10 Octombrie, 2025, 12:29:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce preferati?  (Citit de 8779 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Octombrie, 2004, 01:35:41 a.m.
Răspuns #15

Danyela

uf uf uf!!!
Era doar o intrebare,nu inteleg de ce te agiti atat pysy,omul si-a zis parerea.
Dar k tot ai adus vorba,am si eu o nedumerire: tu si la agatat si la scola si la doctor te imbraci la fel de provocator? Daca da.... de ce te mai plangi? (sorry,nu vreau sa fiu rautacioasa)

12 Octombrie, 2004, 10:31:39 a.m.
Răspuns #16

viulian

Administrator
Mmm... eu sunt atras de tipele mici si slabe.

Ma starnesc, au asa un soi de vulnerabilitate care ma atrage si vreau sa le domin.
Si ma enerveaza ca toate au un complex din asta de inferioritate, ca si-ar dori sa aibe 1.80, niste pepeni...aa pardon, niste sani mari, si picioare lungi cum avea Kate Moss (sau cine stie).

Asta fiind vorba de trup. Insa daca are fatza frumoasa, sincer aproape sunt hipnotizat de tipa, si trupul conteaza, dar nu foarte mult.

Oricum, cum vad eu, atractia fizica nu are treaba cu relatia sufleteasca. Poti sa fii atras dar sa nu ai nimic de impartit cu persoana, poti sa ai f. multe de impartit dar atractie 0, sau... poate fi ceva foarte faaain  8)

pysy: De unde agresivitatea asta a ta fata de barbatii care "arunca o privire" sau fata de barbatii profitori ? :) Io stiu ca fiecare marseaza pe latura unde simte ca are controlul (la tine neuronica dupa cum zici), dar totusi ce e agresiv la o privire ? Si crede-ma ca sunt o gramada de surse de masturbare, mult mai detensionante decat o tipa imbracata si care mai e si tensionata. Deci nu de masturbare ne uitam.
Ne uitam ca suntem atrasi de ceva anume.. si nici noi nu stim initial ce anume. Si daca stim, privim caci e frumos (asa cum privesti o floare, o admiri pentru moment, si apoi o uiti), si daca nu stim, contemplam misterul. (Am generalizat, vorbind in numele tuturor, scuzati!).
« Ultima Modificare: 12 Octombrie, 2004, 11:12:13 a.m. de viulian »

12 Octombrie, 2004, 11:32:12 a.m.
Răspuns #17

cv

Vizitator
 :D apreciez Iulian raspunsul. Daca ma gandesc bine la intrebare... recunosc ca a fost cu adevarat sincer. Daca ma uit si la topicul cu grasuti... zambesc. La urma urmei intrebarea era... ce preferam ;)

Mai adaug ceva: raspunsul se referea la fizic eu scot din discutie intelectual ... ce prefer
« Ultima Modificare: 13 Octombrie, 2004, 12:39:06 a.m. de Minerva »

12 Octombrie, 2004, 12:26:16 p.m.
Răspuns #18

friend

Vizitator
Si eu am crezut ca aici va trebui sa spunem scurt ceea ce preferam. Dar daca discutia a luat un pic o alta traiectorie e musai sa mai scriu cate ceva. Pana acum baietii au exprimat un punct de vedere cuminte. Macar de aici sa se inteleaga ce este in mintea unora dintre noi in privinta aspectului fizic. Raspunsul lui Iulian e foarte bun si vine ca urmare a unor afirmatii. Afirmatii pe care nimeni nu le condamna de altfel, fiecare fiind liber sa exprime ceea ce crede.

