in cercul meu fetele sunt tradatoare ... in ultima jumatate de an vreo 6-7 cupluri dintre prietenii mei s-au despartit din cauza infidelitatii fetelor si nici unul din cauza barbatilor ...
faza e ca de obicei fetele inseala exact atunci cand nu trebuie doar ca sa se afle si ele in tema ... de obicei barbatii inseala cand vad ca nu mai are rost deloc relatia ... sau apare despartirea ... dar nu ... fetele inseala si nu spun nimic ... 
sa nu credeti ca daca noi barbatii suntem mari si puternici, avem puterea sa inselam oricand si niciodata nu iubim ... ba chiar din contra ... fetele sunt mult mai sirete decat barbatii pot face orice cu frumusestea lor
un exemplu foarte clar ca barbatul nu poate insela oricand pe cand femeia poate:
sa zicem la discoteca ... se barbatul vrea sa agate doar pentru "distractie" adica stiti ce vreau sa spun ... pentru o seara ... agata dar nu primeste intotdeauna pentru ca o fata are mult mai multe retineri decat un baiat, ba nu o face fara prezervativ, ba e virgina, ba ii e frica de gura lumii, ba ii e frica sa nu spuna el nimanui 
in schimb o fata daca vrea sa se distreze si vrea un barbat pentru o seara tot ce trebuie sa faca e sa isi aleaga unul singur si el cu siguranta nu va refuza o noapte de amor, el nu are nici o retinere decat uneori problema prezervativului, in rest nimic ... nu ramane gravid, nu il barfeste lumea, nu il critica lumea ca o face cu prea multe, daca e virgin abia asteapta momentul.
concluzie: daca fata vrea sa insele si sa aiba o aventura reuseste intotdeauna ... barbatul nu  

exista si exceptii 1%
intotdeauna barbatii sunt considerati cei care inseala cel mai mult dar inca nu am gasit nici o statistica care sa arate asta ... eu sunt de parere ca fetele inseala mai des si exact in momentul cel mai nepotrivit