09 Octombrie, 2025, 11:53:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declaratii de dragoste  (Citit de 82351 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Ianuarie, 2007, 09:06:14 p.m.
Răspuns #45

wanderer

Vizitator
Noapte buna, iubito, un gand bun peste noapte,
Si-au vis frumos si cald sa te imbratiseze,
Caci daca eu nu pot sa-ti fiu acum aproape,
Atunci ingerul meu sa stea cu tine si sa te vegheze.

Sa-ti tina visurile toate mai aproape
Si pleoapele de-aproape sa ti le priveasca,
Sa-ti mangaie cu aripile parul, gandurile toate,
Si, inspre zori, pe perna ta sa-si puna capul si sa atipeasca.

Noapte buna, iubito, un gand bun pan' la zi
Cu-acelasi inger bun venit pe lume
Ca numele-ti sa fie prima vorba ce o va rosti
Si-o va pastra pe buze si in suflet ca pe-o rugaciune.

Sa stea cu tine peste noapte, cat ar fi de lunga si de rece,
Sa-l stiu acolo, langa capataiul tau mereu,
Sa-l rog si sa-l implor ca niciodata sa nu plece,
Chiar de ar fi ca fara inger sa fiu numai eu.

Noapte buna, iubito, un gand bun, doua soapte
Si toate stelele aprinse pe un cer inalt,
Doar tu si ingerul meu drag, doar voi sa fiti in noapte,
Tu sa visezi frumos iar el sa te vegheze cald.

Cu aripile-i mari sa te-nveleasca,
La tine si la somnul tau sa se gandeasca doar,
In zori, in ochii tai din nou sa se-oglindeasca
Si rugaciunea numelui tau s-o rosteasca iar.

Noapte buna, iubito, noapte buna si-atat,
Cu un inger alaturi si cu Raiul aproape,
Dintre toti, dintre toate ce sunt pe pamant,
Sa te stiu doar pe tine-aparata de toate.

Noapte buna, iubito, cand ramas fara aripi,
Un mizer decazut din sfere ceresti,
Atipesc, doar in zori, dup-o noapte de veghe
Si, cu tot cu-al tau nume, rugaciune imi esti.

Noapte buna, iubito si iti cer iar iertare;
Dintre toate ce-au fost si-or sa fie mereu,
Eu te-astept in genunchi, cand te duci la culcare,
Dar nu pot sa-ti fiu inger... si raman numai eu.
« Ultima Modificare: 02 Ianuarie, 2007, 09:10:07 p.m. de wanderer »

04 Ianuarie, 2007, 10:06:33 p.m.
Răspuns #46

amelie

zile fara mine....zile in care totul pare ca nu se mai sfarseste....zile pe care mi-as dori sa le pot petrece impreuna cu tine...zile in care sa fim doar noi doi....zile in care sa ne ascundem de lume....zile in care nimeni  sa nu mai stie de noi si noi sa nu mai stim de nimeni...zile in care doar caldura sentimentelor tale ar putea sa ma linisteasca...zile in care mi-as dori sa simt doar imbratisarea ta calda...zile in care doar faptul ca am fi impreuna ne-ar alina cat de cat dorul pe care-l simtim...zile in care mi-e cel mai dor de tine...zile in care iti simt cel mai mult lipsa....zile care mi-as dori sa treaca mai repede... zile in care...dorul de tine doare cel mai tare...zile fara tine....
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

26 Ianuarie, 2007, 08:03:22 a.m.
Răspuns #47

Paul

Te pup ma!!! Te astept la fantana sa te pup... ma.. Te iubesc ma!! Hai... Ca mai vorbim
Iubesc, deci exist.

14 Februarie, 2007, 03:23:45 p.m.
Răspuns #48

amelie

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut. Poti sa-ti spun astazi ca te iubesc ? Daca nu, pot sa-ti spun maine ? Dar poimaine ? Pentru te voi iubi in fiecare zi din viata mea. Gandurile mele ratacesc aiurea iar sufletul meu colinda si el prin lumea larga, undeva deasupra muntilor, undeva departe de luminile care-au impanzit orasul, departe de zgomotele care-ti strapung urechile, departe de frigul care-mi inunda trupul.Privirea alearga neobosita, cercetand fiecare coltisor de strada, fiecare raza de lumina, fiecare persoana care imi iese in cale...alearga, cautandu-te pe tine, cautand linistea imbracata in haina ei de iubire, cautand frumusetea intr-o luma plina de masti si de ura...Lumea alearga cu ravna dupa tot si toate mai putin dupa fericire, frumusete, iubire.Nadajduiesc ca voi gasi, fie doar si o farama din ceea ce caut.Imi caut aripile cu care zburam departe in lume in momentul in care aerul apasator al realitatzii, nepasarii si urii ma obosea. Imi caut clipa de liniste in care puteam sa opresc timpul in loc, in care totul se transforma in frumos...clipa in care puteam sa ma bucur in tihna de tot ceea ce-mi mangaia si alina sufletul.Ma caut pe mine, incercand sa ma redescopar in fiecare persoana pe care o intalnesc, in fiecare loc pe care-l colind, in fiecare floare pe care o admir...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

