da.am inteles ca ai durere,intuneric,lipsa sperantei,singuratate,deznadejdie,parasire,disperare.da le stiu.
dar cum poti spune tu fericirea iti este interzisa?sau vrei sa fii fericit incontinuu?astea sunt patetisme.te rog sa ma scuzi ca o spun si nu as vrea sa te superi.
asa ceva nu exista...trezeste la lumea reala.
fercirea nu iti este interzisa-tu ti-o interzici.
fericirea nu e sa ai tot ce iti doresti,ci sa iti doresti ceea ce ai
asta ce iti spune?
ce ma face pe mine fericita?
eu imi doresc tot ce am.si lupt sa pastrez.
am parinti.ia gandeste-te cum ar fi daca nu ai mai avea parinti,sa nu ii ai acolo indifernt de ce ar fi,sa te ingrijeasca daca ai fi bolnav,sa iti pregateasca mancarea,sau daca stai singur sa stii ca daca ai vrea ei te-ar primi oricand la ei cu bratele deschise,sa iti dovedeasca ca ei sunt fericiti ca tu existi.
.eu sunt fericita ca parintii mei sunt acolo.
am prieteni.ia gandeste-te cum ar fi sa fii singur.in intunericul de acum sa fii si singur.
eu sunt fericita ca ii am..in special doua persoane...
am o minte de care sunt bucuroasa pentru ca se putea si mai rau.
sunt sanatoasa.imagineaza-ti cum ar fi sa fii paralizat.
am un iubit...care este mai mult de atat,si va fi si mai mult...prietenul cel mai bun,tata,sot,iubit,amant.
si eu am aceste lucruri pentru ca le vreau.
nu ai o iubita?pentru ca nu vrei.pentru ca tu iti refuzi fericirea.te apreciez pentru faptul ca ai tinut 5 ani la aceasi persoana.dar am impresia ca a ajuns o obsesie...
asta am observat din raspunsurile tale la intrebarile pe care ti le-am pus.
am povestit o data asta,dar nu strica sa o mai spun.
am o colega care este indragostita de 6 ani de un baiat.nu a avut niciodata un prieten pentru ca ea doar la el viseaza.face totul pentru el.stii ce a obtinut de la el?batjocura!!asta a obtinut.stii ca asta nu a oprit-o?si acum continua.traieste in universul ei si nu vrea intr-un niciun fel sa iasa de acolo.nu are nicio prietena,nu iese niciodata din casa,decat la scoala si la biserica.cand am intrebat-o de ce nu traieste si pentru ea,sa-si gaseasca un scop,mi-a raspuns:Daca el este fericit,sunt si eu!
asta este viata?