09 Octombrie, 2025, 07:59:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declaratii de dragoste  (Citit de 82329 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

19 Aprilie, 2005, 12:51:10 p.m.
Răspuns #15

un_suflet

Toate sunt frumoase...din ele cea pe care o simt mult mai aproape de adevar este "declaratia" postata de Robert "comparatia dragostei cu...usa" :)

Poate ca eu am trait mai mult decat voi, poate ca tin pasul cu "secolul vitezei"...
Uite "model de declaratie" prin sms : Ea :"Doamne cat...." El: "stiu..."
Cea mai frumoasa "declaratie de dragoste" pe care am primit-o a fost anul acesta de Valentyne's day...cand perechea sufletului meu...mi-a scris ca "aseara cand am facut sex....m-am gandit la tine"..... :)
Cati dintre voi baieti romantici a-ti avea curajul sa declarati asta iubitei?
Cate dintre voi fete indragostite a-ti lacrima de fericire la primirea unei astfel de declaratii?
EU...M-AM SIMTIT FERICITA!
De ce?....intr-o zi o sa aflati si voi! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

14 Decembrie, 2005, 12:54:04 a.m.
Răspuns #16

ONLY DESIRE

Te iubesc si atat!Nimic altceva nu mai conteza!Vrei dovezi?Nu ti le pot oferi...pentru ca dragostea se simte,nu se demonstreaza;si totusi fara sa vreau o dovada iti pot oferi....uita-te in ochii mei,priveste-ma atent si vei vedea cata iubire gasesti in ei...caci ochii nu mint niciodata;vei vedea ca in ei nu esti decat tu si dragostea mea pentru tine...restul sunt lucruri ce imi distrag atentia sa te pot uita!Aminteste-ti ca ochii nu mint niciodata..iar cand ne vom intalni priveste-i...si vei sti TOTUL!
« Ultima Modificare: 24 Ianuarie, 2006, 01:04:44 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Decembrie, 2005, 02:28:36 a.m.
Răspuns #17

ONLY DESIRE

Ce-a fost intre noi?A fost totul.....sau nimic!a fost magie,puritate,sacru si profan,ambitie si renuntare,bucurie si tristete,zambete si lacrimi,pasiune si tradare.....toate acestea AU FOST !Ce a ramas?Frustrare,nepasare,cruzime...ura uneori,lacrimi si iertare..darmai presus de toate un lucru a amas acelasi:pasiunea!PASIUNEA e singura legatura dintre trecutul nostru si prezentul meu si al tau......acea pasiune ce-ti tulbura somnul,mintea si intreaga fiinta,care ne face sa iubim si sa uram in acelasi timp!ce va fi?regretul a ceea ce putea sa fie.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Decembrie, 2005, 03:46:47 p.m.
Răspuns #18

Strumfita

Iubite, in urma celor intamplate sa stii ca inima mea va continua sa bata pentru tine , gandul meu va continua sa te urmareasca zi si noapte , buzele mele vor continua sa tanjeasca dupa atingerea buzelor tale, iar ochii mei vor continua sa verse lacrimi de dorul tau .
   Vei ramane mereu steluta mea din vis .. vei ramane mereu o amintire placuta din viata mea..  vei ramane mereu .. Tu .. perechea inimii mele .. printul meu din povestea vietii mele.
   Te iubesc si te voi iubi mereu ..
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Decembrie, 2005, 10:04:30 p.m.
Răspuns #19

sunshine

Eu pot sa va spun ce declaratie de dragoste mi-ar face mie sotul meu.Va rog sa ma iertati  si sa nu ma pedepsiti prea aspru.
     "Cand ma uit la stele, te vad pe tine
      Cand ma uit la soare, te vad pe tine,
      Cand ma uit la mare, te vad pe tine,
       DA-TE DRACULUI LA O PARTE!!!! ;D

SCUZE, SCUZE, SCUZE
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

18 Decembrie, 2005, 01:34:02 p.m.
Răspuns #20

desdemona

citind "declaratia" lui sunshine mi-am amintit de o faza care suna cam asa:
Mi-ai fost alaturi cand am fost bolnav...mi-ai fost alaturi cand m-au dat afara de la slujba,mi-ai fost alaturi cand mi s-a furat masina.Dute naibii!imi porti ghinion...
sorry sorry dar mi-am amintit;)) :D ;D
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2006, 08:46:38 p.m. de desdemona_des »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Decembrie, 2005, 11:32:08 p.m.
Răspuns #21

cv

Vizitator
... uneori aşteptam luna doar pentru că atunci
Căutam amândoi liniştiţi cuvântul care rostit şteargea toată durerea
Căutam zâmbetul şi mângâierea care dăruite aduceau fericire
Căutam clipa care se-mpletea în povestea unicului albastru greieraş

Şi acum mai caut...
Caut ca nimeni să nu vadă cum undeva, pe un colţ de stea
Am învelit inima să nu mai tremure în ploaia de lacrimi
« Ultima Modificare: 31 Decembrie, 2005, 12:58:22 p.m. de Minerva »