In ceea ce ma priveste, frumusetea este chiar ultimul lucru care ma intereseaza la o fata, in ordinea importantei. Prioritatile sunt evident cele de ordin sufletesc si nici macar cele intelectuale. O tipa superdesteapta te poate inhiba, chiar complexandu-te. Iar daca mai si insista sa vad in ea cat de "geniala" e, pot sa spun ca m-a pierdut! Cum de altfel se va intampla si in cazul in care ar trebui sa discut cu ea doar despre vreme, muzica, moda sau barfe. ;)

Ce apreciem insa cu adevarat, noi baietii, sub aspectul "neuronilor", e inteligenta. Da, asta chiar conteaza. Langa o fata asa, te vei simti chiar foarte confortabil. Iar prin asta ii creste simtitor cota de farmec personal. Dar repet ca baza o da calitatea sufleteasca, ceea ce presupune blandete, caldura, rabdare, modestie, bucurie...

De asemenea intelegem si oarecarea suparare exprimata pe undeva de pysy in situatia in care cineva te-ar aprecia doar pentru aspectul tau fizic. Cu adevarat, asta ar insemna ca in ochii lui nu faci nici doi bani, iar ceea ce-l impinge spre tine sunt doar hormonii nesatui. Dar, in mod obisnuit, lucrurile nu stau chiar asa in momentul in care se pune problema unei relatii.

Cat despre privit, oamenii de uita la ceea ce "izbeste ochiul", adica la ceea ce le atrage intr-un fel sau altul atentia. In sensul acesta fiecare privire poate fi luata ca un compliment facut.

PS: Iata ca m-am pomenit ducand discutia si spre aspectul "intelectual" al problemei. Prin asta sa fi dat dovada de oarecari "carente" in domeniu? ;)
« Ultima Modificare: 12 Octombrie, 2004, 12:30:55 p.m. de friend »

12 Octombrie, 2004, 03:01:02 p.m.
Răspuns #19

Doniacris

Desi la inceput pe acest forum, cu stangacia caracteristica oricarui nou venit, raspund provocarii acestui subiect.
" Ce preferati?" - hm, raspunsul este in raport de nevoile fiecaruia, de ceea ce simte, de ceea ce doreste sa desavarseasca in aceasta viata.
Personal prefer sa simt ca avem aceeasi cutie de rezonanta, in sensul ca mi-as dori din tot sufletul sa intalnesc acea persoana care sa vibreze la fel, cu care sa pot comunica nu doar in sensul de dialog. Acea persoana de a carui caldura sa ma simt invaluita, acea persoana care sa aiba blandetea si intelepciunea de a stii sa fie fericit in fiece moment al existentei sale, atunci m-as simti cu adevarat binecuvantata!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

12 Octombrie, 2004, 03:20:35 p.m.
Răspuns #20

cv

Vizitator
Bun venit, Doniacris! Dar nu ai deloc stangacie. Din contra ai toate ingredientele. Ma bucur ca s-a imbogatit forumul cu un suflet frumos  :) Sper sa nu ma insel ;)

14 Octombrie, 2004, 12:30:41 p.m.
Răspuns #21

Doniacris

Multumesc, Minerva!
Cu siguranta nu am sa dezamagasec - vezi ca sunt si modesta pe langa celelalte calitati - pentru ca, printre altele, cred ca toate se inatampla cu un anumit rost, faptul ca am descoperit forumul nu a fost intamplator, faptul ca toti care sunt aici cu o asa disponibilitate de comunicare nu este intamplator si nu in ultimul rand, prietenii adevarati nu au cum sa dezamageasca sau sa insele asteptarile.
Asa ca, astept provocari!
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

07 Iulie, 2005, 12:35:48 a.m.
Răspuns #22

dew

Vizitator
 Eu sunt atrasa de iubitul meu...imi place foarte mult,este micut si potrivit(nici slabut,nici grasut,este asa cum imi place mie).

Ps:Va spun un secret (sttt! ),imi plac si barbatii bine facuti,asa cum muschi si un abdomen dragut.Imh!.Dar pe aceia imi place sa-i admir ,doar.Nu as dori sa am un asemenea barbat langa mine ,m-as simti prea micuta si neputincioasa.  ;) Va dati seama,daca ar face vreo prostioara ,cum mi-as permite eu sa-l trag putin de urechiuse? Daca se infurie?vai de mine si de parul meu. :D