am nevoie ca o femeie sa-mi asigure paradigma unei vieti linistite. Adica vreau fidelitate, respect, incredere, onestitate-inteligenta-BANI (oarecum in ordine). Restul poate fi recuperat pe parcurs..
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"

02 Noiembrie, 2004, 06:34:22 p.m.
Răspuns #5

AL`Xandra

Vizitator
___________“Sa-i fii mereu credincioasa celui pe care il iubesti” Si daca______
 ...iubirea ta a ales, iar tu te-ai legat de cel ales, trebuie sa te bucuri cu el si sa suferi alaturi de el.
Fetelor ~!!! ___un sfat pentru noi___
   “Infrumuseteaza-i viata cu tandrete si senzualitate”
Si nu doar noi ... fetele  :P
Noi toti...
Trebuie sa ne folosim calitatile pentru a infrumuseta si viata altora.

La (buna) revedere~!!!

17 Noiembrie, 2004, 06:53:02 p.m.
Răspuns #6

One_last_dance

Un barbat cauta si vede la o femeie ceea ce nu va fi el niciodata... de la ea invata lectia tolerantei si a sacrificiului :D :D :D

19 Noiembrie, 2004, 08:16:57 p.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Cam brutal afirmat asa...

1. barbatul pare un egoist cras, incapabil sa descopere singur toleranta si sacrificiu, da fuga sa se adape de la sfarcul inteligentei feminine.
2. barbatul isi doreste musai sa invete aceste lectii, si atunci in disperare trebuie musai sa-si aminteasca punctul 1.

One_last_dance mai dezvolta te rog ideea putin, poate totusi ai vrut sa transmiti si alt mesaj ?

22 Noiembrie, 2004, 06:57:53 p.m.
Răspuns #8

lara

Ce cauta un barbat la o femeie?? ;D daca va spun parerea mea mi-e ca o sa va suparati pe mine :P
Nu vreau sa generalizez,dar multi dintre voi,asociati iubita cu mama..cand va ganditi la casatorie ea treb  sa indeplineasca calitatile mamei vostre,care va crescut cu drag si multa dragoste...se spune ca barbatii raman toata viata niste copii...am dreptate? ;D

22 Noiembrie, 2004, 07:04:15 p.m.
Răspuns #9

cv

Vizitator
 :D bun venit lara!  mare dreptate ai ;)

22 Noiembrie, 2004, 07:16:25 p.m.
Răspuns #10

|ngerMorT

eu nu sunt adepta generalizarilor, asa ca o sa reformulez la "unii baabati raman intotdeuna copii" :)...prietenul meu e unul dintre ei :P, dar asta este unul din motivele pentru care-l iubesc asa mult! :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 08:02:14 p.m.
Răspuns #11

lara

Multumesc pt primire :-* nu a fost un repros..a ramane copil  e ceva minunat, chiar eu insumi cu toate incercarile vietii  ma trezesc cateodata comprtandu-ma ca un copil rasfatat... ;D  faza e ca ce te faci atunci cand nu gatesti exact ca mamica..? si deaici incep se se destrame firul de matase...

22 Noiembrie, 2004, 08:10:10 p.m.
Răspuns #12

|ngerMorT

Il pui sa faca scoala de bucatari asta faci :))))...si dup'aia il pui sa-ti gateasca el tie :P...Eh...nu cred ca ar trebui sa faca mofturi la mancare ca i-as spune sa-si puna pofta-n cui, sau sa nu manance daca nu ii place! :)...Din cand in cand mai trebuie rasfatat si cu ce-i place lui mult, dar nu prea des ca se  invata si dup'aia chair ca-i grav! :)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 08:11:57 p.m.
Răspuns #13

viulian

Administrator
Stii ce se zice, nu ;D ca:

"Barbatii raman mereu copii, doar jucariile se scumpesc."

22 Noiembrie, 2004, 08:17:19 p.m.
Răspuns #14

|ngerMorT

-4...hmmm...cineva nu ma iubeste azi :))...au inceput barbatii sa se razvrateasca cumva??? :)

Iulian...e si normal sa se scumpeasca :P