10 Octombrie, 2025, 05:12:15 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: hi hi hi...  (Citit de 11778 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Octombrie, 2004, 10:43:37 p.m.
Citit de 11778 ori

just_a_tear

Vizitator
auuu...sunt noua pe aici..as vrea sa vb cu cineva.Sa-mi fac prieteni.sa va cunosc!nice site....

03 Octombrie, 2004, 10:47:48 p.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
Bun venit! Invitatia...am facut-o asa ca. Sper sa te simti bine la noi

03 Octombrie, 2004, 11:25:30 p.m.
Răspuns #2

friend

Vizitator
Cine vine la noi nu ramane niciodata singur. Asta nu e o promisiune, e un fapt, o realitate. LoveTime e ca o familie. Bine ai venit! Scrie pe forum, intra in discutii si iti vom raspunde. Nu vei trece neobservata. Dovada? Raspunsurile noastre de aici. :D

"hi hi hi..." inseamna ca esti o fire vesela? Atunci ai nimerit cat se poate de bine. Suntem bucurosi sa radem impreuna. Aceasta, da, e o promisiune! ;)

04 Octombrie, 2004, 08:29:03 p.m.
Răspuns #3

helpless

sal! :Dbine venisi pe la noi!bucurosi sa te cunoastem!!!!

04 Octombrie, 2004, 11:43:32 p.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
??
si eu ma bucur sa va cunosc...nu sunt o fire vesela...sunt o persoana foarte sensibila si putzin timida.imi place la voi...

04 Octombrie, 2004, 11:45:03 p.m.
Răspuns #5

cv

Vizitator
Alege un subiect si hai sa vedem cat esti de timida :)
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2004, 11:49:35 p.m. de friend »

05 Octombrie, 2004, 12:01:46 a.m.
Răspuns #6

just_a_tear

Vizitator
pai...maine mai vb ...ce doritzi voi...acum trebuie sa plec...: :( as mai sta ...dar am de invatzat

noapte buna,copii!

05 Octombrie, 2004, 09:38:04 p.m.
Răspuns #7

instinkt

Permite-mi sa iti urez si eu un dulce si calduros: Bine ai venit ! Stau pe acest forum de aproape 2 luni de zile si iti garantez ca aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale si mai presus de toate, vei gasi niste oameni minunati, cum nu vei mai gasi, care sunt si vor fi mereu alaturi de tine. Eu nu mai am cuvinte sa le multumesc pt ca sunt alaturi de mine si alaturi de ei, voi trece peste toate... Candva...

06 Octombrie, 2004, 03:05:20 a.m.
Răspuns #8

DIANA

Vizitator
Te salut si eu, chiar daca sunt cam intarziata! Scuze! Iti urez bun venit printre noi!

25 Octombrie, 2004, 10:42:01 p.m.
Răspuns #9

surfer1026

Si eu sunt "proaspat" intrat aici, pare interesant. Ce subiecte ai vrea sa dezbati?
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"

25 Octombrie, 2004, 10:53:46 p.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Salutari si bine ai venit! Pana una-alta, arunca un ochisor pe aici pe la noi si daca te intereseaza ceva in mod deosebit...la treaba! Spune tot ce ai pe sufletel! Te asteptam!

25 Octombrie, 2004, 11:03:29 p.m.
Răspuns #11

cv

Vizitator
 :) bun venit celor de la malul marii!
si eu mi-am lasat inima acolo si poftim stau in satul asta cu ministri ;)

27 Octombrie, 2004, 02:45:18 p.m.
Răspuns #12

tom-cat

well, hellllo! si vine io tot cu critici, care este...evident:).
is it me sau astia care s-au expus prea mult timp la forumu' aista incep sa sune a oameni care bat la usa sa-ti spuna cum sa ajungi in rai:)?
i mean...come on! "Cine vine la noi nu ramane niciodata singur. Asta nu e o promisiune, e un fapt, o realitate. LoveTime e ca o familie." sau  "vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale si mai presus de toate, vei gasi niste oameni minunati, cum nu vei mai gasi, care sunt si vor fi mereu alaturi de tine." as putea sa continui da' mi-e lene sa mai ctrl+C/V.
No...a, iti zic sar'na si vezi ce bei! paaa

27 Octombrie, 2004, 09:02:57 p.m.
Răspuns #13

just_a_tear

Vizitator
 maiiii.....sa vad ce beau???cum adica?eu consum oricum numai APA  ;D cat despre chestiile ce mi le-ai scris...ma rog....ce pot spune...nu sunt nici eu de prea mult timp pe aici!imi place sa scriu pe forum pt ca nu prea am prieteni si UNII ma ajuta(dandu mi sfaturi )atunci cand am nevoie....tu cine esti ?de unde?.....??

29 Octombrie, 2004, 10:31:02 a.m.
Răspuns #14

tom-cat

apa plata cu lamaie ;). eu sut un baiat mare din Romania. si imi place sa beau lapte.