iata cum percep eu gelozia...daca tot e doar o parere...sunt geloasa fiindca nu am incredere in mine...neaaahh...sunt geloasa fiindca asa vreau...imi impun sa fiu geloasa...stiti de ce??fiindca nu stiu ce este...nu am fost geloasa niciodata...cu toate acestea....ce e al meu,va fi mereu,fiindca stiu sa tin langa mine...daca nu va sta langa mine,inseamna ca nu e pentru mine...asa ca de ce sa fiu geloasa?eu nu voi fi niciodata pe locul 2,iar cand asta se va intampla,ma voi numi amanta...si nu urasc altceva mai mult decat asta...in plus...barbatul e barbat....de ce sa fii geloasa cand toti baietii urasc crizele de gelozie ale femeilor??ma rog....una e sa fii barbat si sa ai reputatie de fustangiu si alta e sa fii femeie si sa ai reputatie de...asa cum ziceam tot eu,decat cu o reputatie proasta,mai bine fara reputatie...si daca stie sa te aprecieze si tu stii sa te faci apreciata,nu ai de ce sa fii gelos/geloasa,fiindca nu se va putea uita la altcineva atata timp cat stie ce are langa el/ea!sper ca v-am lamurit