28 Februarie, 2007, 12:05:20 a.m.
Răspuns #49

Lady Allia

Am inchis pentru o clipa ochii...
 mi-am atins pentru o secunda inima
 cuvintele s-au sinucis inainte de a se naste
 lacrima mi-a ramas suspendata
 pe clepsidra timpului in care nu erai,
 irisul imi naste galaxii de stele si stralucire,
 iar sufletul imi zburda pe campii de basm
 pline de tine si de mine, de flori si liniste,
 ...linistea iubirii noastre si a clipei dintre saruturi!

12 August, 2007, 09:03:42 p.m.
Răspuns #50

Rebecka

Îngerul meu....m-am, rugat la Dumnezeu sa ma invete sa iubesc, si mi te-a dat pe tine, sa te iubesc, sa pretuiesc orice clipa petrecuta alaturi de tine, sa invat sa zbor pe cele mai inalte culmi ale fericirii....mi te-a dat pe tine, sa ma inveti sa fiu fericita, sa ma inveti sa nu mai sufar si sa ma bucur de tot ceea ce am fara sa cer nimic mai mult....mi te-a dat pe tine, ingerul meu sa ma ocrotesti, sa ai grija de mine si sa ma faci sa imi bata inima asa cum nu credeam ca poate...mi-a dat sarutul tau, ce mi-a ramas intiparit in minte, in inima si pe buze, si nu voi lasa in veci pe altcineva sa intineze amintirea buzelor tale....mi te-a dat pe tine, si am invatat sa te iubesc....!!! :-*
Eu sunt un om fără de ţară,
Un strop de foc purtat de vânt,
Un rob razleţ scăpat din fiară,
Cel mai sarac de pe pamânt.
Eu sunt un mag de legea noua,
Un biet nebun, orbit de-o stea,
Ce-am rătăcit să v-aduc voua
Poveştile din ţara mea...Octavian Goga

17 August, 2007, 01:25:35 a.m.
Răspuns #51

ONLY DESIRE

"Aminteste-ti sa spui “te iubesc” partenerului si persoanelor pe care le indragesti, dar mai ales sa o spui din inima."...spunea Octavian Paler!
 Eu iti spun tie "te iubesc" pentru prima data.E prima oara cand indraznesc sa recunosc acest lucru!Stiu:e o dragoste ce s-a nascut din pacat,minciuni,tradare,egoism chiar,dar e dragoste si e mai pura ca orice dragoste pe care am simtit-o! N-am cunoscut pana acum o iubire care sa ma faca sa uit de mine,care sa ma sece in acest fel de vointa si putere,care sa ma faca feriicta printr-un banal sarut.desi saruturile noastre se nasc din tradare,desi raspunsul tau la sentimentele mele e sec...TE IUBESC,asa cum esti! dovada ca nu sunt vorbe-n vant? e chiar faptul ca nu ti-am pretins niciodata sa te schimbi,ca am sperat si sper inca fara sa vreau,ca ai sa ma iubesti.ATAT: sa ma iubesti! sunt egoista caci vreau sa-mi insusesc iubirea altei femei,dar viata nu a fost o ticaloasa egoista cand mi te-a scos in cale?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

17 August, 2007, 07:41:00 p.m.
Răspuns #52

ONLY DESIRE

Ti-am putut spune: "Aminteste-ti sa petreci timp cu persoanele iubite,pentru ca nu vor fi langa tine
o eternitate.Aminteste-ti sa-l imbratisezi cu dragoste pe cel de langa tine pentru ca aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.O sarutare si o imbratisare vor alina durerea atunci cand sunt sincere."...dar cum te pot sfatui pe tine sa urmezi aceste sfaturi,daca nici macar eu nu le urmez? cum sa iti spun tie sa arati celor dragi ca iti pasa de ei,daca eu nu am putut sa iti arat tie? ca sunt o prefacuta ai putea crede,o persoana ce ii convinge pe altii sa creada in ceva ce ea insasi nu crede! ceea ce nu stii tu e mi-am pus tot sufletul in aceste cuvinte,ca ele au reprezentat "te iubesc-ul" pe care imi e atat de teama sa ti-l rostesc;teama ca
 nu vei reusi sa-l intelegi,teama ca ai putea sa-l respingi,teama ca te-ar speria.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