31 Decembrie, 2005, 12:57:49 a.m.
Răspuns #22

Lady Allia

Te iubesc simplu si curat...te strig si mereu stii sa imi raspunzi din adancul sufletului meu, ca un ecou demult aflat acolo...Te iubesc ca si cand ai fi ultima clipa pe ochii mei, iar eu de teama sa nu te pierd nu imi inchid privirea, desi stiu ca te gasesc peste tot in mine...ma chemi, iar eu de oriunde iti voi raspunde...Te iubesc atat de mult incat si D-zeu a inteles ca nu te poate tine departe pentru ca mereu te voi gasi...dupa urma, dupa privire, dupa pas, dupa mirosul florilor in preajma ta....dupa tine...., dupa pasul sufletului tau care imi scrie numele sub fiecare apasare. Te iubesc si nu exista granita trasata de natura, de viata, de cer, de moarte ....pe care eu sa nu o pot trece...cine ma poate opri?...cine?....stiu ca mereu undeva te gasesc...iubirea ce ti-o port ma face sa te aud oriunde esti...pentru ca inima ta bate doar in inima mea, iar inima mea bate doar in inim ta....fara tine....bataile ar fi doar simple clopote intr-o lunga vecernie a lacrimilor!
Te iubesc  pentru ca pot sta goala in fata iubirii tale si stiu ca sunt singurul tablou pe care il admiri cu atata drag..."te iubesc pentru ceea ce sunt cand sunt alaturi de tine (Gabriel Garcia Marquez)"....te iubesc pentru ca ma faci sa cant in culori....sa aud in tacere...sa pictez in muzica...sa fiu eu asa cum stiu sa fiu...te iubesc...pentru ca existi si nu as stii sa nu te iubesc vreodata!

01 Ianuarie, 2006, 10:48:06 p.m.
Răspuns #23

Lady Allia

Multumesc pentru ca ai fost langa mine pana acum...multumesc pentru ca esti langa mine si acum...multumesc ca ai stiut ramane...te iubesc...cuvintele sunt fade si aproape mute in ceea ce sufletul meu vrea sa iti spuna...as cobori cerul sa te acopar cu el...as cobori stelele ca sa straluceasca pentru tine..., dar stiu ca tu iti doresti un singur lucru...sa te iubesc si sa ma iubesti..., iar eu nu voi stii niciodata decat...sa te iubesc!

22 Ianuarie, 2006, 08:35:41 p.m.
Răspuns #24

sufletel

daca as spune ca nu te iubesc, as minti, daca exista cuvinte pentru ceea ce simt pentru tine as minti, daca vrei sa-ti spun ca te iubesc, NU MINT, iti spun din tot sufletelul meu...TE IUBESC DRAGOSTEA MEA...

22 Ianuarie, 2006, 10:56:51 p.m.
Răspuns #25

Guardian|Angel

Mi-am amintit de declaratiile facute de mine...si de un EL care a fost foasrte important in viata mea..erau mai mult o gluma..cand ne certam care pe care iubeste cel mai mult..si el mereu castiga fiindca ramaneam fara replica...odata mi-a spus asa: daca ar exista nemuritori cu adevarat, iti dai seama cat ar iubi ei??toata viata lor...si sunt nemuritori...asa ca eu te iubesc cat un nemuritor...si cand plecam de la el, imi zicea asta, iar eu ii dadeam replica ca il iubesc cat 2, el cat 3, pana ajungeam la cateva infinite...de iubiri de nemuritor :P si stateam o ora doar sa ne despartim si sa vedem care pe care iubeste mai mult
Mi-a mai placut apoi odata un mesaj primit de la el,anu trecut..exact pe vremea asta...ninsoarea de azi, mi`a amintit...imi spunea asa:uita-te pe geam..daca fiece fulg ar insemna toate stelele de pe cer, eu te iubesc cat toti fulgii la un loc!
stiti cati fulgi erasu???? :o wow...nu mai vedeai altceva...asa ca ce replica as fi putut sa ii dau eu? :P :(
« Ultima Modificare: 22 Ianuarie, 2006, 10:59:46 p.m. de Guardian|Angel »
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Ianuarie, 2006, 01:08:13 a.m.
Răspuns #26

Lady Allia

cea mai frumoasa, mai curata, mai profunda declaratie de dragoste care pe mine m-a emotionat cu adevarat si cred ca nici un alt cuvant de iubire nu va putea vreodata sa o egaleze a fost "Iubesc sa te iubesc dragostea mea!"...Nu am sa o uit niciodata!!!
Si eu iubesc sa te iubesc dragul meu...si nimic din ceea ce simti nu e prea putin...pentru ca esti tu..., iar tu...faci totul minunat!

26 Ianuarie, 2006, 01:38:50 p.m.
Răspuns #27

ONLY DESIRE

Iubesc pamantul pe care calci,iubesc chipul tau ce-mi lumineaza ziua,iubesc lucrurile ce le atingi,iubesc soapta ce iese din gura ta,si .....ma iubesc pe mine,pentru ca ma iubesti tu"
« Ultima Modificare: 06 Februarie, 2006, 03:07:57 a.m. de only u »

27 Ianuarie, 2006, 01:20:09 p.m.
Răspuns #28

Lady Allia

Te iubesc dragul meu...iubesc sa fiu iubita de tine si sa iubesc iubirea si sufletul tau...! Te iubesc ca si cand am fost impreuna doua suflete mici nascute dintr-o lacrima...iti multumesc ca esti perechea sufletului meu si imi umpli viata de frumusete...iti multumesc ca esti miracolul cel mai frumos al iubirii...si...sunt atat de fericita ca esti tu...!

06 Februarie, 2006, 02:25:59 a.m.
Răspuns #29

ONLY DESIRE

Am incercat de multe ori sa exprim in cuvinte ceea ce simt pentru tine...dar nu am reusit!imi vin in minte doar inceputuri si sfarsituri de cuvinte...nimic nu este complet..."atat de " complet incat sa poata exprima unul din amalgamul de sentimente ce le am pentru tine!uite si acum pot incerca:te iu....esc,te ....or,te vis....;vezi nu reusesc!de ce nu am ajuti tu...cu un sarut?
« Ultima Modificare: 06 Februarie, 2006, 03:01:07 a.m. de only u »