10 Octombrie, 2025, 05:54:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: gelozie...(parerea ta)  (Citit de 48016 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Iunie, 2005, 03:12:00 p.m.
Răspuns #15

un_suflet

Imi permit sa completez cele spuse de Mr. Pheonix... gelozia vine din nesiguranta...individului asupra capacitatii lui...
De ce unii oameni se simt "bazati" doar pe ce au in portofel (respectiv in cont)si nu le este frica de ziua de maine d.p.d.v. material...si nu se simt la fel de bazati ca si maine va fi la fel de iubit (poate chiar mai mult) si ca nu o sa ii paraseasca iubitul/iubita?
Dragilor! gelozia este frica de recunoastere a neputintei ....si, de ce ti-e frica...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

10 Iunie, 2005, 06:10:53 p.m.
Răspuns #16

charlie

nu gelozia vine din nesiguranta

sau asa....dar vine si din prostie uneori
You believe but what you see
You receive but what you give

10 Iunie, 2005, 08:30:34 p.m.
Răspuns #17

Maria

Vizitator
    Daca as fi geloasa 6 luni pe an ar trebuii sa stau izolata intr-un ospiciu.Am si eu o doza de gelozie dar este ponderata. Nu fac scene niciodata  pentru ca am incredere in el. Pot sa si jur si sa bag mana-n foc pentru sotul meu si nu-mi este frica ca ma ard.
    Stiu sigur ca ma iubeste, ca n-are nevoie de alta, ca este multumit cu mine, cu rolul meu si cu familia noasta.
     Nu sunt geloasa pentru ca stiu sa-i las libertatea bine-meritata, si stie sa-mi lase libertatea pe care mi-o doresc. Ca place sau nu sunt o persoana conservatoare, asta-nseamna ca-mi apar ce-mi apartine cu delicatete si ,,hotarare''(sa nu se-nteleaga forta).

11 Iunie, 2005, 07:12:33 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

iata cum percep eu gelozia...daca tot e doar o parere...sunt geloasa fiindca nu am incredere in mine...neaaahh...sunt geloasa fiindca asa vreau...imi impun sa fiu geloasa...stiti de ce??fiindca nu stiu ce este...nu am fost geloasa niciodata...cu toate acestea....ce e al meu,va fi mereu,fiindca stiu sa tin langa mine...daca nu va sta langa mine,inseamna ca nu e pentru mine...asa ca de ce sa fiu geloasa?eu nu voi fi niciodata pe locul 2,iar cand asta se va intampla,ma voi numi amanta...si nu urasc altceva mai mult decat asta...in plus...barbatul e barbat....de ce sa fii geloasa cand toti baietii urasc crizele de gelozie ale femeilor??ma rog....una e sa fii barbat si sa ai reputatie de fustangiu si alta e sa fii femeie si sa ai reputatie de...asa cum ziceam tot eu,decat cu o reputatie proasta,mai bine fara reputatie...si daca stie sa te aprecieze si tu stii sa te faci apreciata,nu ai de ce sa fii gelos/geloasa,fiindca nu se va putea uita la altcineva atata timp cat stie ce are langa el/ea!sper ca v-am lamurit
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

11 Iunie, 2005, 07:44:29 p.m.
Răspuns #19

charlie

Citat
una e sa fii barbat si sa ai reputatie de fustangiu si alta e sa fii femeie si sa ai reputatie de...asa cum ziceam tot eu,decat cu o reputatie proasta,mai bine fara reputatie...si daca stie sa te aprecieze si tu stii sa te faci apreciata,nu ai de ce sa fii gelos/geloasa,fiindca nu se va putea uita la altcineva atata timp cat stie ce are langa el/ea!sper ca v-am lamurit

ai gandit bine aici  :D
« Ultima Modificare: 11 Iunie, 2005, 07:47:02 p.m. de charlie »

11 Iunie, 2005, 07:51:51 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

;D
charlie,eu gandesc bine mereu! 8)(a vorbit modestia din mine) ::)
« Ultima Modificare: 12 Iunie, 2005, 02:06:11 p.m. de RebecKa »

11 Iunie, 2005, 07:54:53 p.m.
Răspuns #21

charlie

dar totusi.... "Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania
prietenului"
- Nicolae Iorga
sunt multi care asteapta se te injunghie pe la spate

11 Iunie, 2005, 08:22:19 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

da nu stii??"fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!"

11 Iunie, 2005, 08:23:49 p.m.
Răspuns #23

charlie

"fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!"

o alta modalitate de a exprima acelasi lucru    :)
« Ultima Modificare: 21 Iunie, 2005, 08:19:44 a.m. de charlie »

13 Iunie, 2005, 03:28:22 p.m.
Răspuns #24

RocksyBaby

Vizitator
 Mie mi se pare normal sa simt putina gelozie...de altfel,nu e buna prea multa siguranta...Asta mai ales daca prietenul meu nu e deloc de neobservat.. ;)
  Cand gelozia devine excesiva atunci este o problema.Cel care este gelos nu este sigur pe el,si considera ca nu poate sa il faca pe celalalt sa fie doar cu el.

13 Iunie, 2005, 03:44:42 p.m.
Răspuns #25

HERRA

Vizitator
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Boala grea...............................
Daca e doar in faza incipienta e 'sarea si piperul', nu ai de ce sa treci la regim!

13 Iunie, 2005, 04:20:45 p.m.
Răspuns #26

RocksyBaby

Vizitator
Gelozia nu duce la nimic bun.. :)

24 Septembrie, 2005, 10:56:31 p.m.
Răspuns #27

charlie

Gelozia nu duce la nimic bun.. :)

Chiar ca.... dar asta e, se intampla...

25 Septembrie, 2005, 02:19:39 p.m.
Răspuns #28

Lord_Saladin

Vizitator
 Daca e iubirea adevarata, profunda si impartasita,  exista si incredere, iara gelozie nu e...

Dar intr-o relatie din asta banala, unde si lui si ei ii scapa ochii pe strada dupa altii, chiar si admirativ (deci fara pofta puternica), unde exista o oarecare doza de nemultumire in sufletele celor doi, acolo gelozia poate sa isi gaseasca un teren ideal...
« Ultima Modificare: 25 Septembrie, 2005, 02:22:07 p.m. de Lord_Saladin »

14 Noiembrie, 2005, 02:04:33 p.m.
Răspuns #29

digitty

Desi nu sunt geloasa absolut deloc...mi se pare necesara intr-o relatie,dar in doza mica. Imi place sa am libertate si nu inteleg de ce nu intelege un baiat cand ii zici "suntem impreuna!tin la tine si nu ma uit dupa altii!daca nu mai voiam sa fiu cu tine,iti ziceam!dar avand in vedere ca te iubesc,nu trebuie sa fi gelos!".Nu ai nici un motiv sa fi gelos cand sti ca persoana de langa tine te iubeste...Dar nici prea mare indiferenta nu e recomandata...
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.