18 August, 2007, 08:50:56 a.m.
Răspuns #53

amelie

...timpul tine ochii inchisi,asteptand parca toamna cu ploi linistite ca pe primul semn spre linistea lumii...Visez cu ochii deschisi la intrebarile pe care nu ti le-am pus...la intalnirile noastre trecute....si la cele viitoare...tu esti acum in sufletul meu...numai seninul tau imi aduce nemurirea...ce va fi maine....o sa stim abia cand se va intampla...dar acum conteaza ce simtim...acum...in inima mea ai sadit atata liniste si iubire incat a rasarit un cer albastru! Tu esti partea mea de vina care noaptea imi acopera ceasul cu aripi de dor...mi-esti drag pentru ca este vara si amurgul ne leaga ca o vraja sub aripa timpului...mi-esti drag pentru ca faci ca zilele sa fie umbrite cu ploi de speranta...sau de pus pe rana...Cand suntem impreuna ma ascund cu gandul in verdele ochilor tai si in suvitele din ziua rotunda,purtandu-mi sarutul pe undele lacrimilor cautate cu alte lacrimi pe treptele cuvintelor pierdute...Alteori culeg in palma franturi de vis pe care le infloresc cu sunet albastru in calea pasilor tai...Eu te astept,dragul meu drag,pe aripi de vant,sa-mi dezlegi taina dorului din fereastra amintirilor...

22 August, 2007, 08:08:19 p.m.
Răspuns #54

amelie

Iubirea nu se poate cumpara. Cred ca am fi capabili sa depasim orice limita si rabdare pentru a putea cumpara macar o firimitura de dragoste. In schimb, nu ne costa nimic sa daruim din ea acolo unde este nevoie de ea. Viata iti ofera atatea posibilitati, incat fiecare sentiment poate primi valoare acolo unde nici nu visezi. Te iubesc, cuvantul magic ce depaseste orice granite si se inalta cu sufletul in locurile cele mai departate. Dau frau liber gandurilor cele mai ascunse, apropiindu-ma de suflete cu grija si dragoste, lasand liniste in locurile pline de durere. Sa asezam acolo balsamul dragostei, dovedind intelepciune si rabdare. Cu putin discernamant, infrumusetam clipa si dam valoare. Minunata iubirea curata!... Sa spui Te iubesc, inseamna sa daruiesti din sufletul tau, inseamna sa fi intelegator, inseamna pretuire pentru fiecare moment, inseamna sa binecuvantezi clipa, inseamna sa fi un om special... Te iubesc, omul meu din vis!... Te astept mereu la mine... Tu lasa-ma sa-ti daruiesc dragostea mea, lasa-ma sa patrund in inima ta. Iubirea ma face mai tanara si-mi da putere sa trec mai usor peste orice moment. Intind mana spre tine si-ti zambesc. Primeste-mi zambetul, ca vine sincer spre tine si-ti da putere de zambesti si tu.

05 Decembrie, 2007, 06:12:10 p.m.
Răspuns #55

ONLY DESIRE

Cu un pas in trecut si cu celalalt in prezent,ma vad nevoita sa aleg incotro sa apuc:sa traiescla nesfarsit in amintirea data de magia unuor "prime clipe",a unor "prime saruturi",a unor prime "promisiuni" sau sa ma tintuiesc in prezentul rece si crud?
Obisnuiesti sa ma intrebi daca imi este dor de tine! Cat de simplu e raspunsul:"Da! Mi-e dor de tine chiar si atunci cand imi esti alaturi,caci simt ca cu gandul esti departe!Ma doare fiecare clipa ce trece fara tine si de doua ori mai mult doare orice clipa in care esti cu ea!".Daca e atat de simplu,de ce nu il pot rosti? de ce ma pierd in eschivari inutile?

05 Decembrie, 2007, 08:56:35 p.m.
Răspuns #56

Sonrisa

Nu mi-am dat seama pana acum, ca a trecut atata vreme de cand nu am mai facut o declaratie de dragoste...
Ce i-as spune acum omului iubit? A meritat fiecare clipa de singuratate petrecuta pana sa te aflu pe tine! Mi-ai patruns in suflet si in gand pentru totdeauna, inainte chiar de a te fi vazut. Iti promit ca te voi ajuta sa zambesti in fiecare zi a vietii tale de azi inainte! :-[  Esti visul pe care l-am crezut doar vis! Ii multumesc lui Dumnezeu ca a dat viata visului meu!

30 Ianuarie, 2008, 08:35:59 p.m.
Răspuns #57

no_matter

Te iubesc Andra ...
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

31 Ianuarie, 2008, 06:38:08 a.m.
Răspuns #58

Lady Allia

Te iubesc Andra ...

:) :-* :-* :) să vă fie iubirea într-un ceas bun, iar clipele să vă găsească mereu îndrăgostiţi şi fericiţi! Ai grijă de tine şi de jumătatea sufletului tău dragul meu şi să nu uiţi că acolo unde este iubire toate necazurile vieţii trec mai uşor şi toate bucuriile sunt mai intense  :-*! Mă bucur că m-a ascultat Moşul  ;D...am să îl rog mai multe mai des  :laugh:!

29 Ianuarie, 2010, 05:12:52 p.m.
Răspuns #59

Alecsandra

Make me your radio and turn me up when you feel low. :)